Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φαγανε ενα ξεχεσιμο και απο εμενα...

τους γραφω (στα αγγλικα εννοητε ) " ειστε ελεηνοι και τρισαθιοι στο customer και ψωνιζω απο εσας μονο για το "καταπληκτικο" service που δινει λαθος πληροφοριες και  μετα  του γραφεις ολοκληρη εκθεση και σου απανταει "who give a shit? thank you"  "και μου απαντησανε "Thanks for your compliment. thank you"

απο ολο το επος που ειχα γραψει ...διαβασαν μονο το "καταπληκτικο" service.... νευρα ---> σμπαραλια...

Δημοσ.

φαγανε ενα ξεχεσιμο και απο εμενα...

τους γραφω (στα αγγλικα εννοητε ) " ειστε ελεηνοι και τρισαθιοι στο customer και ψωνιζω απο εσας μονο για το "καταπληκτικο" service που δινει λαθος πληροφοριες και  μετα  του γραφεις ολοκληρη εκθεση και σου απανταει "who give a shit? thank you"  "και μου απαντησανε "Thanks for your compliment. thank you"

απο ολο το επος που ειχα γραψει ...διαβασαν μονο το "καταπληκτικο" service.... νευρα ---> σμπαραλια...

o κινεζος το ειπε αυτο ή εσυ; τωρα τι κανουμε ειναι το θεμα

Δημοσ.

μεσες ακρες το ρεζουμε της απαντησης ηταν "who give a shit? thank you" οποτε κατι τετοιο θα σου που και σενα...

δεν χανεις τιποτε να το συζητησεις με τους Κινεζους...

Δημοσ.

μεσες ακρες το ρεζουμε της απαντησης ηταν "who give a shit? thank you" οποτε κατι τετοιο θα σου που και σενα...

δεν χανεις τιποτε να το συζητησεις με τους Κινεζους...

Hello 

This is the same item and you still have it available at a higher price, why?

αυτο τους απαντησα τωρα τι θα γινει δεν ξερω. οχι τιποτα αλλο ψηνομουν να παραγγειλω και το tronsmart το Mini pc αλλα μ αυτα που κανουν....
Δημοσ.

μολις εφαγα ακυρο για μια παραγγελια που λεει οτι σταματησε η παραγωγη ενω το εχουν διαθεσιμο στο site σε τριπλασια τιμη. απαραδεκτοι απλα

Thanks for your order, 

we are sorry that the item you ordered  ”EU Plug QC802 MK809III Google Android 4.2 Quad Core RK3188 ARM Cortex-A9 1.6GHz ” has stopped production 

For the case ,would you like to change into  other  item ?Or have you any opinion?

we are sorry for the inconvenience caused ,looking forward  your early reply.

Best regards

Και σε εμένα έστειλαν κάτι παρόμοιο:

Hi dear,

Thanks for your order, 

we are sorry that the item you ordered  ”MK808B US plug google tv box mini pc RK3066 1G/8G Built-in bluetooth Black” has stopped production 

For the case ,would you like to change into this similar item http://www.geekbuying.com/item/355816 ”196365 ?Or have you any opinion?

Αποδέχτηκα. Αφού αυτό που μου πρότεινε είναι καλύτερο.

Δημοσ.

Hi dear,

Thanks for your order, 

we are sorry that the item you ordered  ”MK808B US plug google tv box mini pc RK3066 1G/8G Built-in bluetooth Black” has stopped production 

For the case ,would you like to change into this similar item http://www.geekbuying.com/item/355816 ”196365 ?Or have you any opinion?

αυτο ομως εχει 1 γκιγκα ραμ

Δημοσ.

Hi dear,

Thanks for your order, 

αυτο ομως εχει 1 γκιγκα ραμ

Ενα γκιγκα ραμ ειχε και αυτο που παρηγγειλε - mk808b

Τελικά ο κινέζος έκανε τι εξυπνάδα του! Με νέο email ζητά να πληρώσω τη διαφορά.

Hello , sir 

thank u for your reply ,Since this item is different from your original order 

i am afraid you have to  pay for the price difference $19.7

Are you OK with this?

Για να δούμε αν βγάλω άκρη μαζί τους...

Δημοσ.

Τελικά ο κινέζος έκανε τι εξυπνάδα του! Με νέο email ζητά να πληρώσω τη διαφορά.

Hello , sir

thank u for your reply ,Since this item is different from your original order

i am afraid you have to pay for the price difference $19.7

Are you OK with this?

Για να δούμε αν βγάλω άκρη μαζί τους...

Ερχεται το dispute

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αγόρασαν αυτό τελικά

m.geekbuying.com/item/MXQ-4K-RK3229-Smart-TV-Box-Android-4-4-1G-8G-H-264-H-265-10Bit-WIFI-LAN-KODI-16-0-HDMI-DLNA-AirPlay-Miracast-362455.html

Αγόρασαν αυτό τελικά

m.geekbuying.com/item/MXQ-4K-RK3229-Smart-TV-Box-Android-4-4-1G-8G-H-264-H-265-10Bit-WIFI-LAN-KODI-16-0-HDMI-DLNA-AirPlay-Miracast-362455.html

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...