kelas7back Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 αγόρασα χθες το κινητό έκανε 3 ενημέρωσης λογισμικού και τώρα δε βρισκι άλλη αναβάθμιση ενώ αγοράστηκε από σκρουτζ ευρωπαϊκό το h815 δε θα πρεπε να μπορώ να το αναβαθμίσω σε 6.0 η μόνο μεσώ lg bridge ?
2.1Ohm Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Ελλας σημαια και βριΣΚΙ (σκι snowboard?!) ενημΈρωσης?!Κατεβασε το pc suit! 3
talonaras Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Οπος σου είπε και ο φίλος από πάνω ανηξε τον ιππολογιστη, κατέβασε το προγραμα της LG και αν έχει βγει για το κηνιτο σου θα στην εμφάνιση
ziaba Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 αγόρασα χθες το κινητό έκανε 3 ενημέρωσης λογισμικού και τώρα δε βρισκι άλλη αναβάθμιση ενώ αγοράστηκε από σκρουτζ ευρωπαϊκό το h815 δε θα πρεπε να μπορώ να το αναβαθμίσω σε 6.0 η μόνο μεσώ lg bridge ? δεν πηραν ακομα ολα τα g4 αandroid 6.0 μονο το πολονεζικο
kelas7back Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 βρήκα το lg bridge άλλα λέει ότι έχω την τελευταία εκδοσή ...τι να κάνω για να πάρω την 6.0
Dinos_12345 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 βρήκα το lg bridge άλλα λέει ότι έχω την τελευταία εκδοσή ...τι να κάνω για να πάρω την 6.0Άντε xda και κατέβασε το LG up και την αντίστοιχη STOCK ROM. Έτσι το αναβάθμισα εγώ, σε 15 λεπτά είχε bootαρει. Δεν έχει κανένα πρόβλημα και είναι η official ROM. Δεν ξεκλειδώνεις bootloader, δεν χάνεις εγγύηση, παίρνεις κανονικά OTA.δεν πηραν ακομα ολα τα g4 αandroid 6.0 μονο το πολονεζικοΌλη η Ευρώπη καθώς και η Κορέα έχει πάρει κανονικά MM
AggelosTz Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Οπος σου είπε και ο φίλος από πάνω ανηξε τον ιππολογιστη, κατέβασε το προγραμα της LG και αν έχει βγει για το κηνιτο σου θα στην εμφάνιση δεν γίνεται να τον ανοίξει ακόμα τον ιππολογιστή γιατί τρέχει στον ιππόδρομο...συγνώμη αλλά δεν μπόρεσα να αντισταθώ. 4
ziaba Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Άντε xda και κατέβασε το LG up και την αντίστοιχη STOCK ROM. Έτσι το αναβάθμισα εγώ, σε 15 λεπτά είχε bootαρει. Δεν έχει κανένα πρόβλημα και είναι η official ROM. Δεν ξεκλειδώνεις bootloader, δεν χάνεις εγγύηση, παίρνεις κανονικά OTA. Όλη η Ευρώπη καθώς και η Κορέα έχει πάρει κανονικά MM που το λεει? χανεις την εγγηυση κανονικα αν περασεις αλλη εκδοση εκτος απ αυτη του ΙΜΕΙ σου
Dinos_12345 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 που το λεει? χανεις την εγγηυση κανονικα αν περασεις αλλη εκδοση εκτος απ αυτη του ΙΜΕΙ σου Την εγγύηση τη χάνεις μόνο αν πειράξεις τον bootloader και rootάρεις. Επειδή περνάς official rom δεν χάνεις τίποτα.
kelas7back Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 ευχάριστο πολύ για την ανταπόκριση υπάρχει κάποιο λινκ με ακριβής οδηγίες και λινκ της αυθεντικής 6.0 ρομ
Dinos_12345 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 ευχάριστο πολύ για την ανταπόκριση υπάρχει κάποιο λινκ με ακριβής οδηγίες και λινκ της αυθεντικής 6.0 ρομ Πατά lgup στο Google και θα σε βγάλει καρφί εκεί
kelas7back Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 από ότι βλέπω αυτί η μέθοδος θελι root εκτός αν βρίσκω λάθος σιτε αν μπορείς στείλε μου το σωστό γιατί σε καμιά περίπτωση δε θέλω να μπλεχτω με ροοτ bootloader κτλ ευχαριστώ έκτον πρότερον για τη βοήθεια σου
panos- Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Αφού δεν θέλεις να μπλέξεις με τέτοια, περιμένεις μέσω LG Bridge. Και πρώτα, κατέβασε ενημέρωση λογισμικού της ορθογραφίας.
Dinos_12345 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 από ότι βλέπω αυτί η μέθοδος θελι root εκτός αν βρίσκω λάθος σιτε αν μπορείς στείλε μου το σωστό γιατί σε καμιά περίπτωση δε θέλω να μπλεχτω με ροοτ bootloader κτλ ευχαριστώ έκτον πρότερον για τη βοήθεια σου Δεν θέλει root η μέθοδος.
ziaba Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Την εγγύηση τη χάνεις μόνο αν πειράξεις τον bootloader και rootάρεις. Επειδή περνάς official rom δεν χάνεις τίποτα. τι λες τωρα αν στειλεις στο σερβις την συσκευη με firmware ας ειναι και της lg απο συσκευη με διαφορετικο suffix θα χασεις την εγγυηση και περιμενω λινκ που να λεει οτι ηθρε ΜΜ σε ολα τα G4 απο Ευρωπη που λες πιο πανω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα