Dinos_12345 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα! Θέλω να αγοράσω ένα Tripod για να βάζω το LG G4 και να τραβάω βίντεο. Κυρίως το θέλω επειδή κάνω βίντεο στο YouTube και δεν παλεύεται να στερεώνω το κινητό σε βιβλία και ράφια για να βγάλω αυτό που θέλω. Κοίταγα της Joby αλλά έχω δει κάποια αρνητικά σχόλια και φοβάμαι να δώσω 30 ευρώ και να χαλάσει στο μήνα επάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mercier Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα! Θέλω να αγοράσω ένα Tripod για να βάζω το LG G4 και να τραβάω βίντεο. Κυρίως το θέλω επειδή κάνω βίντεο στο YouTube και δεν παλεύεται να στερεώνω το κινητό σε βιβλία και ράφια για να βγάλω αυτό που θέλω. Κοίταγα της Joby αλλά έχω δει κάποια αρνητικά σχόλια και φοβάμαι να δώσω 30 ευρώ και να χαλάσει στο μήνα επάνω Στο ebay με 3 ευρώ και ερχεται στην πορτα σου εχει αυτο που ζητας http://www.ebay.com/itm/Tripod-Flexible-Octopus-Bracket-Holder-Stand-Mount-for-Cell-Phone-Samsung-Camera-/251911761624 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα