louben Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 παιδια καμια απαντηση?Μπορει το ρολοι να δειχνει την ωρα συνεχομενα και αν ναι πως?
sts4x4 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Μου έγιναν refund τα χρήματα άμεσα μετά το dispute, κρίμα πάντως που δεν μου ήρθαν φαίνονται καλή περίπτωση για τα λεφτά τους.
Prof_Chaos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 μια παραγγελία εχω παραλάβει πάντως απο καμια 10αριά που εχω ρίξει.. 1 φωτάκι usb .. τίποτα άλλο δεν έχει έρθει
iakoboss7 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 ακομα ειναι διαθεσιμο για παραγγελία παντως....
king2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Όλα θα έρθουν βιαζεστε με τα dispute. Απορώ αν σας έρθουν μετά οι παραγγελίες θα τους τα πληρώσετε εφόσον έχει γίνει Refund?
andreasece Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Εμένα πάντως δεν έχει έρθει τίποτα από 6 παραγγελίες. Μόνο για μία είχα δώσει $1 για μεταφορικά, θα περιμένω λίγο ακόμα και μετά θα το ζητήσω. Μου φαίνεται ότι έστειλαν random σε μερικούς για να πουν ότι παρέλαβαν και δεν πρόκειται ποτέ να τα πάρουν όλοι όλα.
kaktos77 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Και εδώ παιδιά τα ίδια μια παραγγελία μόνο, το tempered glass, σε φίλο πήγε και το ledακι πριν μια εβδομάδα αλλά σε εμένα τίποτα άλλο, συνολικά 7 παραγγελίες...έκανα και εγώ dispute στο paypal για ότι έχω πληρώσει και δεν έχει έρθει ακόμα...
Spavento Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Και εγώ τα ίδια.. Έχω πάρει σχεδόν όλα από όσα έχουν βγει απο Zapals και έχω παραλάβει watch,micro otg,tempered glass,jack cable & silicon keyboard.. Νομίζω δεν ξεχνάω κανένα.. Υπομονή να κάνετε..όχι dispute. 1
iakoboss7 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 εχετε 180 μερες για να κανετε dispute... γιατι δεν περιμενετε?
JIMBOAthens Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Και εγώ τα ίδια.. Έχω πάρει σχεδόν όλα από όσα έχουν βγει απο Zapals και έχω παραλάβει watch... Μεγειές! Για πες εντυπώσεις...
andreasece Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 4 έχω παραλάβει έρχονται συνέχεια Μπράβο σου. Εγώ δεν είπα ότι δεν θα πάρει κανένας. Είπα ότι όπως φαίνεται δεν θα πάρουν όλοι. Αν και όταν έρθουν σε όλους θα μπω εδώ και θα πω δίκιο είχατε..
Spavento Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Μεγειές! Για πες εντυπώσεις... Κοίταξε, ωραίο gadget είναι.. απλό βέβαια. Το μόνο έτσι αρνητικό που έχει, είναι πως δεν στενεύει το λουρί. Αν δηλαδή είναι για κοπέλα, θα κολυμπάει.. εκτός αν γίνεται να μαζέψει κάπως και δεν το ξέρω. Κατά τα άλλα όμορφο φαίνεται και ποιοτικό. P.S. Ξέχασα να αναφέρω και το Self Stick που έχω παραλάβει επίσης..
iakoboss7 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 το κοβεις... το δειχνει και στις φωτογραφιες πως
attanasio Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Εμένα ήρθε χθες και δεν ανάβει... ή είναι kaput ή θέλει μπαταρίες - είδα πως έχει βιδάκια από πίσω και ανοίγει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα