monoxromos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Γεια σας Πολυ πρωταρης στα linux εγκατεστησα το lubuntu μου ειπαν ειναι καλο για παλιους υπολογιστες. Ολα καλα ,συνδεεται στο ιντερνετ αλλα δεν μπορω να δω τους αλλους υπολογιστες που εχουμε στον ίδιο χώρο που συνδέονται καλωδιακά μέσω διανεμητή, αλλά ολοι οι άλλοι ειναι με windows απο XP μεχρι win.10. Ειναι εφικτη αυτη η συνδεση ωστε απο τον υπολογιστη των lubuntu να βλεπω τους δισκους των αλλων υπολογιστων οπως γινεται με τα windows; Ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k0nan Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δες εδώ φίλε μου https://forum.ubuntu-gr.org/viewtopic.php?t=2583&f=9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
monoxromos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Οσες φορες επιχείρησα να δουλέψω με Linux δεν τα κατάφερα δυστυχώς ,ισως γιατί έχουμε εμπεδώσει πιά στο μυαλό μας τα windows,τα εχουμε ψιλομάθει και κάθε άλλο λειτουργικό μας φαίνεται δύσκολο,δύσχρηστο,απρόσιτο. Εχω 4 υπολογιστές παλιούς και τους εχω αλλους για να κάνω stream ήχο και άλλους για να γράφω σε σκληρό δίσκο την ροή ενός ηχητικού προγράμματος. Βεβαια και οι 4 ειναι pentium με μικρή γύρω στα 500 μνήμη κλπ. Καπου εκεί κολλάω και τα παρατάω και περνώ σε αυτούς windows XP home που ειναι σχετικά ελαφρά. Αλλα θέλω να περάσω στα linux για λόγους ηθικής και δεοντολογίας , αλλά δυσκολεύομαι. Σας ευχαριστω για την βοήθεια σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Η samba δεν λειτουργούσε σωστά στο lubuntu, παρόμοιο πρόβλημα είχα πριν από 2 χρόνια περίπου και δεν ξέρω αν το διόρθωσαν καθότι τα είχα παρατήσει τότε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δες τι εχω πει στο διπλανο θεμα για το smbget και το keyring. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα