Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, μια ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος.

Πως μπορώ να τσεκάρω την κανονική χωρητικότητα ενός power Bank?

Όπως όλοι γνωρίζουμε πολλές φορές άλλα γράφουν και άλλα δίνουν ειδικά αν είναι κινέζικα

Δημοσ.

Δεν μπορείς. Πρέπει να τα δοκιμάσεις, δηλαδή να τα πάρεις στα χέρια σου.

Δημοσ.

Δεν μπορείς. Πρέπει να τα δοκιμάσεις, δηλαδή να τα πάρεις στα χέρια σου.

Την έχω στα χέρια μου, ένας γνωστός μου το έδωσε απλά θέλω να το τσεκάρω

Δημοσ.

Η ένταση φόρτισης δεν παραμένει ίδια καθ' όλη τη διάρκεια της φόρτισης, οπότε όχι. Αλλά αν το power bank είχε λεπτομερή ένδειξη charge θα μπορούσες πιστεύω να το υπολογίσεις στο περίπου κάνοντας πχ μια φόρτιση από 30 σε 70% και τις ανάλογες πράξεις.

Δημοσ.

Η ένταση φόρτισης δεν παραμένει ίδια καθ' όλη τη διάρκεια της φόρτισης, οπότε όχι. Αλλά αν το power bank είχε λεπτομερή ένδειξη charge θα μπορούσες πιστεύω να το υπολογίσεις στο περίπου κάνοντας πχ μια φόρτιση από 30 σε 70% και τις ανάλογες πράξεις.

Μπα δεν δείχνει. Όπως και να έχει ευχαριστώ :)

Δημοσ.

Μπα δεν δείχνει. Όπως και να έχει ευχαριστώ :)

χοντρικά θα μπορέσεις να το δεις ως εξής.

εχω μια μπαταρία 1500mah και το Powerbank ειναι 5000mah πχ

5000/1500=3,33333 κλπ

εαν δεν σου βγάλει 3 φορτίσεις δεν φτάνει την μέγιστη χωρητικότητα του. όπως ειναι λογικό απο ενα σημείο και μετά και αναλόγως την ποιότητα των cells μέσα θα αρχίσει να χάνει χωρητικότητα κάποτε.

Δημοσ.

χοντρικά θα μπορέσεις να το δεις ως εξής.

εχω μια μπαταρία 1500mah και το Powerbank ειναι 5000mah πχ

5000/1500=3,33333 κλπ

εαν δεν σου βγάλει 3 φορτίσεις δεν φτάνει την μέγιστη χωρητικότητα του. όπως ειναι λογικό απο ενα σημείο και μετά και αναλόγως την ποιότητα των cells μέσα θα αρχίσει να χάνει χωρητικότητα κάποτε.

Και αυτο παιζει αλλα συνηθως οταν ειμαι με power bank χρησιμοπιω το κινητο αρα καταναλωνω ακομα περισσοτερη ενεργει απο το power bank. Αρα οι μετρησεις μου παλι ανακριβεις θα ειναι :P

Δημοσ.

Υπολογιζε πραγματικα τα 2/3 οταν προκειται για ενα καλο power bank. Οταν εχεις ενα powerbank 15000mah και ενα κινητο 2000mah θα σου το φορτισει  5 φορες

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...