Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Έχω εγκαταστήσει το Windows 10 10586 (version 1511) το μόνο πρόβλημα που μου παρουσιάζουν είναι το πάρα κάτω.

Πάω στις ρυθμίσεις >>> Σύστημα εμφάνιση …>>> Προεπιλεγμένα προγράμματα, ορίζω αυτά που θέλω τα οποίας δέχεται το σύστημα. Μετα όμως από λίγο η μια επανεκκίνηση τα χάνει και επιστρέφει στις προεπιλεγμένες εφαρμογές από την Microsoft.

Ξέρει κάποιος να με βοηθήσει ? Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Μήπως παθαίνει κάτι η RAM σου; Συνήθως αυτό το πρόβλημα εντοπίζεται εκεί. Ή μπορεί η εγκατάσταση των W10 που έχεις να μην είναι σωστή. Πέρνα τα ξανά αν μπορείς. Κάνε αυτά τα δύο και πες μας.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου JohnGTA.

Τα windows 10 (1511) τα έχω κατεβάσει δυο φορές από την Microsoft με το  MediaCreationTool και τα έχω εγκαταστήσει 4 φορές. Σχετικά με την RAM δεν το νομίζω διότι αυτό το πρόβλημα τα νέα Windows το παρουσιάζουν και σε δυο γνωστούς μου. Έκανα επαναφορά με το AOMEI μια παλαιάς εγκατάστασης των Windows που είχα  πριν από την version 10 10586  και δεν έχουν πρόβλημα «μνήμης προεπιλεγμένων»

Δημοσ.

Δεν έχει σχέση η ram. Τα windows δεν κρατάνε την ρύθμιση, όπως και στο πρόβλημα με τη διάταξη των εικονιδίων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...