Προς το περιεχόμενο

Σκουριασμενος cooler?

spirosR7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

?
Και εγω θα επιμηνω παλι γιατι το εχω ψαξει αρκετα το θεμα. Αυτος ο cooler εχει φτιαχτει να τοποθετειται και καθετα αλλα και οριζοντια αναλογως πως μπαινει στη καθε μητρικη. Μαλιστα σε ξενα φορουμ γραφουν οτι για τη ψυκτρα ειναι ακομα πιο καλο να ειναι σε οριζοντια θεση λογο του υγρου που εχει στους σωληνες επειδη κυκλοφορει καλυτερα ετσι. Και για να τελειωνουμε εδω βλεπουμε ξεκαθαρα οτι η ψυκτρα μπαινει και οριζοντια χωρις να το αμφισβητει κανεις τη λειτουργια της η να λεει οτι ειναι λαθος ο τροπος εγκαταστασης.. Η ψυκτρα μπορει να μπει και οριζοντια και καθετα η διαφορα στη θερμοκρασια ειναι ελαχιστη.

post-325831-0-68441900-1449488294_thumb.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

?

Και εγω θα επιμηνω παλι γιατι το εχω ψαξει αρκετα το θεμα. Αυτος ο cooler εχει φτιαχτει να τοποθετειται και καθετα αλλα και οριζοντια αναλογως πως μπαινει στη καθε μητρικη. Μαλιστα σε ξενα φορουμ γραφουν οτι για τη ψυκτρα ειναι ακομα πιο καλο να ειναι σε οριζοντια θεση λογο του υγρου που εχει στους σωληνες επειδη κυκλοφορει καλυτερα ετσι. Και για να τελειωνουμε εδω βλεπουμε ξεκαθαρα οτι η ψυκτρα μπαινει και οριζοντια χωρις να το αμφισβητει κανεις τη λειτουργια της η να λεει οτι ειναι λαθος ο τροπος εγκαταστασης.. Η ψυκτρα μπορει να μπει και οριζοντια και καθετα η διαφορα στη θερμοκρασια ειναι ελαχιστη.

ναι βρε αγόρι μου, δεν σου λένε ότι δεν μπαίνει. σου λένε ότι τώρα τραβάς τον ζεστό αέρα από την κάρτα σου. 

• Like 2

Μία αλλαγή στο κουτί θα την χρειαστείς ^_^  

νοου γουει κιμοσαμπι!   το αγαπω το αρμορ μου!

Εσύ κανονικά την έχεις τοποθετήσει την ψύκτρα, το λάθος θα ήταν αλλιώς, δηλαδή η ψύκτρα και οι ανεμιστήρες να κοιτάνε επάνω.

αστειευομαι! εσεις καλα του τα λετε αλλα δε λεει να πιασει την ουσια..(φιλικα παντα!)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...