dimnts Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2003 Γεια σε όλους. Έχω ένα cd άκι και τρέχω από εκεί ένα exe για να κάνω install ένα πρόγραμμα. Το πρόβλημα είναι ότι μάλλον δεν διαβάζει καλά ένα συγκεκριμένο σημείο στο cd γιατί ενώ προχωρά η εγκατάσταση, το cd drive το διαβάζει αργά (αναβοσβήνει αργά το λαμπάκι) και σε κάποιο σημείο σταματά να αναβοσβήνει, οπότε λογικά δεν το διαβάζει άλλο και μένει στάσιμη η εγκατάσταση. Τι να κάνω? Υπάρχει κάποιος τρόπος για να διαβαστεί καλά? Ευχαριστώ.
DimitrisKTM Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2003 Δοκιμασε καταρχην να το ριξεις μεσα στο σκληρο και να κανεις εγκατασταση απο εκει.
dimnts Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2003 Φίλε μου δεν βλέπω να γίνεται γιατί βγάζει error cannot copy w3demo: Data error (cyclic redundancy check) Πρόκειται για το w3demo Warcraft ΙΙΙ demo (xe xe). Κάτι άλλο?
dimnts Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2003 Αυτό το είχα κατεβάσει από το tucows. Δεν νομίζω να ήταν corrupted. Η ζημιά θα έγινε είτε επειδή το cd δεν ήταν σόι είτε γιατί δεν έγινε καλή εγγραφή από το recorder (ένα plextor 8x). Θα δοκιμάσω το Bad Copy Pro να δώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.