Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 155
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η δικιά μου στα 11 παίζει minecraft, sims, space engineers παίζουμε παρέα, αυτά κυρίως. Από το sims άρχισε ή και κανένα rollercoaster tycoon ή τέτοια φάση, αναλόγως τι της πηγαίνει.  Η δικιά μου πχ δεν αντέχει τα adventure, της πήρα στο steam deponia και gomo δεν της άρεσαν καθόλου.

Και τα lego είναι καλή φάση, αν έχει και μικρότερο αδερφάκι θα παίζουν παρέα, controller να χεις μονο.

• Moderators
Δημοσ.

Κανένα Child of Light ίσως;

Λίγο μικρή δεν είναι γι αυτό? Τα Zelda δεν είναι ακριβώς παιχνίδια για αρχάριους...

Εγώ ήμουν 9-10 όταν έπαιζα το Link to the Past, καλή ηλικία είναι. ;)

• Like 4
Δημοσ.

1. Tomb Raider

2. Final Fantasy XIII ( δεν είμαι σίγουρος αν παίζει offline. ψάξτο πάντως θα της αρέσει!)

3. Καλό και το Child of Light και κοριτσίστικο και ωραίο περιβάλλον με παραμυθένια γραφικά και υπέροχο soundtrack αλλά επίσης έχω την εντύπωση οτι δεν παίζει offline (καταραμένη ubisoft).

επίσης είμαι κατά των Sims. Τόσα υπέροχα παιχνίδια υπάρχουν. Για ποιο λόγο να παίζει μια προσομοίωση της πραγματικής ζωής? Δεν προσφέρει κάτι IMHO.

4. Για Bastion τι λέτε? ( Δεν το εχω παίξει αλλά το χω wishlist και φαίνεται οτι πρέπει για την περίπτωση) 

Δημοσ.

1. Tomb Raider

2. Final Fantasy XIII ( δεν είμαι σίγουρος αν παίζει offline. ψάξτο πάντως θα της αρέσει!)

3. Καλό και το Child of Light και κοριτσίστικο και ωραίο περιβάλλον με παραμυθένια γραφικά και υπέροχο soundtrack αλλά επίσης έχω την εντύπωση οτι δεν παίζει offline (καταραμένη ubisoft).

επίσης είμαι κατά των Sims. Τόσα υπέροχα παιχνίδια υπάρχουν. Για ποιο λόγο να παίζει μια προσομοίωση της πραγματικής ζωής? Δεν προσφέρει κάτι IMHO.

4. Για Bastion τι λέτε? ( Δεν το εχω παίξει αλλά το χω wishlist και φαίνεται οτι πρέπει για την περίπτωση) 

Final Fantasy XIII ειναι μονο Offline

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...