Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια θα μπορουσε καποιος να μ πει καποιες πιθανες αιτιες π σερνετε το pc μου και δεν ανταποκρινετε σωστα ? για να σας δωσω να καταλαυεται παταω να ανοιξει ο μπροζερ μου και περιμενω ισα με 5 λεπτα ...ανοιγω new tab παλι τα ιδια ....ακομη κ φακελο οπως "τα εγγραφα μου" να ανοιξω παλι παιζει να.περιμενω ....

δεν εχω πανω απο 3 μηνες π πηρα καινουριο σκληρο και επειδη το ειχα παει σε καποιον να.το δει μ ειπε οτι φταιει μια ραμ π εχω και ετσι πηγα πηρα αλλη μια ...τρ τι αλλο παιζει να φταιει ..μηπως ειναι κ η αλλη ραμ σκαρτη ?

Δημοσ.

Ram; Δε θα το έλεγα.

Ξεκίνα κάνοντας έναν έλεγχο για malware με διάφορα προγράματα (π.χ. malwarebytes).

Έπειτα τσέκαρε τον σκληρό δίσκο στον οποίο έχεις το λειτουργικό, το ότι είναι καινούργιος δε σημαίνει ότι αποκλείεται να έβγαλε πρόβλημα. Βάλε κάποιο πρόγραμμα όπως hdsentinel για να ελέγξεις την υγεία του.

Αν τα παραπάνω είναι οκ, μου έχει τύχει μερικές φορές να ευθύνονται οι drivers της κάρτας γραφικών για τέτοιου είδους lag. Απεγκατέστησέ τους πλήρως με ddu και ξαναπέρνα τους μήπως φταίει αυτό.

Δημοσ.

προσπα8ω να βρω πως μπορω να ανεβασω μια εικωνα π μ βγαζει να σασ στειλω !!

Το pc μου αποτελειτε απο :
Intel core 2 duo
Pci-ex albatron 9600 gt 512 mb
Ram 2x2 gb ddr2
mobo ecs g31t-m&giga
Hdd wd black 500gb

παιδια μου βγαζει και αυτο το μυνημα δεν ξερω γτ...

post-369120-0-24753900-1449228536_thumb.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάποιες φορές οι απλές-βασικές τακτικές δίνουν τη λύση σε περίπλοκα προβλήματα. 

Για αρχή, στην αναζήτηση  ~menu της έναρξης~ πάτα msconfig. Στo παράθυρο που θα εμφανιστεί επέλεξε την καρτέλα εκκίνηση. Εκεί θα δεις ποια προγράμματα ανοίγουν όταν βάζεις εμπρός το pc. Απενεργοποίησε ότι δε χρειάζεται.

Στη συνέχεια, υποπτεύομαι έχεις εγκαταστήσει άθελά σου spyware υλικό. Αν χρησιμοποιείς chrome , Πήγαινε ρυθμίσεις -> επεκτάσεις. Δες εάν υπάρχει τπτ περίεργο και βγάλτο. Διαφορετικά, κοίταξε στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων για "περίεργα" εγκατεστημένα προγράμματα πχ search tools.

Επόμενη κίνηση, κατεβάζεις τα adaware και spybot. Ενημέρωσέ τα με updates και άστα να βγάλουν ότι βρούν. Χρήσιμο θα ήταν να κατεβάσεις και το CCleaner, να κάνεις ένα καθαρισμό σε windows/application & registry.

Τελικό στάδιο με τα προγράμματα, κατέβασε το smart defrag. Κάνε πλήρη ανασυγκρότηση 1,2 φορές.

Αν και τώρα δε λυθεί τίποτα, έχεις hardware πρόβλημα

Επεξ/σία από Scatman
  • Like 1
Δημοσ.

προσπα8ω να βρω πως μπορω να ανεβασω μια εικωνα π μ βγαζει να σασ στειλω !!

Το pc μου αποτελειτε απο :

Intel core 2 duo

Pci-ex albatron 9600 gt 512 mb

Ram 2x2 gb ddr2

mobo ecs g31t-m&giga

Hdd wd black 500gb

παιδια μου βγαζει και αυτο το μυνημα δεν ξερω γτ...

Τα σπάει το Δεν παίρνεις από λόγια εσύ, άστον άλλον να λέει :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...