madsteeve Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Στις 29/10 έκανα αίτηση για vdsl στη wind (σύνδεση σε kv) Μετά από 10 μέρες με συνδέουν, όμως είχα μόνο Internet, το τηλ ήταν νεκρό. Μετά από 3 μέρες συνδέουν το τηλέφωνο, αλλά δεν έπαιρνε ip η vdsl. Αρχίζω τηλέφωνα κακό, μου λένε ότι πρέπει να αλλαχθεί η πόρτα. Υποτίθεται ότι την άλλαξαν, αλλά το πρόβλημα παραμένει. Ξαναδηλωνεται βλάβη. Κάθε μέρα στο τηλ μου λένε να κάνω υπομονή, ότι περιμένουν τον οτε κλπ. Πήγα 3 φορές στο τεχνικό τμήμα της περιοχής και αυτοί μου είπαν ότι περιμένουν την wind και η κοροϊδία κρατάει εβδομάδες!!! Προχθές μου λέει η wind να πάω στον οτε και να ζητήσω να σετάρουν την πόρτα. Με παίρνει σημερα τηλέφωνο ένας οτετζης και με ρώταγε αν έχω το ρουτερ στην πρίζα, του λέω ναι, καλά θα το κοιτάξουμε απαντάει. Μπάχαλο!!! Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω πια. Κάθομαι και βλέπω 20 μέρες τώρα το router να συγχρονίζει με την vdsl (8MB/s down, 5MB/s up) και ίντερνετ να μην έχω.
makfil Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δυστυχώς, αυτά συμβαίνουν με το vdsl από τους εναλλακτικούς παρόχους αφού ο ΟΤΕ προσπαθεί με κάθε τρόπο να μην παραχωρήσει πόρτες από τα minidslam. Παρόμοια ταλαιπωρία τράβηξα και εγώ πριν από 2 χρόνια περίπου, όταν απέρριπτε επί 2 μήνες περίπου τις αιτήσεις σύνδεσης.
madsteeve Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δυστυχώς, αυτά συμβαίνουν με το vdsl από τους εναλλακτικούς παρόχους αφού ο ΟΤΕ προσπαθεί με κάθε τρόπο να μην παραχωρήσει πόρτες από τα minidslam. Παρόμοια ταλαιπωρία τράβηξα και εγώ πριν από 2 χρόνια περίπου, όταν απέρριπτε επί 2 μήνες περίπου τις αιτήσεις σύνδεσης. Μα το θέμα είναι ότι μου έχει δώσει πόρτα. 3 μέρες είχα κανονικά vdsl (χωρίς τηλ όμως) και τώρα συγχρονίζει αλλά δεν ξέρω τι διάολο κάνουν λάθος.
makfil Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Στην περίπτωσή μου είχε συμβεί το αντίθετο. Είχα τηλεφωνία, όχι από όλους τους παρόχους, αλλά όχι ίντερνετ για κάποιες μέρες.
kalgeorge Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Κρατά την ημέρα που έχεις κάνει την πρώτη κλήση για παράπονο και όταν αποκατασταθεί ζητάς πιστώσουμε του ποσού. Ειναι υποχρεωμένοι να στο κάνουν. Αλλιώς πηγαινε την γραμμή σε άλλη πάροχο και όταν σε πατούν τηλ ξεχεσε τους και κέρδισε ότι μπορείς.
bill2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 ενας γνωστος μου που εβαλε vdsl απο τη wind επιανε γυρω στα 47 αλλα ηταν πολυ αργο
kalgeorge Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 ενας γνωστος μου που εβαλε vdsl απο τη wind επιανε γυρω στα 47 αλλα ηταν πολυ αργο να μιλησει με το support.....παιζουν πολλα "κολπᨨ μπορουν πχ να του αλλαξουν το ping....την κινηση των δεδομενων κλπ κλπ. ειανι κατι κόλπα που χρησιμοποιουν πιο πολύ οι gamers για καλύτερες ταχύτητες
NikosKallithea Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 H πιο μουφα εταιρεια για ιντερνετ ειναι η wind
kalgeorge Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Δεν ειναι ετσι όπως τα λες. Σε μια επαρχία οι γραμμές ειναι χάλια. Ότι και να βάλεις τα ίδια χάλια θα ειναι Στην πόλη παλι εξαρτάται απο πολλούς παράγοντες. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2015 από kalgeorge 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα