Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και ´γω για SSD σκεφτόμουν, αν δεν χωράει τι εννοείς, στο κουτί, ή επειδή βγαίνει ακριβότερος;

Θα ρωτήσω τα παιδιά στο e-shop, έχω ένα δίπλα μου και αν έχει να κάνει με το μέγεθος θα μου πουν φαντάζομαι.

Ευχαριστίες πολλές....

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και ´γω για SSD σκεφτόμουν, αν δεν χωράει τι εννοείς, στο κουτί, ή επειδή βγαίνει ακριβότερος;

Θα ρωτήσω τα παιδιά στο e-shop, έχω ένα δίπλα μου και αν έχει να κάνει με το μέγεθος θα μου πουν φαντάζομαι.

Ευχαριστίες πολλές....

Λόγω χρημάτων, βγαίνουν νομίζω λίγο πάνω απο 400.

Η μητρική έχει λίιιγα παραπάνω απο τα βασικά πάνω, αν θες γίνεται και με του 50άρικου δουλειά.

Εγώ όμως θα έπαιρνα αυτήν ;)

Aν σε ενδιαφέρει για GPU και δεις ότι δεν τον καλύπτει (αν δεν παίζει βαριά παιχνίδια δεν θα έχει θέμα), στείλε μου π.μ αργότερα να βρούμε GPU ;)

Δημοσ.

Τι παιχνίδια να παίζει; ο εγγονός μην μας την κάνει γιατί φορτώνει κάτι σαχλαμαρίτσες, αλλά θα τον απομακρύνω πολιτισμένα...εντάξει πιστεύω 400 είμαστε μια χαρά και θα πάει αέρα φαντάζομαι, σου λέω είναι κρίμα ο άνθρωπος, έναν υπολογιστή έχει και αυτό το ρημάδι για ν᾽ανοίξει τον browser κάνει ακριβώς 10 λεπτά....

Δημοσ.

Τι παιχνίδια να παίζει, ο εγγονός μην μας την κάνει γιατί φορτώνει κάτι σαχλαμαρίτσες, αλλά θα τον απομακρύνω πολιτισμένα...

Μια χαρά αντέχει σε σαχλαμαριτσοgames και η ενσωματωμένη ;)

Πάντως θα δεις διαφορά με τα 8gb και τον SSD, θα πάθει πλάκα ο πατέρας ;) 

• Like 1
Δημοσ.

Επειδη την προηγουμενη συνθεση την εκανα πολυ προχειρα,ειπα να κανω και αλλη μια να δεις αν θελεις, http://prntscr.com/9aeuqa

Οσον αφορα για την αυτοματη συναρμολογηση ριξε μια ματια :::>http://prntscr.com/9aeveg

Ωραίος αλλά μείνε μακριά απο τον V300, ο πιο σκάρτος SSD ever,

• Like 3
Δημοσ.

Ωραίος αλλά μείνε μακριά απο τον V300, ο πιο σκάρτος SSD ever,

Τον εχω σε μενα ενα εξαμηνο+,αρκετα καλος για τα λεφτα του,ολοι σχεδον στην ιδια ταχυτητα  κυμαινονται εκτος απο sandisk kai samsung

Δημοσ.

Τον εχω σε μενα ενα εξαμηνο+,αρκετα καλος για τα λεφτα του,ολοι σχεδον στην ιδια ταχυτητα  κυμαινονται εκτος απο sandisk kai samsung

Παντού λένε για σάπιο SSD.

Δες εδώ http://www.insomnia.gr/topic/558140-%CE%B2%CE%BF%CE%AE%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82-%CF%83%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%8E%CE%BD-%CE%B4%CE%AF%CF%83%CE%BA%CF%89%CE%BD/

cdm.jpg

cdm-120gb.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Μια χαρα ειναι το psu,το εχω βαλει στο νξαδερφο μου που εχει σχετικα "μικρο" pc και παει καλα,πιο φθηνο δισκο δεν βρισκεις στο eshop,α και 4 γιγα ραμ ειναι μια χαρα για τη χρηση που το θελει

Και επειδή το έβαλες στον ξάδερφο και πάει καλά, σημαίνει ότι είναι καλό? Ακόμα και σε 10 ξαδέρφια να το βάλεις, θα σου πω το ίδιο---> Μακριά από αυτά τα τροφοδοτικά.

• Like 5
Δημοσ.

Μια χαρα ειναι το psu,το εχω βαλει στο νξαδερφο μου που εχει σχετικα "μικρο" pc και παει καλα,πιο φθηνο δισκο δεν βρισκεις στο eshop,α και 4 γιγα ραμ ειναι μια χαρα για τη χρηση που το θελει

Και γιατι εσυ το χεις βαλει σε ξαδερφο σου πρεπει να καψεις κοσμο? 

+1 στην συνθεση του Sheogorath

• Like 4
Δημοσ.

Λογικα δεν θα ηταν ο αγαπημενος του ξαδερφος ρε παιδια :P

Παντως για τροφοδοτικα deer,force και ολα τα συναφη εχουμε ακουσει απειρα και συνεχιζουμε να ακουμε,οποτε μακρυα.

Παρε turbo-x τροφοδοτικο,ειχα βαλει σε εναν θειο μου και ειναι μια χαρα.

ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ. :P

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...