theopan Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Οι κάρτες κατασκευάζονται μετά την παραγγελία παιδιά. Δεν τις έχουν έτοιμες. Και δεδομένου ότι ειδικά οι Ν26 είναι και ανάγλυφες πιθανότατα εισάγει ακόμα μεγαλύτερη καθυστέρηση. Εδώ τα δικά μας τα τραπεζομάγαζα (πλην Eurobank και Πειραιώς για τις χρεωστικές και μόνο που δεν είναι ανάγλυφες όμως) θέλουν 5+ ή ακόμα και 15 μέρες για να δώσουν κάρτα. Δυο εβδομάδες δεν είναι πολύς καιρός. Έχουμε παραλάβει και σε 1 εβδομάδα αλλά έχει τύχει να χρειαστεί και 1 μήνας κάρτα. Ανάλογα το φόρτο που έχουν στην κάθε περίοδο είναι προφανώς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moebius Fields Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 να σας ρωτήσω σχετικά με Ν26 θέλω, 1) Αν κάποιος έχει λογαριασμό business account μαζί τους τι χρήση επιτρέπει η N26 με τη mastercard που δίνει...ποια είναι τα έξοδα που δέχεται να γίνονται με την Mastercard δηλαδή; 2) Πως για παράδειγμα μπορεί ένα γραφείο να πληρώσει από τον business account της N26 ένα λογαριασμό ΔΕΗ ας πούμε ή κινητού; Γίνεται ή χρειάζεται κάποια άλλου είδους ρύθμιση; 3) Μπορεί να κάνει κάποιος πληρωμή δόσης εφορίας για παράδειγμα από Ν26 ; 4) Για έναν freelancer που κόβει παραστατικά και δεν έχει POS αλλά όλα είναι μέσα τραπεζών και οι πληρωμές που δέχεται στην N26 μπορούν να καλύπτουν και τα business εξοδα και τα προσωπικά (ένα super market για παράδειγμα) πως γίνεται; Λέει ότι δίνει και μια Maestro, ισχύει; Ευχαριστώ τους γνώστες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Περίμενε φίλε να σου απαντήσει ο επιχειρηματίας πατρίκιος, εγώ προσωπικά έχω τον απλό ταπεινό λογαριασμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_filippos_ Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 κι εγώ ειμαι στις 11 εργάσιμες μέρες που περιμένω να έρθει η κάρτα. Πιστεύω πως αυτή τη βδομάδα θα έρθει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcorsa Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 8 ώρες πριν, Hapatingo είπε Περίμενε φίλε να σου απαντήσει ο επιχειρηματίας πατρίκιος, εγώ προσωπικά έχω τον απλό ταπεινό λογαριασμό. με φωναξε κανεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tomtoub Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Έχει δοκιμάσει κανείς μεταφορά από N26 σε ελληνική τράπεζα; Από πλευράς Ν26 δεν φαίνεται να έχει κάποια χρέωση, σωστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, tomtoub είπε Έχει δοκιμάσει κανείς μεταφορά από N26 σε ελληνική τράπεζα; Από πλευράς Ν26 δεν φαίνεται να έχει κάποια χρέωση, σωστά; Η ν26 δε χρεωνει τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
9-11 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 [Ενημέρωση, κυρίως για στατιστικούς λόγους] Τελικά η κάρτα παρελήφθη χθες, Δευτέρα, 18 ημερολογιακές ημέρες από την εγγραφή/ταυτοποίηση. Δύο ερωτήσεις προς παλαιότερους, πιο έμπειρους κατόχους: 1. Σε αντίθεση με όλες τις άλλες κάρτες που είχα/έχω, στη N26 Mastercard αναγράφεται μόνο το αρχικό του ονόματός μου Και δεν είναι και κανένας σιδηρόδρομος να πείς «δεν χωράει»... Θα υπάρξει πρόβλημα αν το δηλώσω ολογράφως στα πεδία όπου πελάτες συμπληρώνουν τα στοιχεία τους; 2. Το €1 για αποστολή εμβάσματος είναι *μπετοναρισμένο*; Γιατί κάπου μέσα στο νήμα αναφέρθηκε και παράκαμψη του τέλους / μεταφορά χρημάτων μέσω πιστωτικής κάρτας ή κάτι τέτοιο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 15 λεπτά πριν, 9-11 είπε 1. Σε αντίθεση με όλες τις άλλες κάρτες που είχα/έχω, στη N26 Mastercard αναγράφεται μόνο το αρχικό του ονόματός μου Και δεν είναι και κανένας σιδηρόδρομος να πείς «δεν χωράει»... Θα υπάρξει πρόβλημα αν το δηλώσω ολογράφως στα πεδία όπου πελάτες συμπληρώνουν τα στοιχεία τους; Αφού χώρεσε το KONSTANTINOS το "δεν χωράει" δεν είναι επιχείρημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 58 λεπτά πριν, 9-11 είπε [Ενημέρωση, κυρίως για στατιστικούς λόγους] Τελικά η κάρτα παρελήφθη χθες, Δευτέρα, 18 ημερολογιακές ημέρες από την εγγραφή/ταυτοποίηση. Δύο ερωτήσεις προς παλαιότερους, πιο έμπειρους κατόχους: 1. Σε αντίθεση με όλες τις άλλες κάρτες που είχα/έχω, στη N26 Mastercard αναγράφεται μόνο το αρχικό του ονόματός μου Και δεν είναι και κανένας σιδηρόδρομος να πείς «δεν χωράει»... Θα υπάρξει πρόβλημα αν το δηλώσω ολογράφως στα πεδία όπου πελάτες συμπληρώνουν τα στοιχεία τους; 2. Το €1 για αποστολή εμβάσματος είναι *μπετοναρισμένο*; Γιατί κάπου μέσα στο νήμα αναφέρθηκε και παράκαμψη του τέλους / μεταφορά χρημάτων μέσω πιστωτικής κάρτας ή κάτι τέτοιο... H n26 φορτωνει μόνο με έμβασμα όχι με άλλο τρόπο(π.χ. κάρτα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 10/3/2018 στις 8:24 ΜΜ, Moebius Fields είπε να σας ρωτήσω σχετικά με Ν26 θέλω, 1) Αν κάποιος έχει λογαριασμό business account μαζί τους τι χρήση επιτρέπει η N26 με τη mastercard που δίνει...ποια είναι τα έξοδα που δέχεται να γίνονται με την Mastercard δηλαδή; 2) Πως για παράδειγμα μπορεί ένα γραφείο να πληρώσει από τον business account της N26 ένα λογαριασμό ΔΕΗ ας πούμε ή κινητού; Γίνεται ή χρειάζεται κάποια άλλου είδους ρύθμιση; 3) Μπορεί να κάνει κάποιος πληρωμή δόσης εφορίας για παράδειγμα από Ν26 ; 4) Για έναν freelancer που κόβει παραστατικά και δεν έχει POS αλλά όλα είναι μέσα τραπεζών και οι πληρωμές που δέχεται στην N26 μπορούν να καλύπτουν και τα business εξοδα και τα προσωπικά (ένα super market για παράδειγμα) πως γίνεται; Λέει ότι δίνει και μια Maestro, ισχύει; Ευχαριστώ τους γνώστες. Ο bussiness λογαριασμός της Ν26 δεν έχει απολύτως καμία χρησιμότητα/χρηστικότητα/όφελος για Έλληνα ελ. επαγγελματία. Εφορία δεν μπορείς να πληρώσεις με καμία ξένη κάρτα από όσο ξέρω, δεν αναγνωρίζεται ως υποκατάστατο POS, δεν μπορεί καν να σε πληρώσει πελάτης σου με κατάθεση εκεί εκτός κι αν χρησιμοποιήσει τα διαθέσιμα κεφάλαια του για έμβασμα προς το εξωτερικό (που δεν θα θέλει) αλλά κι αν ακόμα το κάνει δεν μετράει στο τυχόν αφορολόγητο που ίσως θέλει να "χτίσει". Μην ασχολείσαι δεν είναι για Ελλάδα. Απλό λογαριασμό με την απλή κάρτα ανοίγεις. 1 ώρα πριν, 9-11 είπε [Ενημέρωση, κυρίως για στατιστικούς λόγους] Τελικά η κάρτα παρελήφθη χθες, Δευτέρα, 18 ημερολογιακές ημέρες από την εγγραφή/ταυτοποίηση. Δύο ερωτήσεις προς παλαιότερους, πιο έμπειρους κατόχους: 1. Σε αντίθεση με όλες τις άλλες κάρτες που είχα/έχω, στη N26 Mastercard αναγράφεται μόνο το αρχικό του ονόματός μου Και δεν είναι και κανένας σιδηρόδρομος να πείς «δεν χωράει»... Θα υπάρξει πρόβλημα αν το δηλώσω ολογράφως στα πεδία όπου πελάτες συμπληρώνουν τα στοιχεία τους; 2. Το €1 για αποστολή εμβάσματος είναι *μπετοναρισμένο*; Γιατί κάπου μέσα στο νήμα αναφέρθηκε και παράκαμψη του τέλους / μεταφορά χρημάτων μέσω πιστωτικής κάρτας ή κάτι τέτοιο... Δεν βλέπω το λόγο να θέλεις να γράφει ολογράφως το όνομα. Κι εμένα μόνο το αρχικό του μικρού γράφει η κάρτα. Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2018 από theopan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_fs Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Καλησπέρα παιδιά, Να κάνω μια ερώτηση: Για πιο λόγο ανοίξατε λογαριασμό στην εν λόγω τράπεζα; Δηλαδή τι προνόμια θα έχω; Επίσης παίζει να έχουμε καμία ιστορία με το -Αθάνατο- ελληνικό κράτος, και να μας χαρακτηρίσουν σαν φοροφυγάδες επειδή θα έχουμε χρήματα στο εξωτερικό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_filippos_ Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, 9-11 είπε [Ενημέρωση, κυρίως για στατιστικούς λόγους] Τελικά η κάρτα παρελήφθη χθες, Δευτέρα, 18 ημερολογιακές ημέρες από την εγγραφή/ταυτοποίηση. Σήμερα έκλεισα 18 ημερολογιακές μερες αλλα δεν ηρθε ακομα. Τώρα σχετικά με την χρησιμοτητά της για την ωρα απο οσα διαβάζω νομίζω πως η revolut ειναι πιο χρηστική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 2 hours ago, leonidas_fs said: Καλησπέρα παιδιά, Να κάνω μια ερώτηση: Για πιο λόγο ανοίξατε λογαριασμό στην εν λόγω τράπεζα; Δηλαδή τι προνόμια θα έχω; Επίσης παίζει να έχουμε καμία ιστορία με το -Αθάνατο- ελληνικό κράτος, και να μας χαρακτηρίσουν σαν φοροφυγάδες επειδή θα έχουμε χρήματα στο εξωτερικό; Προσωπικα τον ανοιξα στα πρωτα βηματα της Τραπεζας -που τοτε ηταν ακομα startup-, λογω των τοτε αυστηρων capital controls που δεν περνουσε καμια αγορα απο το εξωτερικο. Πλεον μπαινουν χρηματα σε αυτη γιατι σε αγορες εκτος Ευρω, εχει την καλυτερη ισοτιμια σε σχεση με τις ελληνικες, δεν εχει προμηθειες του κωλου οπως η ληστρικη μετατροπη νομισματος της Eurobank αλλα και μηδενικη χρεωση εμβασματος. Να μην αναφερω την ευκολια ανοιγματος λογαριασμου αλλα και χρηση μεσω του app και τελος ειναι μια μορφη "backup" απο τον κυριο λογαριασμο μισθοδοσιας. Εαν δεν ειχαν γινει ποτε τα CC μαλλον δεν θα την χρειαζομουν αρα εαν καποιος δεν ξερει γιατι την θελει τοτε δεν πιστευω οτι την χρειαζεται και οτι απλα ειδε φως και μπηκε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 13 ώρες πριν, theopan είπε Δεν βλέπω το λόγο να θέλεις να γράφει ολογράφως το όνομα. Κι εμένα μόνο το αρχικό του μικρού γράφει η κάρτα. Μπορεί να παίζει ρόλο το άθροισμα των γραμμάτων. Το δικό μου επίθετο είναι 5 γραμμάτων, οπότε παίρνει και το μικρό των 12 γραμμάτων. Αν το επίθετο είναι του στυλ αλλάζει το πράγμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα