Adavis Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2003 **********FIXED***********FIXED*********** Έχω Windoes XP Home Greek SP1a και το Plextor 8*4*32 και απο προχθές ξαφνικά δεν το αναγνωρίζει με τίποτα(έκανα δοκιμές απο τον Πίνακα Ελέγχου-->Σύστημα) αλλά τίποτα... Καμιά λύση; Να δοκιμάσω να αλλάξω firmware; **********FIXED***********FIXED*********** Δείτε παρακάτω...
Papajohn Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2003 ΑΝ δεν το βλέπουν τα χπ λογικά δεν θα μπορείς να κάνεις και update το firmware. Σύνδεσε το σε κανα άλλο σύστημα αλλιώς οφείλω να σε πληροφορίσω πως... CDR μπορείς να βρείς χαλαρά με 50€... Papajohn
DimitrisKTM Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2003 Πηγαινε απο Control Panel στον Device Manager και απεγκατεστησε τον IDE Controler του cd-rw. Μετα κανε restart.
dimlou Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2003 Ρε παιδιά και μένα μου παρουσίασε αυτό το πρόλήμα από τη μια μέρα στην άλλη........ Εντελώς ξαφνικα δεν αναγνωρίζει το σύστημα το αντιγραφικό.... Μάλλον με βλέπω να παιρνω καινούργιο.. :!: Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το ποστ που εχω κανει ήδη.... :roll: Αν ξερετε κάτι πειτε το παρακαλώ....
Adavis Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2003 Λοιπόν το πρόβλημα ΛΥΘΗΚΕ!!! Bootαρα σε Win Me(εχω και 2ο λειτουργικό) έκανα απο εκεί update το Firmware μιας και εκεί το έβλεπε κανονικά και όλα είναι ΟΚ!!! Ήδη έγραψα και ένα CD για έλεγχο... Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όλους σας ΠΑΡΑ πολύ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.