NikosRocknRolla Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Καλημέρα σε όλους! Θέλει φίλη μου να αγοράσει κινητό μέχρι 200 ευρώ. Της έχω προτείνει το Galaxy Α3 και της έχει αρέσει και της ίδιας λόγω κατασκευής και οθόνης. Αξίζει η αγορά του η υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά; Η αν αξίζει τόσο πολύ ίσως και λίγο παραπάνω.... Η χρήση του θα είναι για κλασσικά πράγματα(ιντερνετ, τηλέφωνα, μηνύματα, φωτογραφίες). Καθώς επίσης να είναι εκεί στις 4,5-5 ίντσες το πολύ..... Ευχαριστώ!
ziaba Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 στις 4.5" δεν υπαρχει κατι καλυτερο σ αυτα τα χρηματα..... μεχρι τις 5" και 200 ευρω μονο ενα ερχεται στο μυαλο το p8 lite
2.1Ohm Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Εγω θα ελεγα κλτρα moto g 3rd gen!επισης ας τσεκαρει το lenovo s90 αφου ειανι για κοπελα!Καλο σαν κινητο αλλα ειναι πανεμοργο(iphonizei) και εχει πολυ καταστκευη και οθονη και απο οσο το εχω πειραξει μου φανηκε αρκετα γρηγορο!(βσκα οχι αρκετα lagg free τελειως αλλα αμα το γεμιζεις εφαρμογες κτλ δν ξερω τι θα γινει γτ εγω εβλεπα demo unit) 1
NikosRocknRolla Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Moto G 3rd GEN ή Samsung Galaxy J5. Γιατί J5?? Αφού τα ίδια χαρακτηριστικά έχουν. Για την οθόνη το λες που είναι πιο πολλές ίντσες η έχει και κάτι άλλο εξτρα καλύτερο; Εγω θα ελεγα κλτρα moto g 3rd gen! επισης ας τσεκαρει το lenovo s90 αφου ειανι για κοπελα! Καλο σαν κινητο αλλα ειναι πανεμοργο(iphonizei) και εχει πολυ καταστκευη και οθονη και απο οσο το εχω πειραξει μου φανηκε αρκετα γρηγορο!(βσκα οχι αρκετα lagg free τελειως αλλα αμα το γεμιζεις εφαρμογες κτλ δν ξερω τι θα γινει γτ εγω εβλεπα demo unit) Ναι φέρνει λίγο σε Apple. Nα σε ρωτήσω κάτι άσχετο, το Α5 αξίζει τα 30 ευρώ παραπάνω από το Ρ8;
Beerloah Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Γιατί J5?? Αφού τα ίδια χαρακτηριστικά έχουν. Για την οθόνη το λες που είναι πιο πολλές ίντσες η έχει και κάτι άλλο εξτρα καλύτερο; Ναι φέρνει λίγο σε Apple. Nα σε ρωτήσω κάτι άσχετο, το Α5 αξίζει τα 30 ευρώ παραπάνω από το Ρ8; Το μέγεθος της οθόνης και στα δυο, είναι το ίδιο, δηλαδή 5". Το J5 σε γενικές γραμμές, είναι γρηγορότερο του Motorola (1GB RAM edition). Τα χαρακτηριστικά τους δεν είναι όλα τα ίδια. Το J5 έχει 1.5 GB RAM, ενώ το Motorola 1GB RAM. Εκτός και αν μιλούσαμε για την έκδοση με τα 2GB RAM. Η οθόνη είναι περί ορέξεως ... μιλάμε για SUPER Amoled (μην ψαρώνεις με το Super, είναι όρος της Samsung, πιο πολύ για λόγους marketing, αλλά η οθόνη του, είναι όντως αξιόλογη) και για IPS. Σε άλλους αρέσουν οι πρώτες, σε άλλους οι δεύτερες. Παρόλο που η Samsung δεν φημίζεται για τα mid-range κινητά της (πιο πολύ για τις οθόνες της, για άλλους και για τους νέους επεξεργαστές της), στο συγκεκριμένο έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Γενικά δεν είμαι υπέρ της Samsung, αλλά εδώ θα κάνω εξαίρεση. Προσωπικά για mid-range, συστήνω (σχεδόν) πάντα Motorola, αλλά όχι την φετινή, 1GB RAM έκδοση (Moto G 3rd GEN). Υ.Γ Ναι στην έκδοση 16GB χωρητικότητας με τα 2GB RAM.
InspectoR95 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Επειδή ρώτησες για το Α5, κατ'εμε αξιζει τα 30 παραπάνω. Το έχει η αδερφή μου εδω και 7-8 μήνες περίπου (αγορασμενο στα 320 αν δεν κανω λαθος ) και είναι απόλυτα ικανοποιημένη! Το κινητο δεν κολλαει καθολου, αξιολογη καμερα και για τα λεφτα του εξαιρετικη οθονη. Το εχει σε άσπρο και πίστεψέ με αξίζει, αν μη τι αλλο, να το δεις από κοντά.. Πιστευω πως ειναι οτι πρεπει για τη φιλη σου.
NikosRocknRolla Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Το μέγεθος της οθόνης και στα δυο, είναι το ίδιο, δηλαδή 5". Το J5 σε γενικές γραμμές, είναι γρηγορότερο του Motorola (1GB RAM edition). Τα χαρακτηριστικά τους δεν είναι όλα τα ίδια. Το J5 έχει 1.5 GB RAM, ενώ το Motorola 1GB RAM. Εκτός και αν μιλούσαμε για την έκδοση με τα 2GB RAM. Η οθόνη είναι περί ορέξεως ... μιλάμε για SUPER Amoled (μην ψαρώνεις με το Super, είναι όρος της Samsung, πιο πολύ για λόγους marketing, αλλά η οθόνη του, είναι όντως αξιόλογη) και για IPS. Σε άλλους αρέσουν οι πρώτες, σε άλλους οι δεύτερες. Παρόλο που η Samsung δεν φημίζεται για τα mid-range κινητά της (πιο πολύ για τις οθόνες της, για άλλους και για τους νέους επεξεργαστές της), στο συγκεκριμένο έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Γενικά δεν είμαι υπέρ της Samsung, αλλά εδώ θα κάνω εξαίρεση. Προσωπικά για mid-range, συστήνω (σχεδόν) πάντα Motorola, αλλά όχι την φετινή, 1GB RAM έκδοση (Moto G 3rd GEN). Υ.Γ Ναι στην έκδοση 16GB χωρητικότητας με τα 2GB RAM. Βασικά εννοούσα γιατί το J5 και όχι το Α3 που έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά αλλά διαφορετική οθόνη..... Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την αναλυτικότητα!
kalogero Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Α5 να πάρει.. Θα δώσει κάτι παραπάνω αλλά η οθόνη του λόγω μεγέθους ειναι καλύτερη
ziaba Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Βασικά εννοούσα γιατί το J5 και όχι το Α3 που έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά αλλά διαφορετική οθόνη..... Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την αναλυτικότητα! το ενα ειναι 8αρι και το αλλο 16αρι μεγαλη διαφορα
NikosRocknRolla Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Εγω θα ελεγα κλτρα moto g 3rd gen! επισης ας τσεκαρει το lenovo s90 αφου ειανι για κοπελα! Καλο σαν κινητο αλλα ειναι πανεμοργο(iphonizei) και εχει πολυ καταστκευη και οθονη και απο οσο το εχω πειραξει μου φανηκε αρκετα γρηγορο!(βσκα οχι αρκετα lagg free τελειως αλλα αμα το γεμιζεις εφαρμογες κτλ δν ξερω τι θα γινει γτ εγω εβλεπα demo unit) Moto G 3rd GEN ή Samsung Galaxy J5. Το μέγεθος της οθόνης και στα δυο, είναι το ίδιο, δηλαδή 5". Το J5 σε γενικές γραμμές, είναι γρηγορότερο του Motorola (1GB RAM edition). Τα χαρακτηριστικά τους δεν είναι όλα τα ίδια. Το J5 έχει 1.5 GB RAM, ενώ το Motorola 1GB RAM. Εκτός και αν μιλούσαμε για την έκδοση με τα 2GB RAM. Η οθόνη είναι περί ορέξεως ... μιλάμε για SUPER Amoled (μην ψαρώνεις με το Super, είναι όρος της Samsung, πιο πολύ για λόγους marketing, αλλά η οθόνη του, είναι όντως αξιόλογη) και για IPS. Σε άλλους αρέσουν οι πρώτες, σε άλλους οι δεύτερες. Παρόλο που η Samsung δεν φημίζεται για τα mid-range κινητά της (πιο πολύ για τις οθόνες της, για άλλους και για τους νέους επεξεργαστές της), στο συγκεκριμένο έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Γενικά δεν είμαι υπέρ της Samsung, αλλά εδώ θα κάνω εξαίρεση. Προσωπικά για mid-range, συστήνω (σχεδόν) πάντα Motorola, αλλά όχι την φετινή, 1GB RAM έκδοση (Moto G 3rd GEN). Υ.Γ Ναι στην έκδοση 16GB χωρητικότητας με τα 2GB RAM. Επειδή ρώτησες για το Α5, κατ'εμε αξιζει τα 30 παραπάνω. Το έχει η αδερφή μου εδω και 7-8 μήνες περίπου (αγορασμενο στα 320 αν δεν κανω λαθος ) και είναι απόλυτα ικανοποιημένη! Το κινητο δεν κολλαει καθολου, αξιολογη καμερα και για τα λεφτα του εξαιρετικη οθονη. Το εχει σε άσπρο και πίστεψέ με αξίζει, αν μη τι αλλο, να το δεις από κοντά.. Πιστευω πως ειναι οτι πρεπει για τη φιλη σου. Α5 να πάρει.. Θα δώσει κάτι παραπάνω αλλά η οθόνη του λόγω μεγέθους ειναι καλύτερη το ενα ειναι 8αρι και το αλλο 16αρι μεγαλη διαφορα Πήγε και τα είδε όλα! Το Μοτορόλα, το J5 και Α5 επίση της φάνηκαν μεγάλα για το χέρι της.... Οπότε το Α3 είναι μονόδρομος...... Μάλλον το Α5 θα περάσει στα χέρια μου αφού το σκεφτώ καλά να αλλάξω το Xperia Z μου! Ευχαριστώ πολύ όλους όσους ασχολήθηκαν...........
kostas8080 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Moto g 3 ή Meizu m2 note στα 200 ευρώ είναι τα καλύτερα Αλλά επειδή είναι γυναίκα κοίταει και την εμφάνιση οπότε παρε huawei p8 lite
2.1Ohm Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Το j5 δν είναι σε καμια περίπτωση των περιπτώσεων γρηγορότερο από Moto g! Μιλάμε για στοκ ανδροιδ vs touchwiz που το μισό gb ram θα στο φάει για την πλάκα του το τι.. Και το μότο έχει την κλτρη κάμερα στην κατηγορία του και αδιάβροχο.. Πάρε μόνο g η meisu m2 note από Ελλάδα.. Από εξωτερικό αλλάζει πολύ το πραμγα
πανοςτ52 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 P8 lite απο εμενα αλλα δες πατα στο youtube p8 lite vs galaxy a3 camera test επειδή ειπες οτι ειναι για κοριτσι και κιτανε πολυ τις καμερες
NikosRocknRolla Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Moto g 3 ή Meizu m2 note στα 200 ευρώ είναι τα καλύτερα Αλλά επειδή είναι γυναίκα κοίταει και την εμφάνιση οπότε παρε huawei p8 lite Το j5 δν είναι σε καμια περίπτωση των περιπτώσεων γρηγορότερο από Moto g! Μιλάμε για στοκ ανδροιδ vs touchwiz που το μισό gb ram θα στο φάει για την πλάκα του το τι.. Και το μότο έχει την κλτρη κάμερα στην κατηγορία του και αδιάβροχο.. Πάρε μόνο g η meisu m2 note από Ελλάδα.. Από εξωτερικό αλλάζει πολύ το πραμγα P8 lite απο εμενα αλλα δες πατα στο youtube p8 lite vs galaxy a3 camera test επειδή ειπες οτι ειναι για κοριτσι και κιτανε πολυ τις καμερες Απλά της φαίνονται μεγάλα και άβολα τα 5ιντσα για αυτό θα πάει στο Α3..... Και P8 η M2 θα το σκεφτώ ίσως για μένα... Ευχαριστώ πάντως!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα