zncisnikos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα σε όλους. Έχω εγκαταστήσει το Windows 10 10586 (version 1511) το μόνο πρόβλημα που μου παρουσιάζουν είναι το πάρα κάτω. Πάω στις ρυθμίσεις >>> Σύστημα εμφάνιση …>>> Προεπιλεγμένα προγράμματα, ορίζω αυτά που θέλω τα οποίας δέχεται το σύστημα. Μετα όμως από λίγο η μια επανεκκίνηση τα χάνει και επιστρέφει στις προεπιλεγμένες εφαρμογές από την Microsoft. Ξέρει κάποιος να με βοηθήσει ? Ευχαριστώ.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Μήπως παθαίνει κάτι η RAM σου; Συνήθως αυτό το πρόβλημα εντοπίζεται εκεί. Ή μπορεί η εγκατάσταση των W10 που έχεις να μην είναι σωστή. Πέρνα τα ξανά αν μπορείς. Κάνε αυτά τα δύο και πες μας.
zncisnikos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου JohnGTA. Τα windows 10 (1511) τα έχω κατεβάσει δυο φορές από την Microsoft με το MediaCreationTool και τα έχω εγκαταστήσει 4 φορές. Σχετικά με την RAM δεν το νομίζω διότι αυτό το πρόβλημα τα νέα Windows το παρουσιάζουν και σε δυο γνωστούς μου. Έκανα επαναφορά με το AOMEI μια παλαιάς εγκατάστασης των Windows που είχα πριν από την version 10 10586 και δεν έχουν πρόβλημα «μνήμης προεπιλεγμένων»
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δεν έχει σχέση η ram. Τα windows δεν κρατάνε την ρύθμιση, όπως και στο πρόβλημα με τη διάταξη των εικονιδίων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα