Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οι μητρικές Η110 είναι στο 99,9% της ταχύτητας των πανάκριβων μητρικών των 300ευρώ

η διαφορά είναι στα features(εξτρα δυνατότητες που οι φθηνές δεν έχουν) , στην απόδοση σε συνηθισμένο μηχάνημα gaming/internet είναι απειροελάχιστες.

ΥΓ

Οι ΑΤΙ κάρτες είναι μια χαρά και αξίζουν τα λεφτά τους , μοναδική μου ένσταση είναι ότι πρέπει να πάει σε nvidia γιατί έχει μικρό κουτί και πρέπει να βάζει εξαρτήματα με όσο το δυνατόν χαμηλότερη καταναλωση

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τόσο πολύ θα έχω θέμα με θερμοκρασίες; Επίσης αν είναι να πάω σε gtx 960 αξίζει να δώσω 15 ευρώ παραπάνω για τη 4gb version;

Δημοσ.

Link.png Site:

πηγαινε στο 4ο λεπτο

η διαφορα ειναι 5 βαθμοι κελσιου, αλλα εχε υποψιν οτι 960 g1 gaiming εχει 3 φανς και απο οτι διαβασα μεχρι τωρα δεν σκοπευες να παρεις αυτην 

η συνολικη καταναλωση  τελος ειναι 3 watt παραπανω σε συνολικο επιπεδο στην r9 380 (τιποτα δλδ.)

επιπλεον η 380 εχει 3-14(στο FC4) περισσοτερα fps απο την 960 και πλεον και στο gta v πιανει περισσοτερα fps λογω drivers updates.

r9 380 και ασε τους αλους να λενε.  960 και τριχες κατσαρες....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πφφφ ανακεφαλαίωση: 

Κουτί - Sharkoon Shark Zone C10

Τροφοδοτικό-xfx 550w bronze ts

Κάρτα γραφικώνMSI GeForce GTX960 2GB OC ή  Palit GeForce GTX960 4GB Jetstream ή MSI R9 380

Μητρική-Asrock-H110M-ITX

Ram-Kingston-ValueRAM-8GB-DDR4-2133MHz

Cpu-i5 6500

ssd-hd της υπογραφής

τλκ βγαίνουν κοντά στα 700...

Επεξ/σία από 8anos8888
Δημοσ.

Τόσο πολύ θα έχω θέμα με θερμοκρασίες; Επίσης αν είναι να πάω σε gtx 960 αξίζει να δώσω 15 ευρώ παραπάνω για τη 4gb version;

Δε θα χεις θέμα με θερμοκρασίες και δε παίζει ρόλο η καταναλώση σε τέτοια χρήση.Αν υπάρχει κάπου θέμα αυτό θα είναι πως θα χεις δώσει τα ίδια χρήματα με μια 380 αλλά για λιγότερες επιδόσεις αν πας σε 960,και όχι η 960 4gb δεν αξίζει καθόλου.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...