Merdock Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Θα ήθελα να αγοράσω ένα νέο κινητό για να το έχω στη θητεία μου στο στρατό. Απαιτήσεις είναι η αγορά από Ελλάδα γιατί το θέλω αυτή την εβδομάδα, μέχρι 200€, οθόνη μέχρι 5", σχετικά καλή μπαταρία, άνετο browsing και από εκεί και πέρα αν έχει και σχετικά καλή κάμερα και τρέχει άνετα κανά παιχνιδάκι δε με χαλάει. Ίσως κοιτάξω και εδώ τις αγγελίες μήπως βρω κάτι ακριβότερο σε καλή τιμή οπότε αν θέλετε προτείνετε και κάτι πιο ακριβό που παίζει σε αυτή τη τιμή μεταχειρισμένο.
kataramenos32 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Οτι καλυτερο πιστευω http://www.skroutz.gr/s/6487975/Microsoft-Lumia-640-LTE-8GB.html
kostas8080 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Motorola moto g 3 και απο μπαταρία θα μείνεις ευχαριστημένος και από κάμερα και άνετο στο browsing (δεν κολλάει) από παιχνίδια όμως μην περιμένεις να παίξεις τα πολύ βαριά, αλλά γενικά κάνει την δουλειά του
ziaba Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 παρε ενα με αποσπωμενη μπαταρια + ακομα μια μπαταρια γιατι μεσα μπορει να μην προλαβαινεις να το φορτιζεις οταν εχεις πχ υπηρεσια 4-6 ή τις μπριζες τις εχουν πιασει οι αλλοι.... + να προσεχεις να χει πολλες μπαντες για να χει καλο σημα.... το λουμια που ειπαν πιο πανω ειναι λουκουμι.
vaas93 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Απο android galaxy j5 και από windows lumia 640 όπως ανέφεραν οι προλαλαλησαντες. Μεταξύ αυτών των δυο το galaxy j5 υπερτερεί σε κάθε τομέα με απίστευτη διαχείριση μπαταρίας και καλύτερη οθόνη έλεω amoled (αν και αυτό είναι κάτι υποκειμενικό). Κατά τα άλλα επιλέγεις λειτουργικό και τιμή. Το moto g3 μην το δεις σε περίπτωση που θες να πάρεις extra μπαταρία μιας και δεν είναι απόσπωμενη ή δεν έχεις φορτιστή καθώς δεν περιλαμβάνει στην συσκευασία.
Merdock Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Για το Huawei P8 Lite τι γνώμη έχετε; Έχω ακούσει καλά λόγια.
BACK12345 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Για το Huawei P8 Lite τι γνώμη έχετε; Έχω ακούσει καλά λόγια. Καλο ειναι γενικα αλλα ακουγονται ομως παραπονα οτι η μπαταρια του δεν βγαζει ουτε μερα οποτε δεν νομιζω να σε βολεψει στο στρατο
SpirosKerkyra Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Εγώ πάντως στο στρατό την έβγαλα με αυτό: http://www.skroutz.gr/s/4122066/Nokia-106.htmlέχει και ράδιο. Κομπλέ. 1.5-2 μέρες περίπου άντεχε η μπαταρία με μερικές κλήσεις + ράδιο . Θα σου πρότεινα να μην πάρεις smartphone στο στρατό. Μπορεί να τη γλιτώσεις και να μη στο κατασχέσουν αλλά μπορεί να μη τη γλιτώσεις από τους μακρυχέρηδες. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2015 από SpirosKerkyra
Merdock Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Καλά κι εγώ στο κέντρο ένα Nokia είχα που έβγαζα 5-6 μέρες με μια φόρτιση.
AggelosTz Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 moto g 3rd gen ειναι και αδιάβροχο! οπότε δεν σε νοιάζει να το έχεις μαζί έξω σε περίπολα ή σκοπιές ενώ θα βρέχει. η μπαταρία κρατάει πολυυυυ ειλικρινά.
Pseudonumo Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Σιγουρέψου ότι και να πάρεις ότι θα έχει ραδιόφωνο, αλλιώς δεν θα την παλέψεις!
Makeran Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Σιγουρέψου ότι και να πάρεις ότι θα έχει ραδιόφωνο, αλλιώς δεν θα την παλέψεις!Οπότε να αποφύγεις τα Samsung
vaas93 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Οπότε να αποφύγεις τα Samsung Το j5 έχει Ραδιόφωνο. 2
Makeran Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Το j5 έχει Ραδιόφωνο. Εννοώ να είναι προσεκτικός με τα Samsung. Και το s4 mini έχει ραδιόφωνο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα