preview_video Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 της γνωμες σας γιαυτο ..... turbo x tablet wintab 2 in 1 11,6'' 3g ειναι καινουργιο τωρα το εφεραν. http://www.plaisio.gr/tablet/tablets/tablets-all/Turbo-X-Tablet-Wintab-2-in-1-11-6-3G.htm
Euclides Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Με 10% - 15% λιγότερα χρήματα, μπορείς να πάρεις τον Vero W120i με ακριβώς τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά και που δίνει ένα χρόνο δωρεάν συνδρομή στο Office 360. https://www.skroutz.gr/s/7536139/Vero-W120i-11-6-32GB.html?from=catspan Από άποψη χαρακτηριστικών, είναι μια χαρά για βασικές εργασίες (browsing, office, media player). Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2015 από Euclides
preview_video Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 σας ευχαριστω πολυ για της απαντησεις σας. Euclides το vero δεν εχει 3G ενω υπαρχη στου πλαισιου το ταμπλετ συνδεση 3g που θελω να εχει. Glikos εχω διαβαση και ακουση πολλα, αλλα εγω εως τωρα οτι εχω αγοραση εχω μεινη ικανοποιημενος. αναμονη για πληροφοριες απο αυριο που θα ειμαι ο κατοχος του. σας ευχαριστω και παλη. 1
Gauss3 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Ξανασκέψου το πάντως και δε μιλάμε για μια συσκευή στα 50€ που αν δεν σου κάνει τη πετάς και μικρό το κακό... Εγώ θα συμφωνήσω με το συμφορουμίτη Gliko... 1
panos2171 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Τουβλο-Χ, 330€ και ένας χρόνος εγγύηση; Πόσο πιο κακή θα μπορούσε να ταν μια αγορά; Ψάξε σε σκρουτζομάγαζα για κάποια φίρμα και άσε τις κινεζιές του πλαισίου. Μη λυπηθείς τα επιπλέον 20-30€.
Euclides Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Ψάξε σε σκρουτζομάγαζα για κάποια φίρμα και άσε τις κινεζιές του πλαισίου. Ξέρεις πολλούς κατασκευαστές που να μην χρησιμοποιούν είτε εξαρτήματα κατασκευασμένα στην Κίνα, είτε να μην έχουν κατασκευάσει το προϊόν τους εξ' ολοκλήρου στην Κίνα? Η Κινέζικη βιομηχανία μπορεί να παράγει τα πάντα, από προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας μέχρι χρέπια - είναι ζήτημα κόστους. Η ποιότητα του τελικού προϊόντος είναι επιλογή του πελάτη.
Glikos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Αγορίνα μπήκες για γνώμες σχετικά με το προϊόν αυτό. Σου λέμε οτι ειναι για τα μπαζα αυτη η μάρκα. Τα turbo x ή θα βγουν σκυλιά ή θα βγουν πατάτες. Συνήθως συμβαίνει το 2ο. Η ποιότητα ειναι κακη και από εγγύηση / ανταλλακτικά θα τραβιέσαι. Τόσα φόρουμ το λένε. Το πιο πιθανόν να τα κλαις τα λεφτά σου. Να βοηθήσουμε θέλουμε. Τωρα βεβαια δικιά σου επιλογή. Πράττεις και βλέπεις. Η μάρκα αυτή έχει εξαρτήματα τρίτης διαλογής. Τα βαφτίζουν ελληνικά και καλά. Υπάρχουν περιπτώσεις που βάζουν και μεταχειρισμένα parts μέσα. Ψαξτο και πάρε κάτι άλλο διαφορετικού brand. 1
Euclides Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Αγορίνα μπήκες για γνώμες σχετικά με το προϊόν αυτό. Σου λέμε οτι ειναι για τα μπαζα αυτη η μάρκα. Τα turbo x ή θα βγουν σκυλιά ή θα βγουν πατάτες. Συνήθως συμβαίνει το 2ο. Η ποιότητα ειναι κακη και από εγγύηση / ανταλλακτικά θα τραβιέσαι. Τόσα φόρουμ το λένε. Το πιο πιθανόν να τα κλαις τα λεφτά σου. Να βοηθήσουμε θέλουμε. Τωρα βεβαια δικιά σου επιλογή. Πράττεις και βλέπεις. Η μάρκα αυτή έχει εξαρτήματα τρίτης διαλογής. Τα βαφτίζουν ελληνικά και καλά. Υπάρχουν περιπτώσεις που βάζουν και μεταχειρισμένα parts μέσα. Ψαξτο και πάρε κάτι άλλο διαφορετικού brand. Δεν έχεις άδικο για τις μαλακίες που κάνει το Πλαίσιο στην προσπάθειά του να μειώσει το κόστος. Αλλά σε ένα tablet δεν υπάρχουν περιθώρια να βάλουνε χέρι. Είναι ότι παραγγείλανε στους Κινέζους, καλό ή κακό ανάλογα με το τι συμφωνία κάνανε. Μακάρι να του βγει καλό. Με το Πλαίσιο είναι σαν να αγοράζεις λαχείο - ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου κάτσει. Η μόνη έγκυρη γνώμη θα ήταν από κάποιον που έχει αγοράσει το ίδιο προϊόν.
Glikos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Τόσοι έχουν αγοράσει παρόμοια. Σχεδόν όλοι ειχανε προβλήματα. Το θέμα είναι ότι τα προϊόντα αυτα εχουνε φθηνά κινεζικα parts. Τωρα αν θα τύχει στην περίπτωση που βγει καλο, ο χρόνος θα δείξει
irahara Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Τελικά το πήρες το tablet; πες μας εντυπώσεις.
preview_video Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 καλημερα. ναι ολα καλα.εχω μεινη ευχαριστημενος. κανη οτι ακριβως λεει και στα χαρακτηριστικα του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα