Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αγόρασα  χθες το κινητό  έκανε  3 ενημέρωσης λογισμικού και  τώρα  δε  βρισκι  άλλη  αναβάθμιση  ενώ  αγοράστηκε  από  σκρουτζ   ευρωπαϊκό  το h815  δε  θα  πρεπε  να μπορώ  να  το  αναβαθμίσω σε  6.0  η  μόνο  μεσώ  lg  bridge  ?

Δημοσ.

Οπος σου είπε και ο φίλος από πάνω ανηξε τον ιππολογιστη, κατέβασε το προγραμα της LG και αν έχει βγει για το κηνιτο σου θα στην εμφάνιση

Δημοσ.

αγόρασα  χθες το κινητό  έκανε  3 ενημέρωσης λογισμικού και  τώρα  δε  βρισκι  άλλη  αναβάθμιση  ενώ  αγοράστηκε  από  σκρουτζ   ευρωπαϊκό  το h815  δε  θα  πρεπε  να μπορώ  να  το  αναβαθμίσω σε  6.0  η  μόνο  μεσώ  lg  bridge  ?

δεν πηραν ακομα ολα τα g4 αandroid 6.0 μονο το πολονεζικο

Δημοσ.

βρήκα το lg bridge άλλα λέει ότι έχω την τελευταία εκδοσή ...τι να κάνω για να πάρω την 6.0

Άντε xda και κατέβασε το LG up και την αντίστοιχη STOCK ROM. Έτσι το αναβάθμισα εγώ, σε 15 λεπτά είχε bootαρει. Δεν έχει κανένα πρόβλημα και είναι η official ROM. Δεν ξεκλειδώνεις bootloader, δεν χάνεις εγγύηση, παίρνεις κανονικά OTA.

δεν πηραν ακομα ολα τα g4 αandroid 6.0 μονο το πολονεζικο

Όλη η Ευρώπη καθώς και η Κορέα έχει πάρει κανονικά MM
Δημοσ.

Οπος σου είπε και ο φίλος από πάνω ανηξε τον ιππολογιστη, κατέβασε το προγραμα της LG και αν έχει βγει για το κηνιτο σου θα στην εμφάνιση

δεν γίνεται να τον ανοίξει ακόμα τον ιππολογιστή γιατί τρέχει στον ιππόδρομο...συγνώμη αλλά δεν μπόρεσα να αντισταθώ.

• Like 4
Δημοσ.

Άντε xda και κατέβασε το LG up και την αντίστοιχη STOCK ROM. Έτσι το αναβάθμισα εγώ, σε 15 λεπτά είχε bootαρει. Δεν έχει κανένα πρόβλημα και είναι η official ROM. Δεν ξεκλειδώνεις bootloader, δεν χάνεις εγγύηση, παίρνεις κανονικά OTA.

Όλη η Ευρώπη καθώς και η Κορέα έχει πάρει κανονικά MM

που το λεει?

χανεις την εγγηυση κανονικα αν περασεις αλλη εκδοση εκτος απ αυτη του ΙΜΕΙ σου

Δημοσ.

που το λεει?

χανεις την εγγηυση κανονικα αν περασεις αλλη εκδοση εκτος απ αυτη του ΙΜΕΙ σου

Την εγγύηση τη χάνεις μόνο αν πειράξεις τον bootloader και rootάρεις. Επειδή περνάς official rom δεν χάνεις τίποτα.

Δημοσ.

ευχάριστο   πολύ  για την ανταπόκριση  υπάρχει κάποιο  λινκ  με  ακριβής  οδηγίες  και  λινκ  της  αυθεντικής 6.0 ρομ  

Δημοσ.

ευχάριστο πολύ για την ανταπόκριση υπάρχει κάποιο λινκ με ακριβής οδηγίες και λινκ της αυθεντικής 6.0 ρομ

Πατά lgup στο Google και θα σε βγάλει καρφί εκεί
Δημοσ.

από  ότι  βλέπω  αυτί  η μέθοδος   θελι  root    εκτός αν  βρίσκω  λάθος σιτε  αν  μπορείς στείλε μου  το  σωστό   γιατί  σε καμιά  περίπτωση δε  θέλω να μπλεχτω με ροοτ  bootloader κτλ   ευχαριστώ έκτον πρότερον  για  τη  βοήθεια σου 

Δημοσ.

Αφού δεν θέλεις να μπλέξεις με τέτοια, περιμένεις μέσω LG Bridge.

Και πρώτα, κατέβασε ενημέρωση λογισμικού της ορθογραφίας.

Δημοσ.

από  ότι  βλέπω  αυτί  η μέθοδος   θελι  root    εκτός αν  βρίσκω  λάθος σιτε  αν  μπορείς στείλε μου  το  σωστό   γιατί  σε καμιά  περίπτωση δε  θέλω να μπλεχτω με ροοτ  bootloader κτλ   ευχαριστώ έκτον πρότερον  για  τη  βοήθεια σου 

Δεν θέλει root η μέθοδος. 

Δημοσ.

Την εγγύηση τη χάνεις μόνο αν πειράξεις τον bootloader και rootάρεις. Επειδή περνάς official rom δεν χάνεις τίποτα.

τι λες τωρα αν στειλεις στο σερβις την συσκευη με firmware ας ειναι και της lg απο συσκευη με διαφορετικο suffix θα χασεις την εγγυηση 

και περιμενω λινκ που να λεει οτι ηθρε ΜΜ σε ολα τα G4 απο Ευρωπη που λες πιο πανω  :shifty:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...