doctor911 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα. Θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση βάσεις της εμπειρίας και γνώσεών σας. Σκέφτομαι να αγοράσω μια φωτογραφική dslr , έχω βρει την eos 500d σε αγγελία 190 ευρώ και την 100d 349 στο mediamarkt. Πιστεύετε αξίζει τη διαφορά η 100d? Γενικά πόσο έχουν εξελιχθεί οι dslr από τις 500d του 2010? Ευχαριστώ πολύ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 εχεις καποια μηχανη τωρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cvstratos92 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Δες συγκριτικά εδώ http://snapsort.com/compare/Canon-EOS-100D-vs-Canon_EOS_500D Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2015 από cvstratos92 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnpapoulias Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Καλύτερα εδώ κι εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rush13 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Αναμεσα σε αυτες τις δυο και με αυτες τις τιμές πάς για 500d με κλειστα τα μάτια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsourakis13 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Αν δεν έχεις φακούς canon και δεν την παίρνεις με γνώμονα το βίντεο....εγώ θα σου πρότεινα να περιμένεις καμιά προσφορά με την Nikon D3200 στα 300-350 τώρα τις γιορτές. Σε αυτή την κατηγορία τιμής είναι ότι καλύτερο μπορείς να πάρεις σε καινούριο φυσικά. Εγώ την έχω σχεδόν 2 μήνες και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα