Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Την πήγα σήμερα και θα δούμε τι θα μου πει . Αν είναι doa , μου προτείνετε να πάρω την ίδια ή κάποια άλλη ? Αν μπορείτε να είναι από το guaranty.gr.

Δημοσ.

Την πήγα σήμερα και θα δούμε τι θα μου πει . Αν είναι doa , μου προτείνετε να πάρω την ίδια ή κάποια άλλη ? Αν μπορείτε να είναι από το guaranty.gr.

ζήτησε τούς να στα μοντάρουν κιόλας μην έχεις τα ίδια πάλι  

• Like 1
Δημοσ.

ζήτησε τούς να στα μοντάρουν κιόλας μην έχεις τα ίδια πάλι  

Κάτσε να δούμε αν θα μου δώσουν άλλη ή δεν μου πουν ότι την εκάψα έγραψε

Δημοσ.

Κάτσε να δούμε αν θα μου δώσουν άλλη ή δεν μου πουν ότι την εκάψα έγραψε

Aς ελπίσουμε να μην δουν το thread.

Αλλά δεν έκανες κάτι κακό!

Δημοσ.

Εάν σε ενδιαφέρει να ασχοληθείς με τα pc επαγγελματικά είμαι της άποψης ότι από τα λάθη μαθαίνεις καλό θα ήταν να μην σε ζημιώνουν αλλά όλα στο παιχνίδι είναι ας ελπίσουμε ότι θα λυθούν 

Aς ελπίσουμε να μην δουν το thread.

Αλλά δεν έκανες κάτι κακό!

δεν μπορώ να φανταστώ ότι τα κατάστημα πληροφορικής έχουν λογαριασμούς στο insomnia 

Δημοσ.

Εάν σε ενδιαφέρει να ασχοληθείς με τα pc επαγγελματικά είμαι της άποψης ότι από τα λάθη μαθαίνεις καλό θα ήταν να μην σε ζημιώνουν αλλά όλα στο παιχνίδι είναι ας ελπίσουμε ότι θα λυθούν 

δεν μπορώ να φανταστώ ότι τα κατάστημα πληροφορικής έχουν λογαριασμούς στο insomnia 

Ελα σοβαρά, πλάκα κάνεις έτσι?

Σοβαρά....

Ξέρεις πόσους τεχνικούς πλαισίου έχουμε βρεί, πόσοι παρακολουθούν τα thread με τις προσφορές και βγάζουν άκυρα "λάθη" τις Παρασκευές το βράδυ... ;)

• Like 1
Δημοσ.

Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι είναι νεκρή και ότι θα μου την αλλάξουν . Παρήγγειλα την pro gamming . Εντάξει τέλος καλό όλα καλά . Να παραγγείλω κάποια άλλη ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...