preview_video Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 καλησπερα σας. μια βοηθεια θα ηθελα. εβαλα windows 7 professional servis pack 1 (απο xp) στο λαπτοπ μου μοντελο sony vaio vgn- ar31s και δεν εχω τους drivers για την καμερα του. (sony motion eye) ψαχνω αλλα τιποτα.μπορει καποιος να με βοηθησει? ειναι το λαπτοπ με bluray και foul hd οθονη 17¨ βρηκα για xp δεν τους τρεχει(ειπα μηπως τους δει) βρησκω απο αλλα μοντελα δεν το τρεχει ουτε αυτο. θελη μαλλον το δικο του drive. σας ευχαριστω εκ των προτερων
kotsos72 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Τα windows την βλεπουν? Υπολογιστης>Ιδιοτητες>Διαχειριση συσκευων>Συσκευες απεικονισης Υπαρχει εκει ή εστω σαν αγνωστη συσκευη?
preview_video Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 καλησπερα kotsos 72. σαν συσκευη βιντεο usb την βλεπει.(στην διαδρομη που μου εγραψες) εκανα ενημερωση ειτε απο το ιντερνετ ειτε απο τα ιδια windows και δεν ειδε τιποτα.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Ξαναδοκίμασε τον driver των xp κάνοντας δεξί κλικ στον οδηγό και επέλεξε λειτουργία συμβατότητας>windows xp SP2.
preview_video Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 δεν βγαζω ακρη.προς το παρων συνδεσα (με xp drivers) του playstation eye την καμερα. εαν καποιος εχει τους drivers ας τους δωση σε καποιο ling.η sony τα εχει κλειστα και δεν εχει για 7 αρια drive.
SPANK Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δοκίμασε αυτους https://www.sony.co.uk/support/en/content/cnt-dwnl/prd-comp/SOACCU-01363010-UN_3265/VGN-AR31Sμε compatibility mode
preview_video Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 oxι ειναι μονο για vista δεν τους περασε μεσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα