ntasaef4 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα σας, γνωρίζεται αν το mac mini συνδέεται κανονικά σε περιφερειακά τα οποία δεν είναι apple, που έχω από άλλο pc?? (πχ οθόνη samsung, ηχεία creative, πληκτρολόγιο-ποντίκι microsoft)
ntasaef4 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Ευχαριστώ πολύ! Επίσης ήθελα να ρωτήσω αν το εν λόγω σηκώνει καθόλου αναβάθμιση
InspectoR95 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 οπως ειπε και ο j0hnn1e ναι μπορεις να χρησιμοποιησεις οποιαδηποτε περιφερειακα ειτε της apple ειτε οχι. οσον αφορα τη δευτερη ερώτησή σου, πρεπει να μας πεις ποιο μοντέλο έχεις.. εγω για παραδειγμα που εχω το late 2012 μπορει να γινει αναβαθμιση σε ram και σκληρο..
ntasaef4 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δεν έχω ακόμη, απλά μου φαίνεται σαν καλή λύση η αγορά του και το σκέφτομαι
InspectoR95 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Αν πάρεις το τελευταιο μοντελο (2014 δεν αναβαθμιζεται). ότι εχεις εξ αρχης.. αν παρεις το late 2012 ( δεν ξερω κατα ποσο πωλειται στα καταστηματα, αλλα αν ψαξεις αγγελιες ολο και θα βρεις ) μπορεις πολυ ευκολα και με σχετικα νορμαλ κοστος να αλλαξεις ram και να βαλεις ssd.. Εγω εχω 2 χρονια ακριβως το late 2012 μοντελο με 4 ram και τον αρχικο σκληρο και περιμενω ssd και 16 ram. συμφωνα με το 99.9% των χρηστων που εκαναν αναβαθμιση στο μηχανημα τους τη συνιστουν με κλειστα ματια. ειναι πολυ δυνατο μηχανημα και μπορει να σε παει ανετα και 5ετια.. αλλα ξεκαθαρα, δεν ειναι για gaming. πολυ λιγα παιχνιδια, ελαφρια και αυτα οχι σε φουλ ρυθμισεις..
calenter2003 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Ευχαριστώ πολύ! Επίσης ήθελα να ρωτήσω αν το εν λόγω σηκώνει καθόλου αναβάθμιση Στο τρέχον μοντέλο(2014) αλλάζει ο δίσκος αλλά όχι η ram δες εδώ:http://www.macrumors.com/2014/10/17/mac-mini-soldered-ram/ Επομένως ή αγοράζεις αυτό με την ram από το κατάστημα που την ακριβοπληρώνεις(200-300 ευρώ παραπάνω) ή το προηγούμενο μοντέλο(2012) αν το βρεις(αυτό τυγχάνει να έχω και γω), στο οποίο αλλάζουν πανεύκολα η ram(μπαίνει μέχρι 16)και με κάποια δυσκολία ο δίσκος. Για το θέμα της εγγύησης πρόβλημα θα έχεις αν πάθει κάτι το μηχάνημα ενώ κάνεις τις αλλαγές και φαίνεται ότι το προκάλεσες εσύ(λ.χ. γρατσουνιές μέσα ή φθορά στις βίδες)οπότε αν το πας για service λογικά θα καταλάβουν ότι το άνοιξες και χάνεις την εγγύηση. Ωστόσο, κάτι τέτοιο αν προσέχεις λίγο και έχεις τα κατάλληλα εργαλεία είναι μάλλον απίθανο. Εγώ το έχω 3 χρόνια και ην αναβάθμιση την έκανα όταν το πήρα. Μέχρι σήμερα δουλεύει ρολόι και δεν πρόκειται να το αλλάξω μέχρι που να τα τινάξει, διότι ακριβώς το καινούριο mac mini δεν προσφέρει καθόλου(λ.χ. με ssd) ή προσφέρει εν μέρει αναβάθμιση πολύ ακριβή και μόνο από την Apple( η istorm τιμολογεί 131,95 ευρώ την 8αρα RAM και 395,85 ευρώ την 16άρα-τιμές βασικού μοντέλου των 629 ευρώ χωρίς δυνατότητα να προσθέσεις SSD παρά μόνο fusion drive. Για SSD πρέπει να πας στο μεσαίο μοντέλο τουλάχιστον και να "σκάσεις"263,90 ευρώ για 256 GB SSD και άλλα τόσα για 16άρα RAM).
Dr.Fuzzy Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Ακριβώς όπως τα λες. Και εγώ το 2012 i7 έχω με 16GB RAM και fusion που το έφτιαξα εγώ με SSD και doubler kit. Επίσης το καινούριο δεν βγαίνει quad-core όπως αυτο πχ που έχω εγώ.
ntasaef4 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Ευχαριστώ παιδιά για το χρόνο σας, πολύτιμες οι συμβουλές σας!
ntasaef4 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Κάτι ακόμη...dvd-rom έχει ή μπαίνει εξωτερικό αν επιθυμεί κάποιος?
mick1977 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Κάτι ακόμη...dvd-rom έχει ή μπαίνει εξωτερικό αν επιθυμεί κάποιος? Ολα εχουν κανονικα .... γενικα το mini θα σε βγαλει οχι μονο 5 ετια αλλα πολυ παραπανω ....εγω εχω του 2006 και μεχρι μουσικη γραφω με το garage band και εξωτερικη καρτα maudio!!! (Η μονη μαλ$%# ειναι που σταματει την υποστιριξει στο λογισμικο και στο αχριστευει ...οπως και το κινητο πχ 3gs κλπ κλπ)
soundkeeper Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Μία διόρθωση... Το τελευταίο mini που είχε super drive ήταν του 2010 αυτό με τον core2duo και την nvidia 320.
mick1977 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Ναι κανονικα ,εγω πηρα ενα dual layer της Samsung SE208DB
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα