Προς το περιεχόμενο

Kleinei to mp3.com

The_player

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένας από τους πρωτεργάτες της ψηφιακής μουσικής επανάστασης ανακοίνωσε ότι σταματά τις λειτουργίες του. Το MP3.com θα σβήσει όλο το φιλοξενούμενο υλικό, το οποίο περιλαμβάνει μουσική, εικόνες, links και παρουσιάσεις καλλιτεχνών, σε λίγες μόνο μέρες από τώρα, δηλαδή στις 2 Δεκεμβρίου.

Το site άνηκε στη Vivendi Universal εδω και αρκετό καιρό, η οποία όμως -βλέποντας τη συνεχή πτώση των κερδών- δεν επένδυσε πάνω του, αφήνοντάς το από κάποια στιγμή και μετά στη μοίρα του. Σημαντικό δείγμα της εγκατάλειψης αυτής είναι ότι ακόμη κι αν βρισκόμαστε μία ανάσα πριν την τελευταία του πνοή κάτω από αυτό τον τρόπο λειτουργίας και τη συγκεκριμένη ιδιοκτησία, δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση, ενώ το section με τα Δελτία Τύπου δεν έχει ενημερωθεί εδώ και ένα χρόνο.

Απο το Avopolis.gr

Δημοσ.

Αυτό είναι μεγάλο πλήγμα!!! :( :( :(

Το mp3.com στάθηκε μεγάλος δάσκαλος για μένα...

Εκεί βρήκα υπέροχα groups που σήμερα είναι επιτυχημένα...

Πάνε τα διαμαντάκια... :cry: :cry: :cry:

Δημοσ.

Κι εγώ έτσι νόμιζα όταν μπήκα πριν 3-4 χρόνια για 1η φορά.

Πριν 2 χρόνια όμως που η επιθυμία μου να διευρύνω τους μουσικούς μου ορίζοντες, εντάθεικε, τότε βρήκα εκεί, αληθινά διαμάντια!

Μη περιμένεις να βρεις φτασμένα ονόματα!

Αν θες κάτι τέτοιο... Ατύχισες! :)

Θα βρείς όμως νέους καλλιτέχνες, με μεράκι που έχουν καταβάλλει πολλή προσπάθεια για να κάνουν αυτό που έκαναν.

Το mp3.com ήταν ένας τρόπος προώθησης της δουλειάς τους.

Απλώς ο καθένας μας αντιλαμβάνεται διαφορετικά το 'ψάξιμο'. ;)

Δημοσ.

Νομίζω ότι, από τη στιγμή που το site πέρασε στα χέρια της Universal, η πορεία του ήταν προδιαγεγραμμένη. Ας το πάρουμε απόφαση ότι οι δισκογραφικές εταιρίες αρρωσταίνουν και μόνο με την ιδέα της δωρεάν διακίνησης της μουσικής, ακόμη κι αν αυτό είναι κάτι που βρίσκει σύμφωνους τους δημιουργούς.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...