basilis5 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 η αποθέωση του marketing από τους κινεζους.
pittas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Ειναι κομματακι τσουχτερο με η χωρις προσκληση, δεν θα περπατησει
insomniaholic Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 πάει πάλιωσε το κινητό τώρα.... δεν μας ενδιαφέρει υπάρχουν καλύτερα
christos911 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 430 συνολικο κοστος οσο το S6 δηλαδη και ακριβοτερο του G4 και συν την οποια αναμονη...δε θεωρω πως αξιζει πλεον...τωρα για αυτους που το πουλανε εδω μεταχειρισμενο 400 τα σχολια δικα σας.
GeorgM2003 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Μόνο εμένα μου έκανε εντύπωση αυτό: "Η OnePlus επίσης επισημαίνει ότι όσοι παραγγείλουν το smartphone πριν τις 7 Δεκεμβρίου θα το παραλάβουν πριν τις διακοπές."Γιατί πιστεύω ότι είναι αδύνατο;
suffocater Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Μόνο εμένα μου έκανε εντύπωση αυτό: "Η OnePlus επίσης επισημαίνει ότι όσοι παραγγείλουν το smartphone πριν τις 7 Δεκεμβρίου θα το παραλάβουν πριν τις διακοπές." Γιατί πιστεύω ότι είναι αδύνατο; Το X μου ήρθε σε 6 μέρες. Παρηγγειλα παρασκευή βράδυ,το είχα πεμπτη μεσημέρι. Ισως το λές και πιο κοντα σε 4 μέρες,αν θεωρήσεις οτι οι 2 ήταν σ/κ και παρηγγειλα 9 το βράδυ(νταξ,έχουμε και διαφορά ώρας)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα