WorLogik Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Χαιρετε. Απο οτι εχω μαθει τα παλια GPU σε συγκριση με τα καινουρια θελουν πιο πολλα watt (PSU). Το λεω αυτο εχοντας στο μυαλο μου ενα 10 χρονον GPU που εχω και αν ηθελα να το αλλαξω με ενα καινουριο στα 35Ε, αυτο το καινουριο θα ηθελε λιγοτερα watt. σωστα?.. ΚΑι η βασικη απορια μου ειναι η εξης, ισχυει το ιδιο για τις RAM? Εχω ενα 5 χρονον στα 4GB, αν το αλλαξω με μια σημερινη RAM στα 4GB, θελω πιο πολλα watt (PSU) η λιγοτερα? Ευχαριστω!
Sheogorath Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Πες μας συγκεκριμένα κομμάτια που έχεις στο μυαλό σου. Με τις ραμ δεν συμβαίνει αυτό σε ανταλλάξιμα κομμάτια.
alkis13 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Χαιρετε. Απο οτι εχω μαθει τα παλια GPU σε συγκριση με τα καινουρια θελουν πιο πολλα watt (PSU). Το λεω αυτο εχοντας στο μυαλο μου ενα 10 χρονον GPU που εχω και αν ηθελα να το αλλαξω με ενα καινουριο στα 35Ε, αυτο το καινουριο θα ηθελε λιγοτερα watt. σωστα?.. ΚΑι η βασικη απορια μου ειναι η εξης, ισχυει το ιδιο για τις RAM? Εχω ενα 5 χρονον στα 4GB, αν το αλλαξω με μια σημερινη RAM στα 4GB, θελω πιο πολλα watt (PSU) η λιγοτερα? Ευχαριστω! Σε γενικές γραμμές δεν έχεις άδικο. Αλλό καλό θα ήταν να δεις λίγο αυτό. Τώρα για τις ram, να κοιτάξεις το site του κατασκευαστή ή να ρωτήσεις εδω. Πάντως συνήθως δεν αλλάζεις μια ram με μία άλλη, απλά προσθέτεις αν γίνεται.
WorLogik Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Σε γενικές γραμμές δεν έχεις άδικο. Αλλό καλό θα ήταν να δεις λίγο αυτό. Απο οτι φενετε η ram ειδικα στα ιδια GB δεν κανει και τρελη διαφορα για το PSU.
BlueBlood7 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Λογικά πιο λιγότερα θα χρειαστείς, αλλά ποιες μνήμες έχεις τώρα? Το πρόβλημα όμως ποιο είναι? Αν επαρκεί το psu?
WorLogik Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Λογικά πιο λιγότερα θα χρειαστείς, αλλά ποιες μνήμες έχεις τώρα? Το πρόβλημα όμως ποιο είναι? Αν επαρκεί το psu? GeIL 2 DDR2 στα 2GB CL 4-4-4-12 MHz 400
Kris_Lyn Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Αν αλλάξεις RAM δε χρειάζεται να αλλάξεις psu, πάνω κάτω την ίδια κατανάλωση θα έχουν. Ακόμα κι αν προσθέσεις RAM δε χρειάζεται να αλλάξεις psu, αν αυτή είναι η ερώτησή σου. Αλλά πες μας ακριβώς τι θες να κάνεις.
Xristaras12 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 οι DDR2 παιζουν στα 1.8 βολτ αν δεν απατώμαι και δεν αλλάζει τούτο ακόμα και "φετινό" μοντέλο να αγοράσεις. είναι στάνταρ η τάση που θέλουν. 1
alkis13 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Απο οτι φενετε η ram ειδικα στα ιδια GB δεν κανει και τρελη διαφορα για το PSU. Το link δε στο είπα για τις ram αλλα για την gpu. Επίσης πρέπει να είναι συμβατές οι ραμ, δεν "κάνουν" όλες παντού.
WorLogik Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Αν αλλάξεις RAM δε χρειάζεται να αλλάξεις psu, πάνω κάτω την ίδια κατανάλωση θα έχουν. Ακόμα κι αν προσθέσεις RAM δε χρειάζεται να αλλάξεις psu, αν αυτή είναι η ερώτησή σου. Αλλά πες μας ακριβώς τι θες να κάνεις. Οχι δεν ηταν αυτη η ερωτηση μου. Την ερωτηση μου την διατυπωσα στην αρχη... Δεν θελω να αλλαξω RAM, τουλαχιστον οχι τωρα, το τροφοδοτικο μου πρεπει να αλλαχτει. οι DDR2 παιζουν στα 1.8 βολτ αν δεν απατώμαι και δεν αλλάζει τούτο ακόμα και "φετινό" μοντέλο να αγοράσεις. είναι στάνταρ η τάση που θέλουν. καταλαβα, thank you! Το link δε στο είπα για τις ram αλλα για την gpu. Επίσης πρέπει να είναι συμβατές οι ραμ, δεν "κάνουν" όλες παντού. κοιταξα και για το το GPU και πως αλλαζει. thanks. Σας ευχαριστω, η απορια λυθηκε. 1
Sheogorath Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Αν δεν μας πεις τροφοδοτικό που έχεις τώρα, τι τις ,μπλέκεις τις ram?
skfn Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Αν δεν μας πεις τροφοδοτικό που έχεις τώρα, τι τις ,μπλέκεις τις ram? ...και όλο το σύστημα σου, τι τροφοδοτικό να σου προτείνουμε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα