melissiotis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά, Πρώτη φορά γράφω στο θέμα του insomnia! Αυτό που θέλω να μάθω είναι. .σαν κάτοχος του lg g2 32 gb Ένα χρόνο τώρα με kit Kat ΑΚΌΜΗ. αν αξίζει να πάω σε Xiaomi redmi note 3 .Θέλω να τονίσω ότι με το lg Είμαι υπέρ ευχαριστημένος! !!!
Dantε Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Εφοσον εισαι υπερ ευχαριστημενος γιατι να το αλλαξεις? Δε πιστευω πως αξιζει τον κοπο. Το G2 ειναι ενα πολυ καλο κινητο.
vchristod84 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά, Πρώτη φορά γράφω στο θέμα του insomnia! Αυτό που θέλω να μάθω είναι. .σαν κάτοχος του lg g2 32 gb Ένα χρόνο τώρα με kit Kat ΑΚΌΜΗ. αν αξίζει να πάω σε Xiaomi redmi note 3 .Θέλω να τονίσω ότι με το lg Είμαι υπέρ ευχαριστημένος! !!! Εφοσον εισαι υπερ ευχαριστημενος γιατι να το αλλαξεις? Δε πιστευω πως αξιζει τον κοπο. Το G2 ειναι ενα πολυ καλο κινητο. Κάθε μέρα το ίδιο του λέω! Ας του το πει και κανένας άλλος μπας και το καταλάβει!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα