Προς το περιεχόμενο

Αγορα νεου κουτιου

spirosR7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα φιλοι μου. Θελω να αγορασω ενα νεο κουτι με μπατζετ 80 ευρω μαξ.

Αυτα που θελω απο το κουτι υποχρεωτικα ειναι:

1)Να εχει παραθυρο

2)Καλο cable management

3)Να ειναι ωραιο εμφανησιακα οχι τιποτα βαρετο

4)Να εχει καλη ροη αερα

Εγω ειμαι μεταξυ corsair carbide spec 3 και aerocool aero 1000 μπορειτε να μου πειτε πιο αξιζει πιο πολυ και ισως να μου προτεινετε καπιο αλλο σε αυτα τα λεφτα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

https://www.skroutz.gr/s/5834882/NZXT-Source-340.html

μόνο αυτό άν δέν μπορείς να κάνεις για 4-5 ευρώ υπέρβαση δέν έχω να σου προτείνω κάτι άλλο. οτιδήποτε σε άλλη μάρκα πχ thermaltake, thermalright, sharkoon κτλ για χρήματα 60-80 είναι απλά...

*το enthoo είναι στα 100 ευρώ

ωραιο το nzxt αλλα που βαζουμε τους σκληρους δε βλεπω να εχει θεσεις για hdd! Επισης να πω οτι εχω αεροψυξη και οχι υδροψυξη σιγουρα προτεινεται για εροψυξη αυτο το κουτι γιατι βλεπω πανω εχει μονο 1 θεση για ανεμιστηρα εναω πολλα αλλα εχουν 2..

αδερφέ το ιντερνετ και κυρίως το youtube είναι απίστευτα εργαλεία. βάρα λοιπόν στο youtube όποιο απο τα παραπάνω κουτιά σου προτείναμε ή και αυτά που επέλεξες και θα δείς ένα κάρο review απο το κιαθένα που σου δείχνει σχολαστικά τα πάντα.

για εμένα πάντως σάν τελευταία κουβέντα ότι σου είπε ο φίλος απο πάνω και ότι σου πρότεινα κι εγώ, δλδ enthoo prom και nzxt 340.

Ευχαριστω για τη βοηθεια και τις προτασεις σας παιδια. Κατεληξα στο corsair τελικα μου φαινεται πως με βολευει πιο πολυ απο τα αλλα.

Παιδες αλλη μια ερωτηση για να μην ανοιγω νεο θεμα. Η cm hyper 212 evo χωραει στο corsair carbide spec 3? Καπιοι λενε ναι αλλοι οχι; Εχω μπερδευτει!

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...