sinikos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα, δοκιμάζοντας ένα plugin και κάνοντας πληρωμή (σαν υποτιθέμενος πελάτης) από το paypal μου στο paypal της σελίδας (επίσης δικό μου), χρεώθηκα 69€ / έτος. Λεφτά δεν έχω στο paypal τώρα. Άρα πως με προχώρησε η φόρμα σαν να έχω πληρώσει και δεν μου πέταξε μήνυμα το paypal οτι δεν έχω λεφτά? Δηλαδή αν μπορεί να πληρώνει κάποιος (χωρίς να έχει λεφτά μέσα), να του στέλνω το προιόν και μετά να το ακυρώνει, την πάτησα. Αυτή είναι η εικόνα από το paypal της σελίδας.
doshy Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 εγώ φιλε μου να σου πω. στην paypal δεν έχω φορτώσει ποτε λεφτά. την έχω συνδεμένη με μια κάρτα και όταν κάνω κάτι παραγγελια μέσο paypal η paypal τραβάει όσα λάφτα χρειάζεται. όταν δεν έχει καθόλου λεφτά μέσα η έχει μικρότερο ποσο από αυτό που θέλει το ακυρώνει κατευθείαν
lion2486 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Μηπως εισαι στο δοκιμαστικο περιβαλλον sandbox στο api σου;;;
sinikos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 εγώ φιλε μου να σου πω. στην paypal δεν έχω φορτώσει ποτε λεφτά. την έχω συνδεμένη με μια κάρτα και όταν κάνω κάτι παραγγελια μέσο paypal η paypal τραβάει όσα λάφτα χρειάζεται. όταν δεν έχει καθόλου λεφτά μέσα η έχει μικρότερο ποσο από αυτό που θέλει το ακυρώνει κατευθείαν Και εγώ έτσι κάνω. Δεν έχω λεφτά μέσα, αλλά δεν το ακύρωσε κιολας Μηπως εισαι στο δοκιμαστικο περιβαλλον sandbox στο api σου;;; Όχι κανονικό είναι. Ούτε στο πλαγκίν είναι ενεργοποιημένο το test
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα