panaitolas Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2003 Βλέποντας τις καινούριες motherboard της ABIT, και κοιτάζοντας και τις εικόνες από το site , με προβλημάτισε το γεγονός ότι πίσω δεν είδα εξόδους τύπου COM. Δεν έχει ή μήπως βγαίνουν μέσω κάποιου bracket; Όποιος ξέρει ας πει, μιας και ένας φίλος μου ενδιαφέρεται για αγορά PC και του τις έχω προτίνει, ανάλογα βέβαια με την cpu που θα καταλήξει.(P4 ή Athlon64)
kavaliotis Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2003 Απο οτι ξερω οι "ΜΑΧ" series της ABIT δεν εχουν τετοιες εξοδους, ανταυτου εχουνε πολλες USB θυρες.. Βεβαια ειχα ακουσει οτι θα τις ξαναβαλουνε αλλα δεν ειμαι σιγουρος..Μια βολτα απο το σιτε της εταιριας θα σου πει τι παιζει...
Deathstar Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2003 oi MAX den exoun COM einai opos ta lei o Kavaliotis ala vgazi Mobo me ta idia Chipset me tis COM
Angeldust Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2003 Mporeis na agoraseis extra kapoion metatropea apo usb se com kai na kaneis tin douleia sou..
panaitolas Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2003 Vasika exw idi mia karta tv kai o dektis tou control tis mpenei se thira com.Elpizw agorazontas ena converter apo com to usb na kanei douleia.Episis exw kai ena 56k modem.Tha to dokimasw prin tin agorasw.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.