spirosoupia Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους! Ψάχνουμε να αντικαταστήσουμε την compact που έχουμε (olympyus stylus 1010) με μια καινούρια ώστε να τραβάμε και οικογενειακά βίντεο σε καλύτερη ποιότητα αλλά το budget είναι 200-250 ευρώ. Το ξέρω ότι με αυτά τα χρήματα δεν μπορώ να έχω πολλές απαιτήσεις αλλά θα ήθελα να πάρω ότι καλύτερο μπορώ με αυτά τα λεφτά. Αξίζει να δώσω 200-250 ευρώ για μία νέα Compact ή να κρατήσω αυτή που έχω και να τα δώσω για μία βιντεοκάμερα; Σε κάθε περίπτωση η κύρια χρήση είναι για οικογενειακές φωτο και βιντεο. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2015 από spirosoupia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 δες καποια απο αυτες http://www.skroutz.gr/c/1914/Mirrorless/f/540796/Mirrorless-Kit.html αλλιως ψαξε για καποια μεταχειρισμενη της κατηγοριας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirosoupia Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Οκ θα τις κοιτάξω. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα