mpempoulini Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα έχω βάλει σε ένα έγγραφο του Word 2007 κωδικό πρόσβασης πριν 1 έτος και εδω και λίγες μέρες προσπαθω να το ανοίξω άλλα δυστυχώς έχω ξεχάσει τον κωδικό. Υπάρχει τρόπος να άνοιξω αυτο το έγγραφο;
micos000 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Μέχρι να απαντήσει κάποιος που το έχει κάνει, ρίξε μια ματιά στα αποτελέσματα του g. https://www.google.gr/?gws_rd=ssl#q=word+unlocker Αν βρεις κάτι και σου δουλέψει μοιράσου το με τους υπόλοιπους δίνοντας update info σε αυτό το thread.
RTW4ever Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα έχω βάλει σε ένα έγγραφο του Word 2007 κωδικό πρόσβασης πριν 1 έτος και εδω και λίγες μέρες προσπαθω να το ανοίξω άλλα δυστυχώς έχω ξεχάσει τον κωδικό. Υπάρχει τρόπος να άνοιξω αυτο το έγγραφο; Απαντώντας απλά, ΟΧΙ. Το αρχείο docx έχει 128bit κρυπτογράφηση, η οποία απλά δεν σπάει με τίποτα. Εκτός αν ο κωδικός που είχες βάλει ήταν πολύ απλός, π.χ. μόνο αριθμοί ή μόνο γράμματα ή θυμάσαι πόσα ψηφία είχε, οπότε ίσως καταφέρεις να το ανοίξεις με κάποιο πρόγραμμα που κάνει brute force attack. Υπαρχουν τέτοια προγράμματα, αλλά αν ο κωδικός σου ήταν σχετικά δύσκολος, π.χ. αλφαριθμητικός 6 ψηφίων και πάνω, θέλει... χρόνια για να σπάσει.
xaniared Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα έχω βάλει σε ένα έγγραφο του Word 2007 κωδικό πρόσβασης πριν 1 έτος και εδω και λίγες μέρες προσπαθω να το ανοίξω άλλα δυστυχώς έχω ξεχάσει τον κωδικό. Υπάρχει τρόπος να άνοιξω αυτο το έγγραφο; Στείλε μου ενα λινκ για το αρχειο σε pm να προσπαθήσω. Το είχα καταφέρει παλιότερα
mpempoulini Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Στείλε μου ενα λινκ για το αρχειο σε pm να προσπαθήσω. Το είχα καταφέρει παλιότερα Τι εννοεις σε pm;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα