Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, ψάχνω ένα μικρό κινητό να το έχω για δεύτερο όταν δεν μπορώ να κουβαλάω το μεγάλο (γήπεδο, πισίνα, πεζοπορίες). Πρέπει να έχει οπωσδήποτε gps, να παίρνει προγράμματα με διαδρομές (άρα μάλλον android), να έχει ραδιόφωνο για να περνάει η ώρα, και καλή αυτονομία (μικρή οθόνη – μεγάλη μπαταρία).

Παίρνω οτιδήποτε αρκεί να είναι αξιόπιστο. Από Ελλάδα έχω βρει αυτά

ALCATEL 4009D PIXI -> 49 ευρώ

Huawei Ascend Y330 -> 53 ευρώ

Καμιά άλλη πρόταση?

Αν πάρω Symbian που είναι πιο φτηνά θα βρω καμιά εφαρμογή να βάλω (για τρέξιμο, ποδήλατο, πεζοπορία)?

Από κίνα μεριά παίζει τίποτα?

Δημοσ.

απο κινα μερια πας καρφι για DOOGEE X5...!  με περι τα 55€..! 

απο ελλαδα δεν θα βρεις τπτ αξιολογο σε αυτη την τιμη..!

Δημοσ.

Σε android και επώνυμο δεν θα βρεις κατι αξιολογο στο budget σου, ασε που θα κολλαει λογω της μικρης ram. Αρα αν θες android κοιτας για κινεζικo οπως ειπε ο φιλος παραπανω.

Η αλλη λυση ειναι με ενα 20αρι παραπανω να πας σε windows phone.

Δημοσ.

Δεν το θέλω για καθημερινή χρήση, απλώς όταν δεν μπορώ να κουβαλάω το κανονικό (redmi note2) θα παίρνω αυτό. Μόνο όταν πάω για αθλοπαιδείες τρέξιμο, κολύμπι, ποδήλατο!

Ξέρω ότι μιλάμε για 512 ραμ αλλά δεν με πειράζει, από apk θα έχει μόνο τύπου endomondo, runkeeper κτλ, μουσική και ραδιοφωνο.

Στο κιμοβιλ μου βγάζει αυτά:

• Microsoft Lumia 435
  • Leagoo Lead 4
  • Cubot GT95
  • Doogee Collo 3 DG110

Το DOOGEE X5 έχει 5αρα οθόνη δε θέλω τόσο μεγάλο(<4 inches) τα παραπάνω έχουν όλα 4αρα οθόνη.

Δημοσ.

Σε αυτά τα χρήματα δεν θα πρότεινα Android ούτε απο Ελλάδα ούτε από εξωτερικό. Δες το 435 ή το 532.

Ναι, αλλά είπαμε κοντά στα 50€...

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις προτάσεις επειδή όπως είπα πρόκειται για δεύτερο (part time) κινητό δε θέλω να ξεφύγω στη τιμή και τα  50 υπερβολή τα θεωρώ δεδομένου ότι μόλις πήρα το νοτε 2.

Η λύση του μεταχειρισμένου δεν είναι άσχημη και σίγουρα θα είναι πιο φτηνό αλλά λίγο ρίσκο αν είναι πολύ παλιό.

To lumia έχει και μεταφορικά και πάει στα 60+.

Μάλλον θα πάω για το Huawei από ελλάδα εκτός αν βρω κανένα second hand moto με υπόλοιπο εγγύησης για σιγουριά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ για τις προτάσεις επειδή όπως είπα πρόκειται για δεύτερο (part time) κινητό δε θέλω να ξεφύγω στη τιμή και τα  50 υπερβολή τα θεωρώ δεδομένου ότι μόλις πήρα το νοτε 2.

Η λύση του μεταχειρισμένου δεν είναι άσχημη και σίγουρα θα είναι πιο φτηνό αλλά λίγο ρίσκο αν είναι πολύ παλιό.

To lumia έχει και μεταφορικά και πάει στα 60+.

Μάλλον θα πάω για το Huawei από ελλάδα εκτός αν βρω κανένα second hand moto με υπόλοιπο εγγύησης για σιγουριά.

Υπάρχει και αυτό http://www.geekbuying.com/item/DOOGEE-X5c-5-0inch-2-5D-IPS-HD-Android-5-1-Smartphone-MT6580-Quad-Core-1-2GHz-512MB-RAM-4GB-ROM-3G-GPS-OTG---Black-351577/

EDIT: Δεν είδα ότι σου φαίνεται μεγάλο.

Επεξ/σία από Makeran

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...