armadon Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Το κινητό μου έχει κλειδωθεί με μοτίβο το οποίο μετά από κάποιες προσπάθειες μου ζήτησε email και κωδικό για να μπορέσω να το ξεκλειδώσω αλλά δεν θυμάμαι κανένα από τα δυο γιατί μου το δημιούργησε ένας φίλος, διάβασα στο internet ότι δεν γίνετε να το ξεκλειδώσεις χωρίς να κάνεις επαναφορά σε αυτήν την περίπτωση. Απλά δεν θα ήθελα να χάσω τα αρχεία μου, μήπως γνωρίζει κάποιος κάποιον άλλο τρόπο που μπορώ να δοκιμάσω? Ευχαριστώ!
jim_p Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Αν εισια rooted υπαρχει μια εφαρμογη που στο βρισκει, πχ σου λεει οτι ειναι οι τελιτσες 1-5-9-7-3 με αυτη τη σειρα. Αν οχι, δεν μπορεις να κανεις κατι.
saruman123 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Υπαρχει λυση αναλογα το κινητο που εχεις. Αν και το εχουμε ξαναπει. Εδω θα δεις τη πρεπει να κανεις: http://www.kouloukith.blogspot.gr/2013/01/android-unlock-pattern-on-android.html?m=1
armadon Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 δεν εγινε τιποτα δεν μπορω να μπω στο μενου ουτε με κληση! και δεν ειμαι rooted
saruman123 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Καλημερα. Τοτε η μονη λυση ειναι το hard reset.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα