Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σας

Γίνετε να εγκαταστήσω ενα πρόγραμμα σαν το vmware στο iphone 4s και να περάσω εκει android 5.1 λογισμικό 

ευχαριστώ 

Δημοσ.

εννοείς ότι θα κολλάει απίστευτα 

Ναι. 

Σε κανένα κινητό δεν μπορείς να αλλάξεις λογισμικό. Αν θες, μπορείς να δεις κι άλλα ανοιχτά θέματα ανθρώπων που θέλουν να αλλάξουν λογισμικό αλλά δεν μπορούν. Άσε που με τόση ραμ και τέτοιο επεξεργαστή θα κολλάει απίστευτα με λόλιποπ (και γενικά με android)

Δημοσ.

Ναι. 

Σε κανένα κινητό δεν μπορείς να αλλάξεις λογισμικό. Αν θες, μπορείς να δεις κι άλλα ανοιχτά θέματα ανθρώπων που θέλουν να αλλάξουν λογισμικό αλλά δεν μπορούν. Άσε που με τόση ραμ και τέτοιο επεξεργαστή θα κολλάει απίστευτα με λόλιποπ (και γενικά με android)

δεν εννοούσα να αλλάξω αλλα να εγκαταστήσω android λογιστμικό σε virtual πρόγραμμα  του iphone αλλα δεν ξέρω ποίο 

Δημοσ.

Σε κανένα κινητό δεν μπορείς να αλλάξεις λογισμικό. 

σε πολλα κινητα μπορεις να αλλαξεις λογισμικο..

εκτος απο τις διαφορετικες roms που ειναι ειτε απλες παραλλαγες είτε δεν εχουν καμια σχεση με αυτες, σε πολλα Android μπορεις να βαλεις Ubuntu Touch.

επισης το Nokia N900 παίρνει πολλά διαφορετικα λειτουργικά (Android, MeeGo, Nemo και άλλα) και το HTC HD2 παίρνει ακομα περισσοτερα..

το iPhone δεν εχει καν virtual machine οποτε δεν γινεται και να τρεξει αναλογο λογισμικο.

επισης οσα κινητα εχω πιασει στα χερια μου που το λειτουργικο τους αλλαζει με Android απλά σερνονται... ποσο μαλλον να τους το περασεις με virtual machine που σημαινει οτι θα τρεχουν 2 λειτουργικα και ενα βαρυ προγραμμα μαζι..

• Like 2
Δημοσ.

σε πολλα κινητα μπορεις να αλλαξεις λογισμικο..

εκτος απο τις διαφορετικες roms που ειναι ειτε απλες παραλλαγες είτε δεν εχουν καμια σχεση με αυτες, σε πολλα Android μπορεις να βαλεις Ubuntu Touch.

επισης το Nokia N900 παίρνει πολλά διαφορετικα λειτουργικά (Android, MeeGo, Nemo και άλλα) και το HTC HD2 παίρνει ακομα περισσοτερα..

το iPhone δεν εχει καν virtual machine οποτε δεν γινεται και να τρεξει αναλογο λογισμικο.

επισης οσα κινητα εχω πιασει στα χερια μου που το λειτουργικο τους αλλαζει με Android απλά σερνονται... ποσο μαλλον να τους το περασεις με virtual machine που σημαινει οτι θα τρεχουν 2 λειτουργικα και ενα βαρυ προγραμμα μαζι..

έγινε σε ευχαριστώ με κάλυψες και με το παραπάνω !!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...