driftingcris Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 υπαρχει παντα και το κλασσικο angry birds ετσι
HALF EVIL Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Και το half evil, ε.. το half life. Πιο κλασσικό.
driftingcris Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 half life? για 12χρονο κοριτσακι? εγω λεω να της παρεις εκει το evil within τοτε 2
HALF EVIL Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Γιατί σύντροφε; Και η Lara Croft κάπως έτσι ξεκίνησε. 2
frenzy Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Η δικιά μου στα 11 παίζει minecraft, sims, space engineers παίζουμε παρέα, αυτά κυρίως. Από το sims άρχισε ή και κανένα rollercoaster tycoon ή τέτοια φάση, αναλόγως τι της πηγαίνει. Η δικιά μου πχ δεν αντέχει τα adventure, της πήρα στο steam deponia και gomo δεν της άρεσαν καθόλου. Και τα lego είναι καλή φάση, αν έχει και μικρότερο αδερφάκι θα παίζουν παρέα, controller να χεις μονο.
D.Luffy Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 LoZ:ocarina of time σε N64 emulator Λίγο μικρή δεν είναι γι αυτό? Τα Zelda δεν είναι ακριβώς παιχνίδια για αρχάριους...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Κανένα Child of Light ίσως; Λίγο μικρή δεν είναι γι αυτό? Τα Zelda δεν είναι ακριβώς παιχνίδια για αρχάριους... Εγώ ήμουν 9-10 όταν έπαιζα το Link to the Past, καλή ηλικία είναι. 4
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 alice madness returns Προσωπικά θα έλεγα όχι Alice (του McGee), είναι αρκετά dark. Ειδικά το Madness Returns. 1
Panagiotis32 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 1. Tomb Raider 2. Final Fantasy XIII ( δεν είμαι σίγουρος αν παίζει offline. ψάξτο πάντως θα της αρέσει!) 3. Καλό και το Child of Light και κοριτσίστικο και ωραίο περιβάλλον με παραμυθένια γραφικά και υπέροχο soundtrack αλλά επίσης έχω την εντύπωση οτι δεν παίζει offline (καταραμένη ubisoft). επίσης είμαι κατά των Sims. Τόσα υπέροχα παιχνίδια υπάρχουν. Για ποιο λόγο να παίζει μια προσομοίωση της πραγματικής ζωής? Δεν προσφέρει κάτι IMHO. 4. Για Bastion τι λέτε? ( Δεν το εχω παίξει αλλά το χω wishlist και φαίνεται οτι πρέπει για την περίπτωση)
Fulgore Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 1. Tomb Raider 2. Final Fantasy XIII ( δεν είμαι σίγουρος αν παίζει offline. ψάξτο πάντως θα της αρέσει!) 3. Καλό και το Child of Light και κοριτσίστικο και ωραίο περιβάλλον με παραμυθένια γραφικά και υπέροχο soundtrack αλλά επίσης έχω την εντύπωση οτι δεν παίζει offline (καταραμένη ubisoft). επίσης είμαι κατά των Sims. Τόσα υπέροχα παιχνίδια υπάρχουν. Για ποιο λόγο να παίζει μια προσομοίωση της πραγματικής ζωής? Δεν προσφέρει κάτι IMHO. 4. Για Bastion τι λέτε? ( Δεν το εχω παίξει αλλά το χω wishlist και φαίνεται οτι πρέπει για την περίπτωση) Final Fantasy XIII ειναι μονο Offline
Panagiotis32 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Final Fantasy XIII ειναι μονο Offline αν όμως το πάρει απο steam πχ θα ανοίγει χωρίς ιντερνετ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα