Επισκέπτης Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Καλημέρα παιδιά! Σε τέτοιες περιπτώσεις πρώτα ψάχνω εδώ για λύση όπως πάντα! ΛΟΙΠΟΝ το pc μετά την εκκίνηση των Windows με βγάζει στο περιβάλλον εισόδου χρήστη και εκεί κολλάει και δεν μπορώ να κάνω τίποτα! Επιχείρησα να περιμένω και μετά από λίγο να πατήσω να κάνω είσοδο και παρέμεινε εκεί κολλημένο.Μέτα από ώρα μαύρισε κι η οθόνη! Το κάνω επανεκκίνηση και πάλι τα ίδια! ΠΑΡ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ αν κάνω εκκίνηση με ασφαλή λειτουργία μπαίνει κανονικά! Και ρωτάω εγώ, αν του κάνω format θα είναι οκ ή είναι αλλού το πρόβλημα?
Thanos1972 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 πες μας τι υπολογιστης ειναι και ποια ειναι η καρτα γραφικων κυριως.αφου βλεπεις οτι μπαινει με Safe mode αυτο ειναι καλο δειγμα.αλλα μπαινει επειδη δεν φορτωνει drivers.εαν η καρτα σου τα εχει φτυσει και οταν παει να δουλεψει κανονικα,δεν δουλευει συνηθως εχει λιγη ζωη ακομα μεσα της για να δειχνει εικονα χωρις drivers.
FasTaker Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 αν η καρτα γραφικων τα εχει τιναξει ο υπλογιστης δεν περναει καν το POST. Eφοσον φτανει μεχρι να φορτωσει τα WIndows το βλεπω σε softaware το προβλημα.
Thanos1972 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 ^οοοοκ φιλε μου,οτι πεις. (αλλα τα ματακια μου δεν μου τα αλλαζεις).
gregvibe Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 μου φαινεται οτι βιαζεστε να βγαζετε συμπερασματα (φιλικα παντα). ετσι σε γενικες γραμμες που τα περιγραφεις υπαρχουν αμετρητα πιθανα ενδεχομενα, οποτε για μενα το πρωτο βημα θα ηταν να μπω bios (εννοειται οτι εχω βγαλει πριζες πρωτα και εχω ξαναδοκιμασει να ανοιξω το pc..) αν η καρτα γραφικων τα εχει τιναξει ο υπλογιστης δεν περναει καν το POST. Eφοσον φτανει μεχρι να φορτωσει τα WIndows το βλεπω σε softaware το προβλημα. να'ξερες ποσες καρτες τα τιναζουν σιγα σιγα και σου δινουν απειροελαχιστα δειγματα.. μεχρι που ερχεται μια μερα στο ασχετο και σου λεει γεια σας!
alkis13 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Σε πρώτη φάση κάνεις μέσω ασφαλής λειτουργίας τσεκάρεις τον σκληρό να δεις αν είναι 100% εντάξει. Μετά κάνεις ένα format (κακό δεν είναι). Και περνάς τους drivers για την κάρτα σου Αν εκεί σου ξανακάνει τα ίδια λογικά πάντα θα είναι η κάρτα. (στη θέση σου, αν είχα άλλη κάρτα θα την δοκίμαζα κατευθείαν).
XronisR Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Καλημέρα παιδιά! Σε τέτοιες περιπτώσεις πρώτα ψάχνω εδώ για λύση όπως πάντα! ΛΟΙΠΟΝ το pc μετά την εκκίνηση των Windows με βγάζει στο περιβάλλον εισόδου χρήστη και εκεί κολλάει και δεν μπορώ να κάνω τίποτα! Επιχείρησα να περιμένω και μετά από λίγο να πατήσω να κάνω είσοδο και παρέμεινε εκεί κολλημένο.Μέτα από ώρα μαύρισε κι η οθόνη! Το κάνω επανεκκίνηση και πάλι τα ίδια! ΠΑΡ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ αν κάνω εκκίνηση με ασφαλή λειτουργία μπαίνει κανονικά! Και ρωτάω εγώ, αν του κάνω format θα είναι οκ ή είναι αλλού το πρόβλημα? Δοκιμασε ενα repair τα windows η chkdsk c: /r στην κονσολα.Αν δεν ανοιξει,τρεξε hirens και φτιαξε νεο account 1
Georzin0 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 το καλυτερο ειναι να βαλεις το συντακει τον windows να πατησεις repair θα σου κανει auto fix και ολα θα λυθουνε
BlueBlood7 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Σε πρώτη φάση κάνεις μέσω ασφαλής λειτουργίας τσεκάρεις τον σκληρό να δεις αν είναι 100% εντάξει. Μετά κάνεις ένα format (κακό δεν είναι). Και περνάς τους drivers για την κάρτα σου Αν εκεί σου ξανακάνει τα ίδια λογικά πάντα θα είναι η κάρτα. (στη θέση σου, αν είχα άλλη κάρτα θα την δοκίμαζα κατευθείαν). Το format είναι η έσχατη λύση. Πρώτα δοκιμάζουμε άλλα πρεάγματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα