Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ έψαχνα ένα καλούτσικο μέχρι 35-40€ (ουτε να σέρνται όυτε κ state of the art) κ τσίμπησα αυτό http://www.geekbuying.com/item/M8-Android-TV-BOX-Amlogic-S802-2G-8G-XBMC-USB-2-0-Android-4-3-Android-4-4-KitKat-OS-Black-324690.html

Θέλω να το βάλω σε 50άρα μη smart (ημι-smart για την ακρίβεια.....η 50αρα F&U FLS50222 για τους "γνώστες" του τοπικου....) για Kodi κυρίως.

Τι λέτε οι γνωρίζοντες?

Δημοσ.

clearance ειναι ... δυο κομματια θα πουλει...

για την ιστορια... ΔΕΝ μου κρατησαν τις παραγγελιες... λενε ειναι sec kill και το @$#@$^&* ******$%&*&!

εστειλα εχτες και ενα mail, θα δειξει ...

τεσπα τι ειχαμε, τι χασαμε...

Δημοσ.

Κλασσικές χαζομάρες του geek. Πουλάει 2 κομμάτια και ... "Temporarily out of stock".

Έτσι πρόλαβα κινητό από geekbuing που κανονικά έχει 44 στα 34. Έκανα τη παραγγελία και έπειτα out of stock. Για να έχεις πιθανότητες να προλάβεις κάνεις bookmark αυτά που θες και τα τσεκάρεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Δημοσ.

Μου ήρθε σήμερα ένα mxq s805 και αναβοσβήνει μπλε μπροστά δεν κάνει τίποτα άλλο. Δοκίμασα αρκετούς φορτιστές τίποτα. Αυτός που έχει είναι 5V δοκίμασα και με 12v τίποτα. Υπάρχει λύση η πάει για αλλαγμα? Να δω τι θα πουν και στο banggood

Δημοσ.

μολις εφαγα ακυρο για μια παραγγελια που λεει οτι σταματησε η παραγωγη ενω το εχουν διαθεσιμο στο site σε τριπλασια τιμη. απαραδεκτοι απλα

Thanks for your order, 

we are sorry that the item you ordered  ”EU Plug QC802 MK809III Google Android 4.2 Quad Core RK3188 ARM Cortex-A9 1.6GHz ” has stopped production 

For the case ,would you like to change into  other  item ?Or have you any opinion?

we are sorry for the inconvenience caused ,looking forward  your early reply.

Best regards

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...