Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kαλημερίζω άπαντες insomniacs και μη.Εδώ και μια βδομάδα τρέχω με ένα μέλος-απατεώνα στον οποίο έκανα κατάθεση τα χρήματα για να μου στείλει ένα κουτί , την επόμενη μέρα μου είπε ότι δεν βρήκε κούτα για να χωρέσει και να το στείλει και από τότε άφαντος(τηλέφωνα και μνμτα εξαφανισμένος).Ευτυχώς για μένα έχοντας αρ.λογαριασμού τραπέζης καθώς και ονοματεπώνυμο και κινητό έψαξα και βρήκα όλα τα στοιχεία του.Ο τύπος έχει προποτζίδικο και κονομάει επιπλέον από απατεωνιές μέσω Insomnia.Επιπροσθέτως, για καλύτερη επαλήθευση του τύπου επικοινώνησα με τα 3-4 μέλη που είχε κάνει συναλλαγές και του είχαν αφήσει πράσινες αξιολογήσεις.Η πιο πρόσφατη συναλλαγή έγινε με μέλος από εκεί κοντά, ο οποίος μου εξακρίβωσε τα στοιχεία του και μάλιστα είχανε δώσει και ραντεβού στο προποτζίδικο για την συναλλαγή τους.Το όλο θέμα το αναφέρω για 2 λόγους, διευκρινίζω για να μην παρεξηγηθώ, μιας που μερικοί εδώ μέσα αποπροσανατολίζεστε πολύ εύκολα από το ζουμί της υπόθεσης και παραθέτω : 

1.Για να μάθουν όσοι το δουν ότι πρόκειται για απατεώνα και να τον αποφύγουν-προστατευτούν αν τυχόν προκύψει συναλλαγή μαζί του.

2.Για να ρωτήσω κάποιον Admin-Moderator πως διαγράφηκε η αρνητική αξιολόγηση , στην οποία περιληπτικά ενημέρωνα όποιον την διάβαζε για το τι "κουμάσι" επρόκειτο .

Να ξεκαθαρίσω πως καμία βοήθεια δεν χρειάζομαι σχετικά με το να τον βρω , να πάω στην αστυνομία κλπ. και στόχος του θέματος δεν είναι αυτός.Μένω Θεσσαλονίκη και αυτός Αθήνα.Έχω προειδοποιήσει πως αν δεν γίνει η κατάθεση θα κάνω ευχαρίστως μια εκδρομούλα προς Αθήνα μεριά να τα πούμε μέσα στο προποτζίδικο να μάθει και ο κόσμος με τι λαμόγιο συναναστρέφεται, όπως και θα γίνει.

Εν κατακλείδι είμαι ενεργό μέλος του Ιnsomnia εδώ και χρόνια και όπως το μεγαλύτερο ποσοστό του Site(θέλω να πιστεύω) θέλουμε να το διατηρούμε καθάρο όσο είναι βέβαια αυτό δυνατό, γιατί στην τελική αφιερώνουμε και τόσο χρόνο από την καθημερινότητά μας , διαβάζοντας άρθα, κάνοντας συναλλαγές, απατώντας σε ερωτήσεις συνφορουμιτών μας, μαθαίνοτας μέσα από θέματα άλλων κλπ.Είναι κάτι που "αγαπάμε". Αυτό βέβαια για να πραγματωθεί θέλει την προσπάθεια όλων μας μελών-admin-moderators κλπ. Ελπίζω να μην κούρασα ιδιαίτερα και θα με χαροποιούσε πάρα πολύ να δω την άποψη όλων μας πάνω στο θέμα και να προβληματιστούμε.

Y.Γ. (Απατεώνας : noiser04 )

Επεξ/σία από Mydestiny
  • Like 11
  • Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Χωρίς να γνωρίζω πως ακριβώς έγινε η διαγραφή της αξιολόγησης, υποθέτω πως αν περιείχε λέξεις όπως "απατεώνας", "λαμόγιο", "κουμάσι" και παρόμοιους χαρακτηρισμούς που αναφέρεις και στο κείμενό σου, αυτός θα ήταν επαρκής λόγος για να αφαιρεθεί η αξιολόγηση.

Δημοσ.

Κρίμα.... Όλο και πιο συχνά διαβάζουμε τέτοια φαινόμενα,  από την μία ή απάτη και από την άλλη όπως έπαθα στην τελευταία μου αγγελία με παρακαλεσε μέλος να του κρατήσω το αντικείμενο και έχασα δύο μέρες στημενος στο σπίτι,  του έστειλα μνμ το βλέπει και δεν δίνει μια απάντηση έτσι για το γαμωτο, ότι ανωμαλο ον θες κυκλοφορεί εκεί έξω. 

Στην δίκη σου περίπτωση φίλε μου κάνε όπως κρίνεις εσύ,  θέλεις με αστυνομία θέλεις με μερικά καταγματα,  τουλάχιστον να σου φύγει το βάρος ότι σε πιασανε κορόιδο.

• Like 3
Δημοσ.

Χωρίς να γνωρίζω πως ακριβώς έγινε η διαγραφή της αξιολόγησης, υποθέτω πως αν περιείχε λέξεις όπως "απατεώνας", "λαμόγιο", "κουμάσι" και παρόμοιους χαρακτηρισμούς που αναφέρεις και στο κείμενό σου, αυτός θα ήταν επαρκής λόγος για να αφαιρεθεί η αξιολόγηση.

Δεν νομιζω πως ο χαρακτηρισμος απατεωνας αποτελει λογο για να διαγραφει μια αξιολογηση,

http://www.insomnia.gr/classifieds/traders/338728-drachilles/

Αρκετοι την πατησαμε με αυτον τον τυπο εδω στο παραπανω λινκ. Ο οποιος ειχε και καποιες θετικες αξιολογησεις. Παντα αντικαταβολη και μην σου πω πληρωμη κατοπιν ελεγχου με κουριερ.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Οι αξιολογήσεις πρέπει να γίνονται χωρίς ακραίες εκφράσεις, βρισιές, χαρακτηρισμούς κλπ. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση αφαιρούνται.

Επιπλέον δεν είμαστε εδώ για να κάνουμε την αστυνομία,  ούτε και να δίνουμε public προσωπικά στοιχεία άλλων για "το καλό της ανθρωπότητας".

Αν κάποιος σας εξαπάτησε, να πάτε να κάνετε καταγγελία στις αρμόδιες αρχές.

• Like 2
Δημοσ.

(δεν μπορει να γινει edit της αξιολογησης μιας και θα ειναι καλύτερο απο το να διαγραφεί?) 

Ναι και μετά αντί να φωνάζουμε πως μας διαγράφηκε η αξιολόγηση θα φωνάζουμε πως το insomnia μας λογοκρίνει.

22b070ea141836548907524969_700wa_0_zpsgc

Δημοσ.

Οι αξιολογήσεις πρέπει να γίνονται χωρίς ακραίες εκφράσεις, βρισιές, χαρακτηρισμούς κλπ. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση αφαιρούνται.

Επιπλέον δεν είμαστε εδώ για να κάνουμε την αστυνομία,  ούτε και να δίνουμε public προσωπικά στοιχεία άλλων για "το καλό της ανθρωπότητας".

Όπως αναφέρω χαρακτηριστικά και στο θέμα πιο πάνω, στόχος μου δεν είναι να ζητήσω καμία βοήθεια (πόσο μάλλον από Moderators-Admins που γνωρίζω πολύ καλά το φόρτο εργασίας τους) και νομίζω το λέω ξεκάθαρα αλλά να προστατέψω τα μέλη του Site από τυχόν συναλλαγή μαζί του για αυτό και γνωστοποίησα και το Username του άλλωστε.Σχετικά με την αξιολόγηση τώρα αν θυμάμαι καλά το μόνο που έγραψα ήταν λαμόγιο , δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να θεωρηθεί ακραία έκφραση μιας που εδώ : http://www.insomnia.gr/classifieds/traders/338728-drachilles/ έχει αμέτρητες αξιολογήσεις με παρόμοιους χαρακτηρισμούς ! 

• Like 1
Δημοσ.

Οι θετικές αξιολογήσεις πολύ πιθανό να είναι του ίδιου με άλλους λογαριασμούς που έχει δημιουργήσει. Το καλύτερο σε συναλλαγές είναι αντικαταβολή. Όποιος δεν την αποδέχεται απλά χάνει, τόσο απλά.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες μπήκε σε black list.

Δημοσ.

!

Τραβα τον μια μηνυση το λαμογιο μαζι κ με τους υπολοιπους που εξαπατησε κ θα δεις για ποτε θα παρετε τα χρηματα σας πισω κ με το παραπανω

Δημοσ.

Aκραια εκφραση το 'λαμογιο'.....Μαλιστα!

Δεν ειστε εδω για να κανετε την αστυνομια,αλλα το δικηγορο απ'οτι βλεπω το κανεις με επιτυχια!

Βρειτε τροπο να προστατευσετε τα μελη του φορουμ.Δεν ειναι απαντηση το 'ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ',ουτε το 'ΜΗ ΠΟΥΛΑΤΕ'...

Στο τελος θα μας κλεβουν,θα βρισκουμε και το μπελα μας,επειδη το αναφεραμε!

• Like 10
Δημοσ.

!

Τραβα τον μια μηνυση το λαμογιο μαζι κ με τους υπολοιπους που εξαπατησε κ θα δεις για ποτε θα παρετε τα χρηματα σας πισω κ με το παραπανω

Και τα χρηματα τις μηνυσης;Η χαρα των δικηγορων.Αν τα χρηματα ειναι λιγα απλα το αγνοει.Προσεξτε παιδια μονο αντικαταβολη.Τι  ειδους μαγκια ειναι αυτο "μονο  μετα απο καταθεση".Προφανος αγνοουν αυτοι που ζητανε καταθεση, οτι οτι μπανει στο λογαριασμο τους αποτελει εισοδημα και πρεπει να δικαιολογηθη σε περιπτωση ελενχου.Απο που βρε φιλε σου μπηκαν αυτα τα χρηματα στο λογαριασμο σου, με ποια αιτια κτλ.

Επισης οι μαγκιες του στυλ "καταγματα" και αλλα τετοια, να τα ξεχασετε.Φιλος πηρε αποζημιωση 15.000 για μια μπουνια.Ενω μπορουσε να τον τουλουμιασει στο ξυλο.Ξερετε τι γινεται σε τετοιες περιπτωσεις ετσι.Πεφτει κατω, κανει ψεματα, λυποθυμαει,Ωχ ζαλιζομαι, δεν ειμαι καλα, εχω εφιαλτες, αλλαξε η ζωη, δεν μπορω να παω στη δουλεια κ.α. Βρισκει φιλο γιατρο και θα σε τρεχει μια ζωη.Αντε να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας.Αν φυσικα γλυτωσεις το αυτοφορο.

• Like 2
Δημοσ.

Aκραια εκφραση το 'λαμογιο'.....Μαλιστα!

Δεν ειστε εδω για να κανετε την αστυνομια,αλλα το δικηγορο απ'οτι βλεπω το κανεις με επιτυχια!

Βρειτε τροπο να προστατευσετε τα μελη του φορουμ.Δεν ειναι απαντηση το 'ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ',ουτε το 'ΜΗ ΠΟΥΛΑΤΕ'...

Στο τελος θα μας κλεβουν,θα βρισκουμε και το μπελα μας,επειδη το αναφεραμε!

Το δικαίωμα της συμμετοχής στις Αγγελίες είναι δικαίωμα και όχι προνόμιο. Αν δεν σας αρέσει, υπάρχουν και άλλα φόρουμ.

Κανείς πάντως δεν μπορεί να σας προστατεύσει από την αδυναμία σας να σκεπτείτε ως ενήλικας και να χρησιμοποιήσετε την κρίση σας σχετικά με τα άτομα με τα οποία κάνετε συναλλαγές. Αν στέλνετε προκαταβολές σε άτομα με ελάχιστες αξιολογήσεις χωρίς καμμία εγγύηση πως θα λάβετε το προϊόν της αγγελίας, τότε ακόμα και όλοι οι διαχειριστές του φόρουμ να είναι πάνω από το κεφάλι σας δεν πρόκειται να σας γλιτώσουν. Και αυτό έχει αναφερθεί πάρα πολλές φορές από τους διαχειριστές αλλά πέρα βρέχει, συνεχίζουν να χάνονται χρήματα από άτομα που απλά έχουν δυο εγκεφαλικά κύτταρα επιπλέον και καθόλου συνείδηση.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το δικαίωμα της συμμετοχής στις Αγγελίες είναι δικαίωμα και όχι προνόμιο. Αν δεν σας αρέσει, υπάρχουν και άλλα φόρουμ.

Κανείς πάντως δεν μπορεί να σας προστατεύσει από την αδυναμία σας να σκεπτείτε ως ενήλικας και να χρησιμοποιήσετε την κρίση σας σχετικά με τα άτομα με τα οποία κάνετε συναλλαγές. Αν στέλνετε προκαταβολές σε άτομα με ελάχιστες αξιολογήσεις χωρίς καμμία εγγύηση πως θα λάβετε το προϊόν της αγγελίας, τότε ακόμα και όλοι οι διαχειριστές του φόρουμ να είναι πάνω από το κεφάλι σας δεν πρόκειται να σας γλιτώσουν. Και αυτό έχει αναφερθεί πάρα πολλές φορές από τους διαχειριστές αλλά πέρα βρέχει, συνεχίζουν να χάνονται χρήματα από άτομα που απλά έχουν δυο εγκεφαλικά κύτταρα επιπλέον και καθόλου συνείδηση.

Mην το πάμε αλλού το θέμα.Σκοπός του topic δεν είναι καμία βοήθεια ή προστασία από ανωτερους εδώ μέσα.Και σχετικά με την κρίση και τα άτομα που γίνονται συναλλαγές εν μέρη έχεις δίκιο και συμφωνούμε αλλά υπάρχουν και ιδιάζουσες περιπτώσεις που δεν μπορούμε να παραλείψουμε, βάζοντας τα όλα σε ένα καζάνι και εξηγώ.Α)Σαφώς και δεν κάνουμε συναλλαγές με άτομα που έχουν κάνει πρόσφατα την εγγραφή τους στο Site ,Β)σαφώς και δεν κάνουμε συναλλαγές με άτομα με μηδέν αξιολογήσεις , Γ) γενικότερα που δεν δίνουν εμφανή στοιχεία,θέλουν μόνο αντικαταβολές κλπ κλπ.Δεν είμαι κανένας χθεσινός στο κομμάτι των αγγελιών, αισίως έχω φτάσει τις 92 πράσινες και πίστεψε με όλοι όσοι έχουμε κάνει έστω και 10 συναλλαγές δεν μιλάω για τις 92 δικές μου , έχουμε συναντήσει απατεώνες-τρολλς κλπ(φαντάσου εγώ).Τι γίνεται όμως όταν η περίπτωση είναι λιγάκι ιδιόμορφη.Όταν δεν συμπίπτει με τον γενικό κανόνα που προαναφέραμε και οι δυο μας ; Για παράδειγμα σ΄αυτήν την περίπτωση βλέπεις την αγγελία (έχει κινητό) , καλείς μιλάς με τον άνθρωπο και φαίνεται και νορμάλ.Έπειτα βλέπεις την ημερομηνία εγγραφής : 2007 . "OK" λες καλά είμαστε.Μετά πας στις αξιολογήσεις.Έχει 7 εκ των οποίων 3 κόκκινες.Ούπς κάτι δεν πάει καλά εδώ λες, ας διαβάσω προσεκτικά τις κόκκινες και ύστερα τις πράσινες.Οι κόκκινες δεν λέγανε κάτι τρανταχτό παρά του τύπου "απέφυγε να μου δώσει απόδειξη", "είχαμε κανονίσει να το πάρω και τελικά το έδωσε στον άλλο".Οι πράσινες ήταν κομπλέ.Οπότε αφού μιλήσατε και στο τηλέφωνο και έχεις και στοιχεία του δίνεις μια ευκαιρία καθώς δεν φαίνεται σχεδόν καθόλου ύποπτος μετά από όλα αυτά.Τέλοσπάντων στόχος του θέματος χιλιοειπώθηκε και θα το ξαναπώ είναι να προστατέψω μέλη που ενδεχομένως θα πέσουν πάνω του και όχι να ζητήσω ελεημοσύνη ή βοήθεια από κάποιον ανώτερο και ένας γενικότερος προβληματισμός σχετικά με αυτό το κομμάτι του Site.Ελπίζω να σε κάλυψα :-)

Επεξ/σία από Mydestiny
Δημοσ.

οπ για δες απαιτησεις ο μικρος!

αγριεμενε, οι αγγελιες στο σαιτ εχουν μπει για να εξηπηρετηθουν λιγο τα μελη. κανενας δεν ειναι υποχρεωμενος να σε προστατεψει οποτε τσαμπα σκουζεις ζητωντας προστασια, δεν ειναι η μαμα σου οι Moderators

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...