Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω βάλει σε ένα έγγραφο του Word 2007 κωδικό πρόσβασης πριν 1 έτος και εδω και λίγες μέρες προσπαθω να το ανοίξω άλλα δυστυχώς έχω ξεχάσει τον κωδικό. Υπάρχει τρόπος να άνοιξω αυτο το έγγραφο;

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω βάλει σε ένα έγγραφο του Word 2007 κωδικό πρόσβασης πριν 1 έτος και εδω και λίγες μέρες προσπαθω να το ανοίξω άλλα δυστυχώς έχω ξεχάσει τον κωδικό. Υπάρχει τρόπος να άνοιξω αυτο το έγγραφο;

Απαντώντας απλά, ΟΧΙ. Το αρχείο docx έχει 128bit κρυπτογράφηση, η οποία απλά δεν σπάει με τίποτα. Εκτός αν ο κωδικός που είχες βάλει ήταν πολύ απλός, π.χ. μόνο αριθμοί ή μόνο γράμματα ή θυμάσαι πόσα ψηφία είχε, οπότε ίσως καταφέρεις να το ανοίξεις με κάποιο πρόγραμμα που κάνει brute force attack. Υπαρχουν τέτοια προγράμματα, αλλά αν ο κωδικός σου ήταν σχετικά δύσκολος, π.χ. αλφαριθμητικός 6 ψηφίων και πάνω, θέλει... χρόνια για να σπάσει.

Δημοσ.

Στείλε μου ενα λινκ για το αρχειο σε pm να προσπαθήσω. Το είχα καταφέρει παλιότερα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...