Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, έχω βρει RAM,PSU,CPU,MOTHERBOARD,CASE για την αναβάθμιση του pc μου.. αλλά δεν είμαι σίγουρος για την RAM.. τα κομμάτια είναι τα εξής:

-motherboard: Gigabyte Z97M-DS3H 

-case: Corsair 350D  

-cpu: intel core i-3 4170

-psu: CoolerMaster GM-Series 550W

Και RAM:Kingston HyperX Fury 16GB (2x8GB) 1866MHz DDR3 Black 

Στις συχνότητες που γράφει η μητρική για ΡΑΜ έχει 1333mhz, 1600 mhz, 1866(OC) mhz.. κτλ. κτλ. 

αυτές οι κάρτες ΡΑΜ θα κάνουν σε αυτήν την μητρική; επειδή γράφει για overclock στα χαρακτηριστικα της μητρικής .. ^_^ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

είμαι έτοιμος να τα παραγγείλω,  είμαι στο τελευταίο βήμα.. :)

Η μητρική που έχεις επιλέξει είναι για overclocking ενώ ο επεξεργαστής όχι. Βάλε H97 μητρική εκτός αν έχεις σκοπό στο μέλλον να αλλάξεις επεξεργαστή και να πας σε K(overclockable) ή δεν την έχεις επιλέξει για κάποιο συγκεκριμένο λόγο.

Επεξ/σία από sotiris920
Δημοσ.

Η μητρική που έχεις επιλέξει είναι για overclocking ενώ ο επεξεργαστής όχι. Βάλε H97 μητρική εκτός αν έχεις σκοπό στο μέλλον να αλλάξεις επεξεργαστή και να πας σε K(overclockable).

Επίσης να έχεις στο νου σου, ότι αν βάλεις 1866MHz ram, και να τις υποστηρίζει η μητρική σου, ο i3 4170 μέχρι 1600MHz βλέπει, άρα στα 1600 θα τρέχουν...

αμα μπει απο το bios και τις βαλει στα 1866,θα τρεχουν στα 1866

Δημοσ.

Αρχικα να σας πω οτι τα παράγγειλα..

Δευτερον, πηρα αυτην την μητρικη γιατι αργοτερα θελω να παω σε ι5 4670κ ..

Το συστημα που θα ςχω θα εχει τα κομματια που παραγγειλα και:

- asus strix gtx 970 2gb

- 1tb wd caviar blue

- 2x samsumg 22' (δεν θυμαμαι μοντελο)

Προσπαθησα να κανω ενα συστημα ανοιχτο σε μελλοντικη αναβαθμιση αφου η επομενη θα ειναι gpu&cpu ή σε skulake ή ακομη καλυτερα σε x99 πλατφορμα αλλα αυτα θα τα δω τοτε..

Προς το παρον αυτο το συστημα πιστευω οτι ειναι αξιοπρεπες για gaming που το θελω εγω χωρις να ειναι ολα στα full

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...