Carebear Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ μπορώ να σου πω για το Razer naga hex που λες. Το έχω. Είναι ωραίο μέγεθος γιατί το κυματιστό σχήμα στα μακρια κλικς βολευει και να το "χουφτωνεις" και να το "τσιμπας", ανάλογα πως κρατας το ποντίκι. Τα 6 κουμπιά στο πλάι βολευουν, δεν είναι ούτε λίγα (2) να μην φτανουν, ούτε πολλά (12) ώστε να χάνεις χρόνο. Σαν ποιότητα βέβαια, συνιστω Logitech. Απλά τέλειοι επαγγελματίες με άψογη εξυπηρέτηση, τουλάχιστον η ελληνική αντιπροσωπία. (Και συνήθως έχουν και ποντίκια με εξτρα βαρίδια) Επίσης, ωραίο φαίνεται το tyon. Θα περιμένω και γω review σου
blu3_orion Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Το ποντικι παρεληφθει την προηγουμενη Παρασκευή. Μετα από μια πρωτη δυασαρεστη εμπειρια που δεν μπορω να εξηγησω εχω μια πρωτη αποψη(βγαζω το παλιο ποντικι, κουμπωνω το καινουργιο, δεν αναβει τπτ…..λαμπακια ποντικα γιοκ.... Το κουμπωνω σε λαπτοπ, μια χαρα ολα λαμπακια και λειτουργια, φαινεται σαν να μου ειχε κολησει τον σταθερο υπολογιστη. Κανω ρεσετ στο pc και μετα αρχιζει να αναβει και να κλεινει σε ένα γρηγορο endledd loop. Βγαζω ρευματα για λιγο τα ξαναβαζω όλα λειτουργησαν σωστα….τωρα το τι συνεβη είναι αποριας αξιον). Γενικη Αισθηση Το ποντικι είναι αρκετα μεγαλο, ισως λιιιιγο μεγαλυτερο από ότι θα ηθελα αλλα σιγουρα το προτειμω από το G300. Τα κουμπια βολευουν αφανταστα, τουλαχιστον στο fallout την εχω καταβρει, πλεον μονο βελακια από το πληκτρολογιο και τπτ άλλο. Λογισμικο Δεν θα χαρακτηριζα ευκολο το λογισμικο μου εφαγε αρκετο χρονο όχι για να το μαθω, αλλα για να το προσαρμοσω στις αναγκες του παιχνιδιου. Εχει ξεχωριστο προφιλ που υποτιθεται ότι καταλαβαινει ποτε εισαι στα windows και αλλαζει αυτόματα αλλα δε μου δουλεψε σωστα, δεν εκατσα να πολυασχοληθω κι ολας όμως. Γενικα φαινεται να εχει παρα πολλές δυνατοτητες αλλα δεν το λες προσιτο σε καμια περιπτωση Γενικα Γενικα δινει την εντυπωση ποιοτικης κατασκευης, αλλα το logitech MX που ειχα παρα πολύ παλια φαινεται να ηταν πιο ποιοτικο σε ολα του. Νομιζω ότι είναι υπερτιμημενο για τα 100 εουρος που εδωσα αλλα δε νομιζω ότι υπαρχει ανταγωνιστης, αν θες διασκορπισμενα πολλα λειτουργικα πληκτρα γυρω από τα δαχτυλα σου στο ποντικι και όχι ένα πληκτρολογιο στον αντιχειρα θεωρω ότι είναι μονοδρομος 2
Bender83 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Εγω παλι με logitech μονο κακες εμπειριες εχω. Ειχα ενα G700. Χαλασε ο διακοπτης του δεξιου κλικ και μετα ετρωγε συννεχεια disconnect στο ασυρματο. Η εταιρεια οντως το αλλαξε χωρις κουβεντα, αναγνωριζωντας το προβλημα. Το δευτερο κρατησε και αυτο ενα χρονο. Απο τοτε οποτε κοιταω για ποντικια στα customer reviews στα διαφορα sites παντα διαβαζω τα ιδια προβληματα στα logitech.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα