blu3_orion Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Παίδες αναζητώ μια βοήθεια για αγορά gaming mouse, το κόστος δεν με απασχολεί καθώς κύριος γνώμωνας είναι η ποιότητα. Επί της παρούσης διαθέτω ένα mouse logitech G300 το οποίο δουλεύει μια χαρά, αλλά έχω κάποιες ιδιοτροπίες: - Καθότι δεν έχω μεγάλο χέρι, το mouse μου φαίνεται μικρό στο χέρι μου και δεν μου αρέσει - ειναι πολύ ελαφρύ και δεν μου αρέσει ούτε με βολεύει - έχει δύο κουμπιά στο Lclick και δύο στο Rclick - με βολεύει φανταστικά αλλά δεν έχει άλλα κουμπιά Τι αναζητώ από το νέο ποντίκι - να είναι μεγαλούτσικο να το ευχαριστιέται το χέρι μου - να μπορω να το κάνω πιο βαρύ, όχι σαν ένα πλαστικό πούπουλο - Θέλω να έχει δύο κουμπια στο Lclick και δύο στο Rclick και θα ήθελα και μερικά κουμπιά που να είναι εύκολα προσβάσιμα απο το thumb. Κοίταξα το razer naga HEX, φαίνεται να είναι σε καλό μέγεθος, να είναι πιο βαρύ, έχει τα 6 κουμπιά στο πλαι που νομιζω θα με βολέψουν πολυ, δεν εχει κουμπια στο L,R click To expert και το epic chroma εχουν ολοκληρο πλητρολόγιο στο πλαι δεν θα με βολέψει To logitech proteus έχει δύο κουμπιά στο Lclick και μερικά στο thumb που δε νομίζω ότι θα με βολέψει!! Κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη Ευχαριστώ
Bender83 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Για το μέγεθος δες το mionix naos. Δυστυχώς δεν έχει τα κουμπάκια που θες. Θα έβλεπα και το roccat tyon. Το χρησιμοποιεί ένας YouTuber που είναι αρκετά γάιδαρο. Σου για την έλλειψη links είναι σε κινητό
blu3_orion Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Φίλε μου σε ευχαριστω.... Το roccat φαινεται αρκετα καλο.... απλα δεν μπορω να προσδιορίσω μέγεθος.... είναι πιο μεγάλο απο το G300 που έχω?
benign Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Καθότι δεν έχω μεγάλο χέρι, το mouse μου φαίνεται μικρό στο χέρι μου και δεν μου αρέσει- Αυτοαναιρεση? VFM : http://www.e-shop.gr/natec-nmg-0375-genesis-gx55-usb-gaming-mouse-p-PER.571748 3
blu3_orion Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Αυτοαναιρεση? VFM : http://www.e-shop.gr/natec-nmg-0375-genesis-gx55-usb-gaming-mouse-p-PER.571748 ΧΑΧΑΧΑΧΑ εχειςδικιο .... "παροτι" ηθελα να βαλω δηλαδη εχω πιο μικρο χερι αλλα θελω μεγαλο ποντικι 1
GeorgeSmirlis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ θα σου έλεγα το sharkoon draconia black! Έχει ρυθμιζόμενο βάρος και ειναι καλο σε μεγεθος!
Fulgore Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Με βαση τα κουμπια στα κλικσ που ψαχνεις νομιζω οτι το https://www.skroutz.gr/s/5808443/Roccat-Tyon.htmlειναι μονοδρομος.Ψαξε βεβαια και κανενα review στο Internet γιατι πρεπει να ειναι σχετικα νεο στην αγορα. Φίλε μου σε ευχαριστω.... Το roccat φαινεται αρκετα καλο.... απλα δεν μπορω να προσδιορίσω μέγεθος.... είναι πιο μεγάλο απο το G300 που έχω? Το μεγεθος θα το προσδιορισεις μονο αν μετρησεις τις διαστασεις του και τις συγκρινεις με αυτο που εχεις τωρα και το χερι σου ή αν μπορεσεις να υπολογισεις βλεποντας διαφορα video στο youtube. Δυστηχως αυτα ειναι τα ''καλα''του να μην εχεις μαγαζια οπως στο εξωτερικο,να δοκιμαζεις τα ποντικια. Αν θυμαμαι παντως καλα πρεπει να ειχα πετυχει νομιζω στο Public στο mall Αγιου Δημητριου που να ειχε προιοντα Roccat για δοκιμη. 1
Georzin0 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 πατα rager naga θα παθεις εχει 11 micro button απο αριστερα εχει πολη καλο aim για παιχνιδια ειναι μεγαλο και προβλεπει της κινησης σου
Fulgore Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 πατα rager naga θα παθεις πλακα εχει 11 micro button απο αριστερα εχει πολη καλο aim για παιχνιδια ειναι μεγαλο και προβλεπει της κινησης σου Μαλλον ηθελες να γραψεις ποσο πλακα θα παθει αν ψαξει να δει ποσο ελλατωματικα εχουν βγει τα ποντικια της εν λογω εταιριας 4
totalius Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ θα σου έλεγα το sharkoon draconia black! Έχει ρυθμιζόμενο βάρος και ειναι καλο σε μεγεθος! Υπαρχει κάποια γνώμη γι αυτό;Διαβάζω μονο καλες κριτικές στο skroutz.
blu3_orion Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Το roccat tyon φαινεται να ειναι οτι πιο κοντα σε αυτο που ζηταω! Σας ευχαριστω για τα σχολια. Το rager naga εχει πολλα πληκτρα στο πλαι και μετα θα θελω γραμματεα για τον αντιχειρα Το μονο θεμα ειναι το μεγεθος του tyon, οχι τπτ αλλο τα 100 που εχει ειναι πολλα για ποντικι, αν βεβαια μου κανει χαλαλι αλλα αν ειναι μικρο? γμτ.... δυσκολο η παραγγελια στα τυφλα
blu3_orion Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Τελικα παραγγελθει το roccat tyon..... ας ρισκαρουμε καιλιγοκαιοτι βγει :P 1
Luciddream Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Τελικα παραγγελθει το roccat tyon..... ας ρισκαρουμε καιλιγοκαιοτι βγει :P interesting.... κάνε ένα mini-review μόλις το πάρεις.. το κοίταγα και εγώ αυτο το ποντίκι αλλά ακόμα δεν έχω καταλήξει σε κάτι.. βέβαια εγώ θέλω μικρά ποντίκια γιατί έχω μικρά χέρια, αλλά κάθε άποψη βοηθάει.. 1
HALF EVIL Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Τελικα παραγγελθει το roccat tyon..... ας ρισκαρουμε καιλιγοκαιοτι βγει :P Ως κατοχος , σου λεω οτι το ποντικι θα το βρεις εξαιρετικό.
blu3_orion Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δεν ειμαι ο κατάλληλος ανθρωπος για review σε ποντικι Το μονο που ξερω ειναι αν με βολευει η οχι..... αλλά αν θες κάτι συγκεκριμενο θα μπορω να στο απαντησω... σε μενα τα κουμπια θα ειναι σχεδον ολα χρησιμα για να ευχαριστηθω το fallout . αν κι εγω εχω μικρα χερια το G300 δεν με βολεψε καθολου.... ασε που που ειναι τοσο ελαφρυ λες και κραταω ποντικι απο τα jumbo και δεν ηταν και οικονομικο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα