Sheogorath Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Την σηκώνουν. Να μην βραχυκυκλώσει. Γύρνα την πίσω αν έχεις DOA.
Ratata Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Αύριο θα πάρω τηλ . Όταν έχω νέα θα ξαναγράψω
Mitsos_The_Great Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 MSI μητρική ... Έχει συμβεί σε πολλούς με καινούριες MSI. DOA άμεσα φίλε.
Ratata Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Την πήγα σήμερα και θα δούμε τι θα μου πει . Αν είναι doa , μου προτείνετε να πάρω την ίδια ή κάποια άλλη ? Αν μπορείτε να είναι από το guaranty.gr.
corsair04 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Την πήγα σήμερα και θα δούμε τι θα μου πει . Αν είναι doa , μου προτείνετε να πάρω την ίδια ή κάποια άλλη ? Αν μπορείτε να είναι από το guaranty.gr. ζήτησε τούς να στα μοντάρουν κιόλας μην έχεις τα ίδια πάλι 1
Ratata Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 ζήτησε τούς να στα μοντάρουν κιόλας μην έχεις τα ίδια πάλι Κάτσε να δούμε αν θα μου δώσουν άλλη ή δεν μου πουν ότι την εκάψα έγραψε
Sheogorath Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Κάτσε να δούμε αν θα μου δώσουν άλλη ή δεν μου πουν ότι την εκάψα έγραψε Aς ελπίσουμε να μην δουν το thread. Αλλά δεν έκανες κάτι κακό!
corsair04 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Εάν σε ενδιαφέρει να ασχοληθείς με τα pc επαγγελματικά είμαι της άποψης ότι από τα λάθη μαθαίνεις καλό θα ήταν να μην σε ζημιώνουν αλλά όλα στο παιχνίδι είναι ας ελπίσουμε ότι θα λυθούν Aς ελπίσουμε να μην δουν το thread. Αλλά δεν έκανες κάτι κακό! δεν μπορώ να φανταστώ ότι τα κατάστημα πληροφορικής έχουν λογαριασμούς στο insomnia
Sheogorath Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Εάν σε ενδιαφέρει να ασχοληθείς με τα pc επαγγελματικά είμαι της άποψης ότι από τα λάθη μαθαίνεις καλό θα ήταν να μην σε ζημιώνουν αλλά όλα στο παιχνίδι είναι ας ελπίσουμε ότι θα λυθούν δεν μπορώ να φανταστώ ότι τα κατάστημα πληροφορικής έχουν λογαριασμούς στο insomnia Ελα σοβαρά, πλάκα κάνεις έτσι? Σοβαρά.... Ξέρεις πόσους τεχνικούς πλαισίου έχουμε βρεί, πόσοι παρακολουθούν τα thread με τις προσφορές και βγάζουν άκυρα "λάθη" τις Παρασκευές το βράδυ... 1
Ratata Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι είναι νεκρή και ότι θα μου την αλλάξουν . Παρήγγειλα την pro gamming . Εντάξει τέλος καλό όλα καλά . Να παραγγείλω κάποια άλλη ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα