Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σας.

μια βοηθεια θα ηθελα.

εβαλα  windows 7 professional servis pack 1 (απο xp)

στο λαπτοπ μου μοντελο sony vaio vgn- ar31s και δεν εχω τους drivers για την καμερα του.

(sony motion eye)

ψαχνω αλλα τιποτα.μπορει καποιος να με βοηθησει?

ειναι το λαπτοπ με bluray και foul hd οθονη 17¨

βρηκα για xp δεν τους τρεχει(ειπα μηπως τους δει)

βρησκω απο αλλα μοντελα δεν το τρεχει ουτε αυτο.

θελη μαλλον το δικο του drive.

σας ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

ανοιγη το ling οκ. κατεβαζω ειναι σε συμπιεσμενο αρχειο.και οταν το αποσυμπιεζω δεν εχει μεσα εφαρμογη για να τρεξη....

μηπως κατι κανω λαθος? για δες????

εχει ενα αρχειο σαν σημειωση απο τα λιγα αγγλικα που προσπαθω να καταλαβω λεει κατι για cd να εχω.....

Aκυρο .....

ειναι.πρεπη να κατεβασεις απο την εταιρια αυτη που δινη λεει τους drives ενα tool kit το οποιο πρεπη να κανεις εγραφη σε αυτους με λεφτα και τοτε σου ανοιγουν με κλειδι τους drivers που σου λειπουν.

το ειδα ψαχνοντας απο χθες και δεν εβγαζα ακρη με αυτους τους τυπους κατεβαζματος...

Δημοσ.

Λοιπόν τους οδηγούς που σου έδωσα τους αποσυμπιέζεις κάπου, μετά πας πινάκας έλεγχου στην διαχείριση συσκευών βρισκεις την κάμερα δεξί κλικ ενημέρωση προγράμματος οδήγησης > αναζήτηση λογισμικού προγράμματος στον υπολογιστή μου πατάς αναζήτηση και τέλος πατάς επόμενο.

Δες και το βίντεο

Δημοσ.

αναλητικοτατο.σε ευχαριστω.

αλλα κατι δεν παει καλα παλη.κανω οτι ακριβως υπαρχη στο βιντεο αλλα δεν δουλεβη παλη.

ειναι σιγουρο οι drivers αυτοι οτι ειναι οι σωστοι?  και οτι δεν θες εγραφη πρωτα απο αυτην την εταιρια που τους εχει φτιαξη?

κατι δεν παει καλα.

εβαλα για δοκιμη μια καμεριτσα του play stasion 3(playstasion eye) με drivers xp παλιους και την ειδε.

kai δεν βλεπει υποτιθεται τους δικους της drive του λαπτοπ.

κατι παιζεται με αυτους τους drive σιγουρα....

η καμερα του λαπτοπ μου ειναι  VGP-VCC4 και βλεπω οτι μονο για vista ειναι

https://community.sony.co.uk/t5/pcs-accessories/webcam-on-vgn-ar31s/td-p/83272

https://us.en.kb.sony.com/app/answers/detail/a_id/32582/p/48903,49902,51340,51343/c/65,66/kw/VGP-VCC4%20Driver

εδω τι λεει? εβαλα τον φακελο στην διαδρομη που λεει εκανα επανεκινηση αλλα τιποτα παλη.

Δημοσ.

Δύσκολο έως απίθανο να θέλει πληρωμή για να κατεβάσεις οδηγούς. Τη μήνυμα σου βγάζει όταν εγκαθιστάς τους οδηγούς που σου έδωσα, ναι πρέπει να είναι η σωστή εχω ξανά κατεβάσει πολλές φορές οδηγούς από τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Λοιπόν θα πας πίνακας ελέγχου, Διαχείριση συσκευών, θα βρεις τη κάμερα δεξί κλικ πάνω της ιδιότητες στη καρτέλα λεπτομέρειες εκεί που λέει ιδιότητα βάλ'το στο αναγνωριστικό υλικού και κανε επικόλληση εδώ το περιεχόμενο κάτω από εκεί που λέει τιμή.

Δημοσ.
εχει δυο.

το πρωτο     USB\VID_05CA&PID_1836&REV_0100&MI_00

και αμεσως απο κατω αυτο     USB\VID_05CA&PID_1836&MI_00

για το site μπες και εσυ και δες οτι μολις κανεις εγκατασταση την toul bar της εταιριας αυτης και τρεξεις ενα οποιοδηποτε drive σε παει κατευθειαν για αγορα να γινης λεει μελος με τρεις εκδοσεις με το αναλογο κοστος σε δολαρια.

Δημοσ.

Η οδηγοί είναι αυτή που σου έδωσα, απλά δε έχει το πρόγραμμα για να μπορείς να διαχειρίζεσαι την κάμερα από τον υπολογιστή. Τους οδηγούς όταν τους έκανες εγκατάσταση όπως σου είπα εμφάνισε κανένα μήνυμα λάθους. Για άνοιξε και το Skype και δες αν δουλεύει εκεί, αν δε έχεις Skype τότε μπες σε αυτή τη σελίδα και πάτα TEST WEBCAM και πες τι έγινε λειτουργεί;

Δημοσ.

εχω skype.δεν την βρησκη δυστηχως. εχω κατεβαση ολους τους drives απο ολη την σειρα ar δυστηχως τιποτα.ουτε απο τα vista ουτε απο xp. δεν μου εγραψε τιποτα απο το ling που σου ειπα.ζηταει να γραφτω για να αγορασω και να παρω drivers.

το προγραμα ειναι εγκαταστημενο capture utilitis  το ανοιγη κανονικα αλλα δεν βλεπει την καμερα.

θα με κανη να βαλω εξωτερικη καμερα και δεν ειναι τοσο τα λεφτα αλλα οτι θα εχω καλωδια και εξτρα καμερα ενω εχει ειδη το λαπτοπ.κατι παιζη και δεν ξερω τι ειναι.αυτο εγινε με το που μπηκαν τα 7αρια. σε vista και xp ηταν αψογο το λαπτοπ.αλλα ειπα να βαλω επταρια να ειμαι σε ποιο καινουργια εκδοση.και φοβομουν οτι δεν θα εβρισκα drive για την καρτα γραφικων.και ενω βρικα εκει κολαω τωρα σε χαζομαρες της sony.δηλαδη τι τους χαλουσε να βαλουν drive για το λαπτοπ τους σε 7αρια? τοσο δυσκολο τους ειναι???

Δημοσ.

καλημέρα,

κανε κατάργηση οτιδήποτε έχεις περάσει για τη κάμερα... από τη διαχείριση όπως σου είπε και ο προηγούμενος...

επανεκκίνηση και κατέβασε αυτό https://www.drivereasy.com/   καν το εγκατάστασή βάλτο να ψάξει και το πιο πιθανό να σου βρει τους κατάλληλους οδηγούς για τη κάμερα...!

Δημοσ.

καλημερα elfineon.

τζιφος τιποτα.οι drives που δινη ειναι μαλλον για αλλες εκδοσεις windows.

πηρα σημερα τηλ σε εναν τεχνικο και με ειπε φερε το λαπτοπ εδω.

του ειπα στειλε εαν βρης τους drives και θελη το λαπτοπ εκει(προφανως ο ανθρωπος θελη να πληρωθη)

απελπιστικα πραγματικα για μια τετοια περιπτωση.κριμα παντος μια τοσο απλη διαδικασια απο την sony να φανταζη τετοιο βουνο.

κριμα.

Δημοσ.

κατάλαβα....,

εdω φαντάσου δεν έχουν γράψει ακόμα οδηγούς για όλα τα μοντέλα

για windows10 έχουν βγάλει και επίσημη ανακοίνωση... :mad:  :shifty:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...