Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι κουμπωσε μια χαρα . Το κουτι δεν ειχε ενσωματωμενο τιποτα .

Βγάλε την μητρική και βγάλε το μια φωτό!

Κάτι aerocool έχω δει που έχουν βουναλάκια αντί για αποστάτες!

Δημοσ.

Εχω αυτο το case ( case bitfenix comrade midi tower ) . Τωρα δεν ειμαι σπιτι , αυριο με το που παω θα το βγαλω φωτογραφια 

Δημοσ.

Λοιπον απ' οτι θυμαμαι ειχα συνδεσει το 24πινο και το 8πινο και τα καλωδιακια του κουτιου μονο και αναβε κανονικα αλλα δεν ποσταρε . Μου ειπε ενα παιδι εδω να βγαλω το 8πινο και να το βαλω μπροστα αλλα οταν το εκανα αυτο εδωσε ρευμα μονο στην αρχη και μετα σταματησει να δινει ρευμα και σταματησε , σαν να εγινε βραχυκυκλωμα ας πουμε . Και τωρα δεν αναβει καθολου .

Δημοσ.

Που μπροστά το έβαλες το 8πινο ?

Να υποθέσω ότι όταν έκανες την αλλαγή ήταν εκτός ρεύματος το pc ε?

Δημοσ.

Ποιος του είπε να βγάλει το 8πινο? Ξεκινάει χωρίς ρευμα στο CPU? Εχει ηχειάκι η μητρική για να ακούσεις το ''μπιπ''?

Kλασσικό τσεκάρισμα για να δεις αν τα έχουν παίξει τα VRM. Αλλά βοηθάει μόνο όταν πάει να δουλέψει για μισό δευτερόλεπτο και κλείνει μόνο του, ενώ ξανανοίγει μόνο αμα το κλείσεις από το τροφοδοτικό, πάλι για μισό δεύτερο.

Αν βγάζοντας το 4πινο-8πινο δεν κλείσει μόνο του αλλά δουλεύουν τα ανεμιστήρια, είναι 100% VRM βραχυκύκλωμα.

Αλλά εδώ δεν είχε κάποιο νόημα να γίνει.

• Like 3
Δημοσ.

Ξηλωσέ τα όλα και στήσε πάνω σε γραφείο, κάτι έχεις κάνει λάθος στο στήσιμο. Βάλε μόνο τα ελάχιστα για αρχή και πρόσεχε μην κάνεις καμιά ζημια

Δημοσ.

εγώ πάλι λέω να μην κάνεις τίποτα άλλο να πας στο κατάστημα που τα αγόρασες να στα συνδέσουν αυτοί -ελέγξουν μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα γιατί εάν η μητρική δεν έχει πρόβλημα και έχεις κάνει κάτι λάθος μπορεί να  προκαλέσεις ζημιά και να χάσεις και την εγγύηση !!

• Like 3
Δημοσ.

Ποιος του είπε να βγάλει το 8πινο? Ξεκινάει χωρίς ρευμα στο CPU? Εχει ηχειάκι η μητρική για να ακούσεις το ''μπιπ''?

Εγώ το είπα και όπως σου έγραψε σωστά ο sheorogath αυτό το κανείς για να ελέγξεις το κύκλωμα τροφοδοσίας του έπεξεργαστη (vrm) και ειναι γρήγορος και αξιόπιστος τρόπος Και δεν το έγραψα προφανώς για να δουλέψει έτσι τον υπολογιστή του

Τώρα αν το έβαλε χωρίς αποστάτες αν ειναι πολύ τυχερός και δεν την βραχυκυκλωσε

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...