Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλημέρα παιδιά.

Αντιμετωπίζω κάποια θεματάκια με το router του παροχού μου το τελευταίο διάστημα. 

Έχω ένα ΖΤEΦ ZXV10 H108L της Wind. page101&h=1406&w=2115&tbnid=tIofrjvo9sFn Με μια σύντομη έρευνα που έκανα δεν είδα και τα πιο κολακευτικά σχόλια,

παρ'ολα αυτά θα'θέλα τα φώτα σας γιατί δεν έχω καμία ιδέα απο δίκτυα.Το τελευταίο μήνα εχω παρατηρήσει τα εξής: Αν βάλω κάποιο torrent 

και η ταχύτητα του αγγίξει τα 1.1ΜΒ/s τοτε στάνταρ,μέσα σε περίπου 1 λεπτό θα μου πέσει το ίντερνετ.

Επίσης, κάθε φορά που χρειάζετε να του κάνω επανεκκίνηση είτε γιατί απλά χρειάστηκε να το βγάλω απο τη πρίζα είτε γιατί το είχα κλειστό 

το βράδυ,με το που πάει να σταθεροποιηθεί η ένδειξη του internet,σβήνουν όλα.Μέτα αναβοσβήνουν ολα φωτακια ανα τεσσερα(!!!) και τοτε 

στη καλύτερη περίπτωση είτε πρέπει να περιμένω μπας και σταθεροποιηθουν οι ενδειξεις απο μονες τους ή να κανω reset για να μου δωσει τελικα ιντερνετ.

Εχει αντιμετωπίσει κανείς κατι παρόμοιο?

Αν υποθέσουμε οτι εχει φάει τα ψωμια του,μπορω να αγοράσω κάποια νέα συσκευή χωρίς να ανακατευτώ καθόλου με το παροχό?

Και τέλος,ας πούμε οτι έχω ενα καινούργιο ρούτερ στα χέρια μου,πρέπει να περάσω μέσα τις ρυθμίσεις του δικτύου της wind?

απαιτείται κάποια διαδικασία? 

Ειναι η μόνη συσκευή που δίνει ίντερνετ στο σπίτι οπότε αν χρειαστεί να την αντικαταστήσω δεν θα εχω κάποιον διαδικτιακό οδηγό να με κατευθύνει 

και φοβάμαι μη κάνω καμία γκάφα.

Σόρρυ για τις βομβαρδιστικές ερωτήσεις.

Δημοσ.

Υπάρχει μια περίπτωση να έχει πρόβλημα η γραμμή σου. Μπορεί να μαζευει λάθη ή να έχει μεταβαλλόμενες τιμές το adsl και να σου κάνει τις αποσυνδέσεις.

Το πιο πιθανό είναι να σε αφήνει το router. 

Ναι, μπορείς να βάλεις άλλο router. Είτε μεταχειρισμένο(ακόμα και από άλλον πάροχο) είτε καινούριο.

Αν βάλεις καινούριο θα χρειαστεί να περάσεις username kai password, επειδή τα καινούρια δεν έχουνε περασμένο τίποτα. Το username kao to password μπορεί να σου τα στείλει με μήνυμα η wind αν τους πάρεις τηλ.

Επειδή όμως δεν έχει radius , μπορείς να βάλεις ότι θέλεις. π.χ. username: [email protected] password: user. ή αν βάλεις μεταχειρισμένο από άλλο πάροχο, θα πάρει αυτά που έχει μέσα.

Δες αν μπορείς να δανειστείς ένα router από κάποιον φίλο σου για 1-2 μέρες για να το σιγουρέψεις ότι δεν φταίει η γραμμή.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

μην το ψαξεις παραπανω με το zte.οπως ειδες και διαβασες ειναι χαλια ρουτερ.παρε καποιο αλλο.υπαρχει sticky topic για αγορα ρουτερ.δεν θα σου παρει παραπανω απο 10 λεπτα για να βαλεις ενα τυχαιο username/password μεσα και να φτιαξεις το wireless.οτι παρεις απλα καντο firmware update.το zte μην το πεταξεις μπορει να στο ζητησουν πισω αμα φυγεις.δεν θα πρεπε να στα κανει αυτα κανονικα αλλα αυτο το ρουτερ ειναι για κλαμματα.θα δεις ασπρη μερα με αλλο ρουτερ.επισης κανε port forward για το mtorrent για να παρεις τα μεγιστα.

Δημοσ.

και 15 να αλλαζες δεν θα ελυνες ποτε τα προβληματα.καποια προβληματα στο zte ειναι εκ κατασκεης οποτε οσα και να σου αλλαξουν καποια θεματα πχ χαμηλη εμβελεια στο wifi δεν θα λυθουν ποτε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...