haris013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Portal 1 & 2 να λειτουργεί και το μυαλό του και είναι και παιχνιδάρες +1 για τα portal! παιχνιδάρες και οξύνουν και το μυαλό! μετά βάλτου κανα action adventure όπως tomb raider που δεν έχουν πολλούς σκωτομούς και αίματα.
SOADNICK Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 League of Legends ΑΠΛΑ ΟΧΙ μπορει να παιζει καλα ΑΛΛΑ δεν προκειται να συνεννοειτεαι με την ομαδα του λογω αγγλικων κτλπ το καλυτερο ειναι τα Lego Batman/Lord of the Rings/Harry Potter/Pirates of the Carribean ουτε αιμα εχει και θελει (αρκετη) σκεψη αναλογα με το ποιο απο αυτα του αρεσει
nikos milionis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 1: dead space( δεν παιζει να ξανακοιμιθει το παιδι ) 2:dead ishland ( πολυ ωραιο game ) 3 AC series ( παιχνιδαρα ) 4: battlefield 3 5:cod world at war 6 : devil may cry και το καλυτερο για το τελος Minecraftttttttt :P :P :P
panos0100 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 εγω λεω να βαλεις το κατι σαν το midtown madness 2 ή το street legal redline
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 1: dead space( δεν παιζει να ξανακοιμιθει το παιδι ) 2:dead ishland ( πολυ ωραιο game ) 3 AC series ( παιχνιδαρα ) 4: battlefield 3 5:cod world at war 6 : devil may cry και το καλυτερο για το τελος Minecraftttttttt :P :P :P παιχνίδια για τρυφερη ηλικία ε?
javavall Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δες το Theme hospital ή κάποιο tycoon, δεν είναι στρατιωτικά αλλά άμα τα δοκιμάσει θα του αρέσουνε.
nikos milionis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 παιχνίδια για τρυφερη ηλικία ε? ενοειται και το Amnesia που ειπε καποιος κανει την δουλεια( παιδικα τραυματα for ever )
_chris_ Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Παιχνίδια για παιδί 12 ετών (κορίτσι) επειδή δεν ασχολούμαι με παιχνίδια έχετε να προτείνετε παιχνίδια για κοριτσάκι 12 ετών; δε θέλω παιχνίδια που απαιτούν σύνδεση στο Internet (online) μιας και σύνδεση δεν υπάρχει. ακούω διάφορες προτάσεις.
driftingcris Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 δεν μας λες ομως για τι Platform. windows? playstation? ds?
_chris_ Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 δεν μας λες ομως για τι Platform. windows? playstation? ds? σωστός. windows
driftingcris Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 η αδεφη μου παντως σε αυτην την ηλικια επαιζε μονο sims και ramkid() τωρα δεν μου ερχεται κατι αλλο. περιμενε και θα ερθουν απαντησεις
hackerW32 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 ανάλογα τα γουστα της ομως, ειχαν ερθει κατι φιλοι των γονιών μου τις προαλες και η μικρη τους κορη (10-12? δεν ξερω) τις αρεσε το next car game wreckfest (flatout φαση) μια δικια μου λιστα που φανταζομαι οτι θα της αρεσει κατι robot roller-derby disco dodgeball speedrunners adventures of shuggy demolition, inc. pressure roogoo swipecart
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα