Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 155
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ ξέρω ότι ήρθε 6 χρονο για φαΐ πριν 2 μέρες σε οικογενειακό τραπέζι και αφού έφαγε γυρνάει και μου κάνει (exact words) "Call of Duty έχεις στο PC?" 

της λέω όχι, έχω Counter Strike άμα θες.

"Ααα δεν το έχω παίξει καλό είναι;", ναι αμέ σαν το CoD αλλά πιο σοβαρό (CoD hater here)

τελικά δεν την πάλεψε με το ποντίκι γιατί είναι xbox & Wii peasant και γυρνάω και την ρωτάω αν θέλει να της βάλω Dragon Age: Inquisition που το παίζω με το gamepad οπότε θα της είναι πιο οικείο.

Ξεκινάει να το λιώνει μαζί με τον 4χρονο αδερφό της, στο save μου που ήμουν 12 lvl. Ούτε καν controls χρειάστηκε να της πω, όταν πάω να της τα εξηγήσω μου λέει "ναι βρε δεν είμαι χαζό, το Χ κάνει αυτό το Α αυτό κλπ κλπ ξέρω το βλέπω δεν είμαι γκαγκά" 

Φεύγω εγώ κατά τις 5, γυρνάω στις 7 το πρωί και βάζω να παίξω λίγο μετά από το μεθύσι.

14 lvl οι χαρακτήρες, τούμπανο Unique Greataxe για το lvl μου, και 2 maps σχεδόν καθαρισμένα από secondary quests. Θα έκανε και main story αλλά (ευτυχώς) δεν το έχει ακόμα καλά το Αγγλικό και βαριόταν τα conversations.

Συμπέρασμα μετά απ'όλα αυτά; Ότι να'ναι δώσε (κατά προτίμηση non-violent, non-sexual) αλλά ότι και να κάνεις, αν θέλει θα βρει τον τρόπο όπως και τον βρήκαμε και εμείς μικροί που δεν είχαμε internet.

• Like 18
Δημοσ.

Εγώ ξέρω ότι ήρθε 6 χρονο για φαΐ πριν 2 μέρες σε οικογενειακό τραπέζι και αφού έφαγε γυρνάει και μου κάνει (exact words) "Call of Duty έχεις στο PC?" 

της λέω όχι, έχω Counter Strike άμα θες.

"Ααα δεν το έχω παίξει καλό είναι;", ναι αμέ σαν το CoD αλλά πιο σοβαρό (CoD hater here)

τελικά δεν την πάλεψε με το ποντίκι γιατί είναι xbox & Wii peasant και γυρνάω και την ρωτάω αν θέλει να της βάλω Dragon Age: Inquisition που το παίζω με το gamepad οπότε θα της είναι πιο οικείο.

Ξεκινάει να το λιώνει μαζί με τον 4χρονο αδερφό της, στο save μου που ήμουν 12 lvl. Ούτε καν controls χρειάστηκε να της πω, όταν πάω να της τα εξηγήσω μου λέει "ναι βρε δεν είμαι χαζό, το Χ κάνει αυτό το Α αυτό κλπ κλπ ξέρω το βλέπω δεν είμαι γκαγκά" 

Φεύγω εγώ κατά τις 5, γυρνάω στις 7 το πρωί και βάζω να παίξω λίγο μετά από το μεθύσι.

14 lvl οι χαρακτήρες, τούμπανο Unique Greataxe για το lvl μου, και 2 maps σχεδόν καθαρισμένα από secondary quests. Θα έκανε και main story αλλά (ευτυχώς) δεν το έχει ακόμα καλά το Αγγλικό και βαριόταν τα conversations.

Συμπέρασμα μετά απ'όλα αυτά; Ότι να'ναι δώσε (κατά προτίμηση non-violent, non-sexual) αλλά ότι και να κάνεις, αν θέλει θα βρει τον τρόπο όπως και τον βρήκαμε και εμείς μικροί που δεν είχαμε internet.

τι μου θύμησες , πιτσιρίκι να παίζω με την αδερφή μου στο n64 hybrid heaven , εγώ έβαζα το gameplay κ αυτή το "μυαλό" δηλαδή να μεταφράζει διαλόγους (με πέρναγε 2 χρόνια και ήξερε κάτι παραπάνω) 

damn πως περάσανε έτσι 15 χρόνια

+1 κ απο εμένα 

• Like 3
Δημοσ.

Trine 1 & 2

πωπω τι διαμαντιάκια είναι αυτά? Και τα χει και το steam -85% μεχρι αύριο! Αύριο μπαίνει paysafe και τα τσίμπησα :D

Ευχαριστώ Αθανάσιε! :)

• Like 1
Δημοσ.

πωπω τι διαμαντιάκια είναι αυτά? Και τα χει και το steam -85% μεχρι αύριο! Αύριο μπαίνει paysafe και τα τσίμπησα :D

Ευχαριστώ Αθανάσιε! :)

Ειδικά το Trine 2 είναι ότι πρέπει για διπλό  :)

• Like 1
Δημοσ.

Mame32, Harry Potter games (όλα), Rayman, Croc 2 κλπ.

Ρώτα όμως μήπως γουστάρει κάτι π.χ. σε racing φάση ή ακόμα και strategy.

Για adventure πιο δύσκολο εκτός και αν της αρέσουν τ'αγγλικά και τα πάει καλά με την γλώσσα (αλλιώς θα βαρεθεί τους διαλόγους και δεν θα καταλαβαίνει τα πιο πολλά).

(Χμμμμ τώρα που το θυμάμαι, όταν ήμουν στην ηλικία της γούσταρα πολύ φάση Silent Hill, Grim Fandango, Resident Evil και Age of Empires 2 :P βρε λες; δοκίμασε διάφορα, να δει λίγο απ'όλα)

Δημοσ.

Επίσης, εγώ θα πρότεινα και το Valiant Hearts, ένα πολύ συγκινητικό και εκπαιδευτικό παιχνίδι. Κανονικά θα έπρεπε να παρουσιάζεται στα σχολεία..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...