WOLFMAN Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 καλησπέρα σε όλους. θέλω να σας παρουσιάσω τη προσπάθεια μου για ελληνικά review σε hardware και ότι άλλο πέφτει γενικά στα χέρια μου μέσα από τη δουλειά, τα βίντεο δεν έχουν υποστεί καποια επεξεργασία γιατί ήθελα να είναι έτσι ακριβώς raw. εδώ παρουσιάζω το aerocool 800 είναι η πρώτη δουλειά μου οπότε συγχωρήστε με για τυχόν λάθη 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedViper Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Πρώτα να πω μπράβο για την προσπάθεια και το θάρρος να κάνεις reviews. Τα είδα όλα ( ωραίο hardware btw ) τα βίντεο αν και δεν ήξερα σε ποιό να σχολιάσω. Ισως θα μπορούσες να ανοίξεις ένα θέμα, μέσα στο οποίο θα συγκεντρώσεις όλα σου τα reviews ( και αυτά που ίσως κάνεις στο μέλλον). Πιστεύω θα είναι ποιό όμορφο να έχουν την δική τους ενότητα τα review σου αλλά και πιο λειτουργικό και για τους συμφορουμίτες. Επίσης προσωπικά δεν μου αρέσει να έχει μουσική το βίντεο όταν μιλάει κάποιος ( μια χαρά ακούγεσαι απλά αυτό είναι πιο πολύ μια προσωπική προτίμηση ). Τέλος πάντων, για πρώτη προσπάθεια ήταν πολύ καλό και είναι ωραίο να γίνονται τέτοιες κινήσεις και ιδιαίτερα σε προϊόντα που μπορεί να ενδιαφέρουν και πολλούς από εμάς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bender83 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Μπράβο ωραίο το βίντεο. Προσπάθησε να μη τραβάς με τόσο δυνατό φόντο μόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WOLFMAN Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Πρώτα να πω μπράβο για την προσπάθεια και το θάρρος να κάνεις reviews. Τα είδα όλα ( ωραίο hardware btw ) τα βίντεο αν και δεν ήξερα σε ποιό να σχολιάσω. Ισως θα μπορούσες να ανοίξεις ένα θέμα, μέσα στο οποίο θα συγκεντρώσεις όλα σου τα reviews ( και αυτά που ίσως κάνεις στο μέλλον). Πιστεύω θα είναι ποιό όμορφο να έχουν την δική τους ενότητα τα review σου αλλά και πιο λειτουργικό και για τους συμφορουμίτες. Επίσης προσωπικά δεν μου αρέσει να έχει μουσική το βίντεο όταν μιλάει κάποιος ( μια χαρά ακούγεσαι απλά αυτό είναι πιο πολύ μια προσωπική προτίμηση ). Τέλος πάντων, για πρώτη προσπάθεια ήταν πολύ καλό και είναι ωραίο να γίνονται τέτοιες κινήσεις και ιδιαίτερα σε προϊόντα που μπορεί να ενδιαφέρουν και πολλούς από εμάς. σε ευχαριστώ για της παρατήρησης. καλό θα ήταν να έχω καποιο section για αυτές της παρουσίασης αλλά δυστυχώς δεν υπάρχουν πελάτες τώρα τελευταία που να ζητάνε build pc,βέβαια ότι πέφτει στα χέρια μου θα κοιτάω να το παρουσιάζω όσο καλύτερα μπορώ. για τη μουσική δεν θα φέρω αντίρρηση και εμένα κάπου κάπου μου σπάει νεύρα, αλλά την έβαλα σαν χαλάκι από πίσω χαμηλά. Μπράβο ωραίο το βίντεο. Προσπάθησε να μη τραβάς με τόσο δυνατό φόντο μόνο. να σε καλά, ναι αυτό με το φόντο το παρατήρησα όταν έφτιαχνα τα βίντεο θα διορθωθεί στα επόμενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.angelos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Μπραβο ειναι πολυ ωρεο το βιντεο σου απλα θα ηταν καλιτερο χωρις μουσικη επισης ηθελα να δω αυτο το κουτι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Να ρωτήσω. Το κουτί πάνω χωράει radiator cooler master nepton 240 σε push ή pull? (υποθέτω push/pull οχι). Ή κάποιο αντίστοιχο corsair 240? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WOLFMAN Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Χωράει χωρίς κανένα πρόβλημα όλες με 240 ψυγείο πάνω η μπροστά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Ευχαριστώ. Θα το έχω υπόψιν το κουτί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Duck Dodgers Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Να κάνω και εγώ μια ερώτηση αξίζει την διαφορά τιμής το 1000 σε σχέση με το 800? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WOLFMAN Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 το 1000 δεν το εχω πιασει στα χερια μου ,ουτε το εχω δει απο κοντα. βλεπωντας ομως καποιες φωτογραφιες και της διαστασης που δινει η εταιρια ειναι πιο μεγαλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Duck Dodgers Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Πάντως το 800 είναι αρκετά ποιοτικό για την τιμή του έτσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WOLFMAN Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Πάντως το 800 είναι αρκετά ποιοτικό για την τιμή του έτσι? ναι ,εμενα μου αρεσε αρκετα και για τα λεφτα του ειναι απο τα καλυτερα που εχω συνταντηση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Duck Dodgers Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 ναι ,εμενα μου αρεσε αρκετα και για τα λεφτα του ειναι απο τα καλυτερα που εχω συνταντηση Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα