Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Προτάσεις για παιχνίδια για μικρά παιδιά Υπαρχει καπου καποια free συλλογη με τετοια παιχνιδια για υπολογιστη για παιδια 6-8 ετων ? Ευχαριστω.
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 το miniclip έχει flash games,νομίζω θα βρεις 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 το miniclip έχει flash games,νομίζω θα βρεις Γινεται να κατεβουν και να παιζονται χωρις Internet ?
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Γινεται να κατεβουν και να παιζονται χωρις Internet ? α όχι,δε ζήταγες κάτι τέτοιο.
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 α όχι,δε ζήταγες κάτι τέτοιο. Λαθος διατυπωση ισως. Κατι τετοιο ηθελα .
mr.angelos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Εγω θα σου προτινα τα the sims 3 πειστευω θα τους ειναι ενδιαφερον EDIT:δεν ειναι τζαμπα μπορεις να βρεις απο το steam αν εχει κατι 1
NickTG Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Emulator για Super Nintendo. Να ξεκινήσουν με κάτι της προκοπής. 3
Moderators Malthador Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Emulator για Super Nintendo. Να ξεκινήσουν με κάτι της προκοπής. Κι εγώ αυτής της άποψης είμαι. Μην τα αφήνεις να καούν στα flash games, δεν αξίζει. Η καλύτερη εισαγωγή στο gaming είναι τα παιχνίδια της Nintendo, ειδικά τα side-scrolling Mario. Για μένα η πρώτη επιλογή -αν έχεις καλό πισί- είναι το New Super Mario Bros για Wii. Διαφορετικά, Snes9x, ξεκίνα τα με Super Mario All-Stars και μετά τα πας σε Donkey Kong Country Trilogy.
dompapa Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Κανα doom θα πρότεινα, να μπουν για καλά στα 90s. Και εμείς πιτσιρίκια αυτό παίζαμε.
Moderators Malthador Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Κανα doom θα πρότεινα, να μπουν για καλά στα 90s. Και εμείς πιτσιρίκια αυτό παίζαμε. Όχι, μωρέ κανά Manhunt να βάλει καλύτερα στα εξάχρονα, να δουν πιο ρεαλιστικά ξεκοιλιάσματα, τι DOOM και παπαριές, καλύτερα κατευθείαν στο ψητό. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Μικρα παιχνιδια για εκτος Internet παιξιμο Νομιζω εχω ξαναρωτησει αλλα δεν μπορω να το βρω Υπαρχουν καπου για δωρεαν κατεβασμα μικρα παιχνιδια για υπολογιστη με windows 7 που να μπορουν να παιξουν χωρις internet απο παιδι 6-7 ετων ? Ευχαριστω.
Moderators Malthador Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Όταν λες «μικρά»; Εγώ σε αυτή την ηλικία θα πρότεινα NES/SNES/N64 emulator με τα αντίστοιχα roms της Nintendo. Εννοείται ότι για να είσαι νόμιμος πρέπει να έχεις αυθεντικά την κονσόλα και τα games που θα κατεβάσεις!
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δεν διευκρινησα οτι εννοω παιχνιδια για pc και οχι κονσολες.
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Ιδεα δεν εχω...Μου τα ζητησε μια συγγενης για το παιδι της . Τα δικα μου παιδια ειναι μεγαλα πια και υπαρχει intenret στο σπιτι . Υπαρχουν καπου μαζεμενα να τα κατεβασω ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα