Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Mydestiny δεν πήγαινε σε εσένα το post, σε άλλους πήγαινε που δεν μπορούν να αναλάβουν τις προσωπικές τους ευθύνες.

To κατάλαβα φίλε μου δεν τίθεται θέμα, απλά ήθελα να το διευκρινίσω γιατί υπάρχει και αυτό το ενδεχόμενο κάποιες φορές :)

Δημοσ.

Εχω εξαπατηθει οταν πρωτοξεκινησα να αγοραζω απο εδω μεσα. Το φταιξιμο ηταν ολο δικο μου. Ο τυπος καλουσε απο τηλεφωνικο κεντρο με γενικο αριθμο. Αξιολογησεις δεν ειχε.

Επειδη καιγομουν για καρτα γραφικων τσιμπησα και η καρτα ηταν καμενη.

Ξαναλεω φταιω μονο εγω.

Πλεον με πολλα χιλιομετρα στις αγγελιες εχω να πω οτι λιγη προσοχη θελει και δεν την πατας. Ριξε μια ματια στις θετικες, τσεκαρε τα username που τις βαζουν, δες παλαιοτητα μελους, μιλα με το ατομο, απαιτησε στοιχεια (Ονοματεπωνυμο, κινητο τηλ τουλαχιστον), ζητα διευκρινησεις για το προιον. Ειδικα οι θετικες ειναι must. Αυτο ειναι λιγο ασχημο για τα νεα μελη, αλλα ζουμε σε πονηρους καιρους δυστυχως.

Απο εμενα ενα μεγαλο ευχαριστω στους διαχειριστες του φορουμ που μας προσφερουν αυτη την ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσια.

• Like 2
Δημοσ.

Για την συγκεκριμενη περίπτωση της καταγγελίας θα προσθέσω την δικιά μου άποψη μια και ενδιαφέρθηκα και εγω για το κουτι  κια επειδή ήμουν απο Αθήνα  δεν έμπαινε μέσα θέμα κατάθεσης ή αντικαταβολής. Η ανταλλαγή μυνημάτων που έγινε έχει ώς εξής και πρέπει να ήμουν από τους πρώτους που του έστειλα μήνυμα...

εγω 

που μπορουμε να βρεθουμε το βραδακυ? ειμαι κεντρο να ανεβω προς τα πανω.. σε περνω και τηλεφωνο..

αυτος

η παρε με ενα τηλ να το κανονισουμε η στειλε μου το τηλ να σε παρω εγω.

μπορω σημερα απο τις 3:30 και μετα

Δεν μου φάνηκε να απέφυγε συνάντηση....Βέβαια μετά όντως εξαφανίστηκε ..ΑΥΤΟ που πιστεύω ότι έγινε είναι ότι επειδη το κουτί το έδινε φθηνά  (συνήθως πουλιέται στο 60-70) θα πήρε καταιγισμό  μηνυμάτων τηλεφωνημάτων και πιθανά το έδωσε σε άλλον σε μεγαλύτερη τιμη.... Μετά βέβαια μάλλον σκέφτηκε να κράτησει και τα λεφτά του mydestiny... 

Παντως για 40 ευρώ να χαρκατηρισθείς απατεωνας είνα πράγματι ξεφτίλα (δυστυχώς δείγμα και της πλήρους εξαθλίωσης της Ελληνικής κοινωνίας..)

Τώρα κάπου διάβασα ότι η αντικαταβολή είναι προτιμότερη.. ΟΥΤΕ αυτο ισχύει... Τι εμποδίζει τον άλλο να ταχυδρομίσει άδειο κουτί?

Και βέβαιαούτε το χέρι με χέρι εξασφαλίζει κ΄΄ατι ,, εντάξει την κάρτα θα την πάρεις αλλά θα λειτουργεί?

Καμμία σχέση βέβαια με τον άλλον με την κάρτα που είναι εππαγγελματίας ..Τσιμπισε σε καταθέσεις  για την ίδια κάρτα περίπου 800 euro..  και έγινε Λουης...

• Like 2
Δημοσ.

Δεν μου φάνηκε να απέφυγε συνάντηση....Βέβαια μετά όντως εξαφανίστηκε ..ΑΥΤΟ που πιστεύω ότι έγινε είναι ότι επειδη το κουτί το έδινε φθηνά  (συνήθως πουλιέται στο 60-70) θα πήρε καταιγισμό  μηνυμάτων τηλεφωνημάτων και πιθανά το έδωσε σε άλλον σε μεγαλύτερη τιμη.... Μετά βέβαια μάλλον σκέφτηκε να κράτησει και τα λεφτά του mydestiny... 

Παντως για 40 ευρώ να χαρκατηρισθείς απατεωνας είνα πράγματι ξεφτίλα (δυστυχώς δείγμα και της πλήρους εξαθλίωσης της Ελληνικής κοινωνίας..)

Ακριβώς αυτό φίλε μου...

Δημοσ.

Σε κάτι τέτοια θέματα βγαίνουν πολλοί και γράφουν ποτέ κατάθεση , πάντα αγοράζουμε χερι με χέρι κλπ κλπ...

Μάλλον ξεχνάτε πολλοί οτι Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα. Εγώ πχ είμαι απο επαρχία και αν περίμενα να βρω απο εδώ απο το μέρος μου άτομο για να κάνω χέρι με χέρι συναλλαγή ακομα θα περίμενα....

Εγώ πχ εχω απτο 2005 με πάνω απο 60+ Θετικές αξιολογήσεις σε συναλλαγές και οι περισσότερες απο αυτές με κατάθεση. Είναι άδικο λοιπόν μαζί με τα ξερά να καίγοντε και τα χλωρά....

Για αυτό υπάρχουν οι αξιολογήσεις για να μπορεί να κρίνει ο καθένας με ποιον έχει να κανει.

Όπως και εγώ φυσικά δεν θα πάω να κάνω κατάθεση σε άτομο με 0-1-2-5 αξιολογήσεις, το ίδιο δεν ανέχομαι να μου στέλνει ο άλλος πμ και ενώ βλέπει οτι είμαι μέλος εδω πάνω απο 12 χρόνια και με τόσες θετικές , να μου λέει μόνο με αντικαταβολή γιατι δεν εμπιστεύομαι την κατάθεση... Λες και ξαφνικά θα τρελαθώ και θα γίνω απατεώνας ...

Και ρωτάω εγώ γιατι να στείλω αντικαταβολή σε κάποιον με 0 η λίγες αξιολογήσεις πχ που μου έχει τύχει στο παρελθόν , να μην πάει ποτέ να παραλάβει αυτό που συμφωνήσαμε και να μου γυρίσει πίσω και να χρεώσω και τα μεταφορικά? και στην τελική αν θέλει να σε κοροϊδέψει κάποιος με αντικαταβολή είναι το ίδιο εύκολο γιατι σου στέλνει ένα κουτί και σου βάζει οτι θέλει μέσα, και μην μου πείτε για έλεγχο κατα την παραδώςη γιατι όσες φορές το εχω ζητήσει και στην γενική ταχυδρομική και στην ACS και στην speedex ποτέ δεν το δέχθηκαν , πάντα μου λέγανε αν θέλετε να ανοίξετε το δέμα πρέπει πρώτα να το πληρώσετε.

Τα λέω όλα αυτα για να καταλάβουν επιτέλους κάποιοι οτι δεν είναι όλοι ίδιοι και να κοιτάτε πάντα τις αξιολογήσεις για να βλέπετε με ποιον έχετε να κάνετε. Για εμένα πρέπει να έχει κάποιος τουλάχιστον 10 αξιολογήσεις για να μπορώ να πω οτι τον εμπιστεύομαι.

• Like 4
Δημοσ.

Οι αγγελίες δυστυχώς είναι ένα ξέφραγο άμπελι, που όπως σωστά αναφέρθηκε, θα πρέπει κι εμείς οι ίδιοι να φροντίζουμε να κρατάμε καθαρό και να βοηθάμε τη δουλειά των mods.

Είμαστε συνυπεύθυνοι για τον τρόπο λειτουργίας του forum.

Τα ζητήματα είναι πολλά... Και κυρίως προκύπτουν γιατί υπάρχουν κάποιοι "έξυπνοι" που υποτιμούν τη νοημοσύνη σου..
Δεν είναι μόνο οι απατεώνες που θα σου "φάνε" τα χρήματα που έχεις βγάλει με κόπο..

Α. Όροι Χρήσης για την ενότητα των Αγγελιών

1. Παρέχεται στα μέλη του insomnia.gr το δικαίωμα να δημοσιεύσουν δύο (2) αγγελίες ανά επτά (7) ημερολογιακές ημέρες - είτε αγγελίες Πώλησης είτε αγγελίες Ζήτησης. Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση αγγελίας για λογαριασμό άλλου μέλους.

Επομένως ποια είναι η λύση στο παραπάνω πρόβλημα αφού τα μέλη, οι mods κλπ δυστυχώς δεν γεννήθηκαν τόσο έξυπνοι όσο εγώ..; Να κάνω δεύτερο (και γιατί όχι και τρίτο) λογαριασμό ώστε να ανεβάζω όσες αγγελίες θέλω! :-)

Παράδειγμα1 και Παράδειγμα2 από τον ίδιο χρήστη ο οποίος δε ντρέπεται να πεί..

Αυτος δεν ειναι ο κανονικος μου λογαριασμος. Αυτος ειναι ο βασικος http://www.insomnia..../241147-versuz/ για να δειτε και τις αξιολογησεις μου.

Φυσικά και έγινε report...

11. Τέλος, υπενθυμίζεται ότι κάθε μέλος μπορεί να διατηρεί μόνο έναν λογαριασμό στο insomnia.gr. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι μέλος διατηρεί περισσότερους του ενός λογαριασμούς, θα αποκλείονται δια παντός όλοι οι λογαριασμοί και θα αφαιρούνται οι τυχόν δημοσιευθείσες αγγελίες.

Ας βοηθήσουμε λοιπόν τους mods, με όποιον τρόπο μπορούμε, ώστε να κρατάμε το forum μας καθαρό και όλα τα μέλη να σέβονται τους κανόνες του.

• Like 1
Δημοσ.

Δυστυχώς οι αγγελίες του insomnia αποτελούν ένα καλό μεροκάματο για πολλούς απατεώνες, από τότε που γράφτηκα έχω βαρεθεί να βλέπω θέματα που να λένε " ο τάδε είναι απατεώνας ".

Σε ένα παρόμοιο θέμα είχα αναφέρει πως μια προειδοποιήση / ένας οδηγός να εμφανίζεται όταν μπαίνεις στις αγγελίες  που να αναφέρει τι θα πρέπει να προσέξει κάποιος  ..οι απαντήσεις ήταν : θα καταντήσει βαρετό να το βλέπεις κάθε φορά ( λες και δεν λύνεται αυτό ) και γενικά ότι ο καθένας είναι υπεύθυνος για την πάρτη του. 

Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν φαίνεται να έγινε λόγω άγνοιας αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις πιστεύω πως συμβαίνει λόγω άγνοιας.

• Like 2
Δημοσ.

Το θεμα ειναι γιατι διαγραφηκε η αξιολογηση.

Ξερω πως κανονας του φορουμ ειναι οτι αξιολογηση γινεται μονο σε επιτυχημενη συναλλαγη,που για μενα ειναι χαζο.

Αν πχ δωσεις ραντεβου με εναν και κρατησεις το προιον ενα δυημερο για αυτον και πας στο σημειο συναντησης και δεν εχει ερθει και δεν απανταει τηλ κλπ, αυτο δεν ειναι συναλλαγη οποτε στο ινσομνια μπορει να διαγραψει την αρνητικη ο αλλος που εξαφανηστηκε.

Οποτε αντε να βγαλεις ακρη. Προσοχη δεν φτανουν μονο οι θετικες αξ. Δειτε ποιος τις εκανε, ποσο καιρο ειναι ενεργο μελος , αν περα απο αγοραπωλησιες συμμετεχει στο φορουμ.

Οσο για την καταγγελια σε αστυνομια η ταριφα ειναι 100 ευρω. + πολυς χρονος. Οποτε κανεις δεν το κανει για κατι μικρης αξιας.

• Like 1
Δημοσ.

Κατ αρχην.

Μεσα στην αγγελια η αρνητικη αξιολογηση υπαρχει ακομα και δεν αναφερει πουθενα το λαμογιο και τετοια αλλα κοσμιτικα επιθετα τωρα γιατι δεν εμφανιζεται στο προφιλ του αλλου δεν ξερω.

Παμε παρακατω σιγουρα οι Admin δεν μπορουν να κανουν το μπαμπουλα για τοσα ατομα εδω μεσα.Οπως ειπε και καποιος ποιο πριν λιγη προσοχη θελει και εισαι κομπλε να κοιτας να διασφαλιζεις καπως οτι θα παρεις αυτο που θελεις.

Ενας καλος τροπος ειναι να μπορουν τα μελη αφου συμπληρωσουν ενα ευλογο χρονικο διαστημα ως ενεργα μελη η απο εναν αριθμο post και πανω (oπως ειναι και στο myphone) . Σιγουρα δεν μπορει να σε προστατεψει αλλα οσο να ναι θα φυγουν οι διπλοι και τριδιπλοι λογαριασμοι και καποιοι απατεωνες που θελουν οπως οπως να ξεφορτωθουν το σκαρτο που θελουν να διωξουν δεν θα μπορουν γιατι απλα δεν θα τους το επιτρεπει ο ενεργος χρονος στο φορουμ. Επισης εχει τυχει πολλες φορες να βρισκεις δυο προφιλ που ανηκουν στον ιδιο ανθρωπο να κανεις report και περα βρεχει και αλλες φορες σε 3 δευτερολεπτα να εχουν εξαφανιστει τα προφιλ (εδω ερχετε και κολλαει οτι δεν μπορουν να τρεχουν συνεχεια γιαυτο οι Admins).

Σαφως σε μερικους δεν φτανουν οι 2 αγγελιες ανα 7 μερες και φτανουμε σε αυτο το σημειο αλλα αυτοι ειναι οι κανονισμοι και αν μας αρεσει καθομαστε αν οχι υπαρχουν και αλλου site με αγγελιες.

Ειναι ασχημο για τα νεα μελη αλλα δυστυχως δεν γινεται αλλιως και πρεπει να πορευομαστε αναλογα με τις καταστασεις που επικρατουν.

Εγω παραδειγμα εχει τυχει απο Θεσσαλονικη να στειλω με courier Iphone 5 στην Κρητη ,η συσκευη ειχε γενικοτερα θεματα τα οποια τα εγραφα ολα στην αγγελια , εφτασε η συσκευη στην Κρητη τον πηρα τηλεφωνο να δω αν ειναι ολα οκ και αυτος ηταν αφαντος. Ετυχε σε εναν μηνα σχεδον η συσκευη να βγαλει προβλημα στην πλακετα και τοτε αρχισαν οι απειλες και τα νταηλικια. Εκει που θελω να καταληξω ειναι το εξης. Οτι μπορει εσυ να θελεις να δωσεις κατι το οποιο εχει θεμα να το αναφερεις ο αγοραστης να συμφωνησει με αυτο και μετα απο Χ χρονικο διαστημα να σου κοτσαρει και μια αρνητικη και να τρεχεις.

Μακαρι ο Mydestiny να βρει ακρη και να παρει τα λεφτα του. Πιστευω οτι δεν ειναι τοσο το χρηματικο μεγεθος (που και αυτο μετραει οσο και να ειναι γιατι σε κανεναν δε περισευουν) αλλα ποιο πολυ η κοροιδια

Δημοσ.

Κατ αρχην.

Μεσα στην αγγελια η αρνητικη αξιολογηση υπαρχει ακομα και δεν αναφερει πουθενα το λαμογιο και τετοια αλλα κοσμιτικα επιθετα τωρα γιατι δεν εμφανιζεται στο προφιλ του αλλου δεν ξερω.

