ouzo-power Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 καλησπέρα σας Γίνετε να εγκαταστήσω ενα πρόγραμμα σαν το vmware στο iphone 4s και να περάσω εκει android 5.1 λογισμικό ευχαριστώ
technology_guy Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Και να γινόταν, με 500 τόσο ραμ δεν πάει πουθενά. 1
ouzo-power Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Και να γινόταν, με 500 τόσο ραμ δεν πάει πουθενά. εννοείς ότι θα κολλάει απίστευτα
technology_guy Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 εννοείς ότι θα κολλάει απίστευτα Ναι. Σε κανένα κινητό δεν μπορείς να αλλάξεις λογισμικό. Αν θες, μπορείς να δεις κι άλλα ανοιχτά θέματα ανθρώπων που θέλουν να αλλάξουν λογισμικό αλλά δεν μπορούν. Άσε που με τόση ραμ και τέτοιο επεξεργαστή θα κολλάει απίστευτα με λόλιποπ (και γενικά με android)
ouzo-power Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Ναι. Σε κανένα κινητό δεν μπορείς να αλλάξεις λογισμικό. Αν θες, μπορείς να δεις κι άλλα ανοιχτά θέματα ανθρώπων που θέλουν να αλλάξουν λογισμικό αλλά δεν μπορούν. Άσε που με τόση ραμ και τέτοιο επεξεργαστή θα κολλάει απίστευτα με λόλιποπ (και γενικά με android) δεν εννοούσα να αλλάξω αλλα να εγκαταστήσω android λογιστμικό σε virtual πρόγραμμα του iphone αλλα δεν ξέρω ποίο
xaerialtwistx Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Σε κανένα κινητό δεν μπορείς να αλλάξεις λογισμικό. σε πολλα κινητα μπορεις να αλλαξεις λογισμικο.. εκτος απο τις διαφορετικες roms που ειναι ειτε απλες παραλλαγες είτε δεν εχουν καμια σχεση με αυτες, σε πολλα Android μπορεις να βαλεις Ubuntu Touch. επισης το Nokia N900 παίρνει πολλά διαφορετικα λειτουργικά (Android, MeeGo, Nemo και άλλα) και το HTC HD2 παίρνει ακομα περισσοτερα.. το iPhone δεν εχει καν virtual machine οποτε δεν γινεται και να τρεξει αναλογο λογισμικο. επισης οσα κινητα εχω πιασει στα χερια μου που το λειτουργικο τους αλλαζει με Android απλά σερνονται... ποσο μαλλον να τους το περασεις με virtual machine που σημαινει οτι θα τρεχουν 2 λειτουργικα και ενα βαρυ προγραμμα μαζι.. 2
ouzo-power Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 σε πολλα κινητα μπορεις να αλλαξεις λογισμικο.. εκτος απο τις διαφορετικες roms που ειναι ειτε απλες παραλλαγες είτε δεν εχουν καμια σχεση με αυτες, σε πολλα Android μπορεις να βαλεις Ubuntu Touch. επισης το Nokia N900 παίρνει πολλά διαφορετικα λειτουργικά (Android, MeeGo, Nemo και άλλα) και το HTC HD2 παίρνει ακομα περισσοτερα.. το iPhone δεν εχει καν virtual machine οποτε δεν γινεται και να τρεξει αναλογο λογισμικο. επισης οσα κινητα εχω πιασει στα χερια μου που το λειτουργικο τους αλλαζει με Android απλά σερνονται... ποσο μαλλον να τους το περασεις με virtual machine που σημαινει οτι θα τρεχουν 2 λειτουργικα και ενα βαρυ προγραμμα μαζι.. έγινε σε ευχαριστώ με κάλυψες και με το παραπάνω !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα