Προς το περιεχόμενο

Ψυκτρα σε Corsair Carbide Spec 3

spirosR7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα φιλοι μου θελω κανω αναβαθμιση στο συγκεκριμενο κουτι αλλα εχω τη ψυκτρα cm hyper 212 evo κ;ι δεν ειμ;ι σιγουρος αν χωραει. Αποσο διαβασα σε αλλες σελιδες δεν εβγαλα ακρη μερικοι λενε οτι χωραει οριακα αλλοι οτι δε κλεινει το παραθυρακι μπορει καποιος να μου πει γιατι ειναι σοβαρο μη παρω το κουτι και δε κανει.

Σημειωση: Η ψυκτρα μου καθεται οριζοντια και οχι καθετα γιατι εχω amd επεξεργαστη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλημέρα,

πέρυσι τέτοια περίοδο έστησα αμ3+ μηχάνημα στο συγκεκριμένο κουτί με 212 evo, μια χαρά χώρεσε, επίσης και εγώ νόμιζα ότι σε amd δε μπαίνει η ψύκτρα με τρόπο που να κοιτάει πίσω στο κουτί και όχι πάνω, αλλά μπαίνει γυρνάς απλά το κλιπσάκι.

• Like 3

Η corsair λέει πως δεν χωράει για 2 χιλιοστά. Οι χρήστες όμως λένε πως χωράει( όσοι την έχουν όντως δοκιμάσει δηλαδή και δεν αναπαράγουν απλώς αυτά που έχουν διαβάσει).

Εφόσον έχεις την ψήκτρα ήδη και ψάχνεις για κουτί θα μπορούσες να δεις άλλο κουτί στο ίδιο price range . Πχ το corsair 200r. Ή κάτι αντίστοιχο. Και εγώ πιστεύω θα χωράει διότι το spec 3 έχει ενα εξόγκωμα σε κάθε πλαϊνή μεριά. Μην σε πάρω στον λαιμό μου όμως

Οταν δεν εισαι σιγουρος και δεν βρισκεις καποιον που το εχει κανει, η καλυτερη λυση ειναι το pcpartpicker, βαζεις στα φιλτρα αυτα που θελεις και βλεπεις αν υπαρχει καποιο ετοιμο build. Στην περιπτωση σου υπαρχουν πολλα

https://pcpartpicker.com/builds/#h=5&e=688

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...