Παμε παρακατω σιγουρα οι Admin δεν μπορουν να κανουν το μπαμπουλα για τοσα ατομα εδω μεσα.Οπως ειπε και καποιος ποιο πριν λιγη προσοχη θελει και εισαι κομπλε να κοιτας να διασφαλιζεις καπως οτι θα παρεις αυτο που θελεις.

Ενας καλος τροπος ειναι να μπορουν τα μελη αφου συμπληρωσουν ενα ευλογο χρονικο διαστημα ως ενεργα μελη η απο εναν αριθμο post και πανω (oπως ειναι και στο myphone) . Σιγουρα δεν μπορει να σε προστατεψει αλλα οσο να ναι θα φυγουν οι διπλοι και τριδιπλοι λογαριασμοι και καποιοι απατεωνες που θελουν οπως οπως να ξεφορτωθουν το σκαρτο που θελουν να διωξουν δεν θα μπορουν γιατι απλα δεν θα τους το επιτρεπει ο ενεργος χρονος στο φορουμ. Επισης εχει τυχει πολλες φορες να βρισκεις δυο προφιλ που ανηκουν στον ιδιο ανθρωπο να κανεις report και περα βρεχει και αλλες φορες σε 3 δευτερολεπτα να εχουν εξαφανιστει τα προφιλ (εδω ερχετε και κολλαει οτι δεν μπορουν να τρεχουν συνεχεια γιαυτο οι Admins).

Σαφως σε μερικους δεν φτανουν οι 2 αγγελιες ανα 7 μερες και φτανουμε σε αυτο το σημειο αλλα αυτοι ειναι οι κανονισμοι και αν μας αρεσει καθομαστε αν οχι υπαρχουν και αλλου site με αγγελιες.

Ειναι ασχημο για τα νεα μελη αλλα δυστυχως δεν γινεται αλλιως και πρεπει να πορευομαστε αναλογα με τις καταστασεις που επικρατουν.

Εγω παραδειγμα εχει τυχει απο Θεσσαλονικη να στειλω με courier Iphone 5 στην Κρητη ,η συσκευη ειχε γενικοτερα θεματα τα οποια τα εγραφα ολα στην αγγελια , εφτασε η συσκευη στην Κρητη τον πηρα τηλεφωνο να δω αν ειναι ολα οκ και αυτος ηταν αφαντος. Ετυχε σε εναν μηνα σχεδον η συσκευη να βγαλει προβλημα στην πλακετα και τοτε αρχισαν οι απειλες και τα νταηλικια. Εκει που θελω να καταληξω ειναι το εξης. Οτι μπορει εσυ να θελεις να δωσεις κατι το οποιο εχει θεμα να το αναφερεις ο αγοραστης να συμφωνησει με αυτο και μετα απο Χ χρονικο διαστημα να σου κοτσαρει και μια αρνητικη και να τρεχεις.

Μακαρι ο Mydestiny να βρει ακρη και να παρει τα λεφτα του. Πιστευω οτι δεν ειναι τοσο το χρηματικο μεγεθος (που και αυτο μετραει οσο και να ειναι γιατι σε κανεναν δε περισευουν) αλλα ποιο πολυ η κοροιδια

Η πρώτη αξιολόγηση που είχα κάνει εξαφανίστηκε δια μαγείας χωρίς να γνωρίζουμε το πως και το γιατί.Αυτή είναι η 2η.

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Η πρώτη αξιολόγηση που είχα κάνει εξαφανίστηκε δια μαγείας χωρίς να γνωρίζουμε το πως και το γιατί.Αυτή είναι η 2η.

Eίπα να μη μπω στην κουβέντα αυτή, αλλά:

Η διαγραφή μιας αξιολόγησης αποτελεί συντονιστική ενέργεια. Ένα μέλος "επί χρόνια ενεργό", οφείλει να γνωρίζει ότι απορίες σχετικά με συντονιστικές ενέργειες διατυπώνονται αποκλειστικά με προσωπικό μήνυμα σε κάποιον από τους αρμόδιους συντονιστές.

Υ.Γ. Όχι, δεν έσβησα εγώ καμία δική σου αξιολόγηση, οπότε θα πρότεινα να ρωτήσεις κάποιο γενικό συντονιστή ή απευθείας το διαχειριστή. 

Υ.Γ.2. Γενικά, αξιολογήσεις με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται. Και, δεν ξέρω σε ποιο σύμπαν ζείτε εσείς, αλλά "λαμόγιο", "κουμάσι" και "απατεώνας" αποτελλούν ύβρεις. "Μα", θα πει κάποιος, "ο τύπος με εξαπάτησε". Λυπάμαι, θα απαντήσω εγώ, αλλά εμείς που το ξέρουμε; Επειδή το ισχυρίζεσαι εσύ; Απευθυνθείτε στις αρμόδιες αρχές και, εφόσον ζητηθούν τα στοιχεία χρήστη αρμοδίως, σε ό,τι μπορεί το insomnia θα συνδράμει.

Υ.Γ.3 Απορώ με όσους προτείνουν "επισκέψεις" και τσαμπουκάδες. Η καλύτερη συνταγή για να βρεθείς και κερατάς και, κυριολεκτικά, δαρμένος.

Καλή συνέχεια.

• Like 2
Δημοσ.

Για την συγκεκριμενη περίπτωση της καταγγελίας θα προσθέσω την δικιά μου άποψη μια και ενδιαφέρθηκα και εγω για το κουτι  κια επειδή ήμουν απο Αθήνα  δεν έμπαινε μέσα θέμα κατάθεσης ή αντικαταβολής. Η ανταλλαγή μυνημάτων που έγινε έχει ώς εξής και πρέπει να ήμουν από τους πρώτους που του έστειλα μήνυμα...

εγω 

που μπορουμε να βρεθουμε το βραδακυ? ειμαι κεντρο να ανεβω προς τα πανω.. σε περνω και τηλεφωνο..

αυτος

η παρε με ενα τηλ να το κανονισουμε η στειλε μου το τηλ να σε παρω εγω.

μπορω σημερα απο τις 3:30 και μετα

Τώρα κάπου διάβασα ότι η αντικαταβολή είναι προτιμότερη.. ΟΥΤΕ αυτο ισχύει... Τι εμποδίζει τον άλλο να ταχυδρομίσει άδειο κουτί?

Και βέβαιαούτε το χέρι με χέρι εξασφαλίζει κ΄΄ατι ,, εντάξει την κάρτα θα την πάρεις αλλά θα λειτουργεί?

Καμμία σχέση βέβαια με τον άλλον με την κάρτα που είναι εππαγγελματίας ..Τσιμπισε σε καταθέσεις  για την ίδια κάρτα περίπου 800 euro..  και έγινε Λουης...

τα λ7 αντικαταβολης τα παιρνεις μετα απο μια βδομαδα απο τα ελτα, κουριερ κτλ αν εκανες απατη ο αλλος προλαβαινει να σε καταγγείλει να κανει κατι βρε παιδι κτλ ετσι δεν θα τα δεις ποτε ενω με την καταθεση τα περνεις εκεινει την στιγμη και εξαφανιζεσαι

Δημοσ.

Aφου γνωριζεις το μέρος πήγαινε απο εκει ήρεμα και πολιτισμένα και ζήτηστου τον λόγο,αν τον κτυπήσεις θα βγεις χαμένος,αν τον κάνεις μύνηση θα περάσει πολύ καιρος να βγάλεις άκρη και άν καταφερεις κατι θα εχεις δωσει πολλα λεφτά.

Και τί θα καταφερεις?το πολύ πολύ θα φαει τρια χρονια με αναστολή,(και αυτο δύσκολα) θα πληρωσει και θα ειναι έξω πάλι.

Το θεμα ειναι οτι τέτοια κρουσματα πολλαπλασιάζονται και πρεπει εμεις οι ιδιοι να ειμαστε πιο προσεκτικοι.

Θα σε ΄φαει ό άλλος 20,30 ,40 ευρω και άντε τρεχα να του κανεις μύνηση.

Εγω θα κοιτουσα τον εαυτο μου στον καθρέφτη θα του έλεγα μ@κ@κ@ την πάτησες και την επόμενη φορα πολύ πιο προσεκτικός.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...